nadchází doba Vánoc a moc rád bych udělal "Vánoční besídku" v Praze, nejrozumnější termín se jeví jako středa příští týden 14.12.2011 a místo bych navrhoval někde Praha 8, Praha 9, může být oblíbená pizzerie v Karlíně, nebo netradiční tankové plzeňské Na Radnici ve Vysočanech, jak jsem to tam už letos jednou svolal, tam to bylo taky fajn...
očekávám návrhy a protinávrhy a přeji hezkého Mikuláše!
P.S.: neviděl jste dneska někdo Hickse? tady chodí po domě čert s mikulášem a shánějí nějakého andílka
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
VasekBohnice napsal:
P.S.: neviděl jste dneska někdo Hickse? tady chodí po domě čert s mikulášem a shánějí nějakého andílka
ty ses nekoukal do posty, ze?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Radnice i Karlín OK. Možná spíš i ta Radnice, to máme blíž ;-) A mají tam co do bašty i pitiva dostatečně variabilní výběr, takže si přijdou na svý bůčkaři i salátníci, vinaři, pivíčkaři i těhotné ženy a Hicks.
Maiali nel Fango!
morabo napsal:
Radnice i Karlín OK. Možná spíš i ta Radnice, to máme blíž ;-) A mají tam co do bašty i pitiva dostatečně variabilní výběr, takže si přijdou na svý bůčkaři i salátníci, vinaři, pivíčkaři i těhotné ženy a Hicks.
To Václav přijedeme rádi radnice ok,andílci mají do hundert kg Hiksík má overje to tlačenkovej maskot, těším se na něj.Jardo přijd,vemu sebou tátu od dětí Scofilda
Upravil Bob dne 05.12.2011 21:45
Vjetrnik napsal:
[quote]morabo napsal:
....takže si přijdou na svý bůčkaři i salátníci, vinaři, pivíčkaři i těhotné ženy a Hicks.....
.... já nejmíň ve třech...
No salátník nejsi, těhotná žena snad taky ne a Hicks už vůbec ne....tak co nám tam zbývá?
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
omlouvám se, ale asi tím, že jsem teď několik měsíců nevěnoval pozornost fóru, tak jsem vypadl z přehledu, moje pozvání je míněno pro všechny bez rozdílu a trošku mě mrzí, že to tak zřejmě není vždy pochopeno/akceptováno
moc rád zase po dlouhé době uvidím co nejvíce dobrých lidiček z okruhu motorkářů, nic víc, nic míň v tom nehledejte
měl jsem za to, že se chceme sejít všichni, jako jedna parta, když ne jako rodina, chápete?
nechci být na někoho hrubý, očekávám, že jsme všichni dospělí a rozumní jedinci a pokud máte trochu nadhledu, prosím Vás přijďte
samozřejmě pokud to někdo na místě posere všem, bude patřičně zlikvidován a drobky zameteny pod koberec
děkuji a těším se, Vašek
P.S. už mají volno jen v kuřáckém, jestli to nevadí...?
jo a narodila se mi k venouškovi ještě dcera Simonka a Lucinka (moje paní, kdo neví) a Vás všechny moc moc pozdravuje!
VasekPraha přiložený následující obrázek:
[102.79Kb]
Upravil VasekPraha dne 06.12.2011 12:23
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
Ahoj Václave moc gratuluju k holčičce a přeju jí i mamince hodně moc zdraví. Nám se Jiřinka narodila o měsíc dřív ale už všechno dohnala
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
VasekBohnice napsal:
a Lucinka (moje paní, kdo neví) a Vás všechny moc moc pozdravuje!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
omlouvám se, ale asi tím, že jsem teď několik měsíců nevěnoval pozornost fóru, tak jsem vypadl z přehledu, moje pozvání je míněno pro všechny bez rozdílu a trošku mě mrzí, že to tak zřejmě není vždy pochopeno/akceptováno
moc rád zase po dlouhé době uvidím co nejvíce dobrých lidiček z okruhu motorkářů, nic víc, nic míň v tom nehledejte
měl jsem za to, že se chceme sejít všichni, jako jedna parta, když ne jako rodina, chápete?
nechci být na někoho hrubý, očekávám, že jsme všichni dospělí a rozumní jedinci a pokud máte trochu nadhledu, prosím Vás přijďte
samozřejmě pokud to někdo na místě posere všem, bude patřičně zlikvidován a drobky zameteny pod koberec
děkuji a těším se, Vašek
P.S. už mají volno jen v kuřáckém, jestli to nevadí...?
jo a narodila se mi k venouškovi ještě dcera Simonka a Lucinka (moje paní, kdo neví) a Vás všechny moc moc pozdravuje!
Raději předem neslibuji, nevím jak mě vyjde volno, ale kdyby, tak se pokusím přivléct i šéfovou. Vašku, ať ti děti prospívají a těš se z nich, než z nich budou puberťáci
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz