Vozím jen pepřák, kvůli psům... použil jsem jen jednou na středoasiata.... a fungovalo to... i já jsem se málem udusil
Zvítězit s pokorou nebo prohrát se ctí...
No taky začínám uvažovat jak se případně bránit. Plánuju na příští léto sice jenom řecko, albánii, černou horu a podobný státy.. spaní víceméně pod širákem
všude se píše, že jsou ty státy bezpečný, ale nikdy nevíš kdy narazíš na opak.. to se může stát všehovšudy i u nás. Zatim mám pepřák..
co používáte na cestách vy ostatní?
Nejsem učený, ale hlupáka ze mě nedělali
mirekcinan napsal:
No taky začínám uvažovat jak se případně bránit. Plánuju na příští léto sice jenom řecko, albánii, černou horu a podobný státy.. spaní víceméně pod širákem
všude se píše, že jsou ty státy bezpečný, ale nikdy nevíš kdy narazíš na opak.. to se může stát všehovšudy i u nás. Zatim mám pepřák..
podle mne ultimatni obrannej prostredek je peprak na medvedy.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
mirekcinan napsal:
podle mne ultimatni obrannej prostredek je peprak na medvedy.
no to bude asi dost ultimátní,skoro bych se bál aby to člověka nezabilo...
To tedy koukámpárkrát už jsem na motorce jel tam kde je to tedy "nebezpečné" jak jsem se zde dočetl,ale zatím jsem nikdy necítil potřebu se někde bránit
vlastimil napsal:
To tedy koukámpárkrát už jsem na motorce jel tam kde je to tedy "nebezpečné" jak jsem se zde dočetl,ale zatím jsem nikdy necítil potřebu se někde bránit
Vlastimile, já vlastně taky ne... krom několika drzých kluků v Turecku a jednou v Íránu, ale to nebyla vlastně obrana, to bylo čekání na to, co se stane ) a nestalo se nic...
...na ho*no je,že někde na někoho vytáhnete pepřák,on Vás pak sejme basebalkou,na někoho vytáhneš teleskopa(toho vozim já) a onTě rovnou sundá "devítkou"...
Upravil Kubrt dne 28.12.2011 23:20
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Upravil hicks dne 28.12.2011 23:36
17 cm
Nejlepší je asi dát si bacha předem )) když je mela, vždycky je to vo průser ať tak nebo tak...
Jinak doporučuju tohle http://sksarena.s...krav-maga/, ale rychlý nohy jsou jistější ))
kubrt napsal:
...na ho*no je,že někde na někoho vytáhnete pepřák,on Vás pak sejme basebalkou,na někoho vytáhneš teleskopa(toho vozim já) a onTě rovnou sundá "devítkou"...
Přesně tááák...pepřák je dobrej na psy a ne na lidi a to se může skutečně leckde hodit,ikdyž já nic nevozím,ale na lidi jedině pořádnej kanon a hodně munice protože lidi jsou svině a zvyknou si na všechno kromě olova
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Hicks: díky, omrknu to. je to docela pálka za sprej ale tak co, lepší než se nechat ulovit "medvědem"
tak.
medvedu a zraloku se bojim fakt hodne... nakonec velkej ctvrtkilovej peprak by na smecku zdivocelejch psu snad mohl zabrat take...
17 cm
Hicks: díky, omrknu to. je to docela pálka za sprej ale tak co, lepší než se nechat ulovit "medvědem"
tak.
medvedu a zraloku se bojim fakt hodne... nakonec velkej ctvrtkilovej peprak by na smecku zdivocelejch psu snad mohl zabrat take...
a kde to budeš nosit? I smečka psů co hlídaj sami v horách se stáhne, když se jim postavíš )) (Teda proti nim
tak.
a kde to budeš nosit? I smečka psů co hlídaj sami v horách se stáhne, když se jim postavíš )) (Teda proti nim
Peprak obsluhuje prece samicka... ja jen ukoluju
btw: jo... nasranou filu nebo kavkazaka urcite uklidnis... mne kdysi fila stekala do obliceje, moc pekne.
17 cm
Psy,žraloci a medvědi...to je o ničem,ale taková duha!To je masakr
Proti nim něco máte? YouTube Video Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
snažím se vyhnout jakémukolif konfliktu,ale pro případ,že by mé nohy nestačili,učím se úúúúčině bránit,pokud budu zahnán do kouta
bystricke přiložený následující obrázek:
tak.
Peprak obsluhuje prece samicka... ja jen ukoluju
btw: jo... nasranou filu nebo kavkazaka urcite uklidnis... mne kdysi fila stekala do obliceje, moc pekne.
))) a vyhráls?
To je klasika malej a velkej pes http://www.gro.cz...%A1ti.html )) venku je to stejný, jen někteří jsou víc chlupatí
Hrozně se mi líbí jak Jarda píše o tom jak se postaví v horách smečce psů a dole pod tím je podpis "Zvítězit s pokorou nebo prohrát se ctí..."
~ R1100GS ~