Všude se rozjíždějí diskuze, zda k Vánocům patří Ježíšek nebo Santa Claus. Já bych chtěl zjistit, jak jsme na tom my na fóru. Je to jednoduché téma, ale určitě přinese řadu zajímavých názorů. Sice zbývá ještě dost času, ale všem krásný předvánoční čas a hlavně klídek. A co se týče mě, tak já upřednostňuji Ježíška, jsem přece v Čechách. Ale ....
Fari napsal:
Všude se rozjíždějí diskuze, zda k Vánocům patří Ježíšek nebo Santa Claus. Já bych chtěl zjistit, jak jsme na tom my na fóru. Je to jednoduché téma, ale určitě přinese řadu zajímavých názorů. Sice zbývá ještě dost času, ale všem krásný předvánoční čas a hlavně klídek. A co se týče mě, tak já upřednostňuji Ježíška, jsem přece v Čechách. Ale ....
ja myslel, ze to Santa uz prohral. jak u nas, tak napr v Rakousku.
navic je santa nefkusnej...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
hele, ze keca...
17 cm
stepan napsal:
Ještě jsi zapomněl na dědu Mráze :-)
Jinak ale samozřejmě Ježíšek.
to je to samy.. kamcatkovej Sana.
17 cm
ja par jehovistu znam.. moc nesedis do popisu
17 cm
U nas je to trochu komplikovanejsi... Takze chodi SantoJezisek
Ted kdyz nad tim tak premyslism, tak ani u vas, co pisi "ze Jezisek", nejspis Jezisek jako takovy neni, protoze Jezisek nema specifikovanou podobu a vetsina deti si jako Jeziska stejne predstavi komercni cervenou postavicku obtloustleho pana s bilym plnovousem - tedy Santu, tak jak ho kdysi zkomercnila Coca Cola.
petrs napsal:
U nas je to trochu komplikovanejsi... Takze chodi SantoJezisek
Ted kdyz nad tim tak premyslism, tak ani u vas, co pisi "ze Jezisek", nejspis Jezisek jako takovy neni, protoze Jezisek nema specifikovanou podobu a vetsina deti si jako Jeziska stejne predstavi komercni cervenou postavicku obtloustleho pana s bilym plnovousem - tedy Santu, tak jak ho kdysi zkomercnila Coca Cola.
Tak ja asi nejsem vetsina.Ja si ho spis predstavoval jako maleho roztomileho klucika.
Myslim,ze prave to u nas funguje,ze nikdo nevi jak vypada a deti se ho snazej nekde zahlednout.Kdybych detem rekl,ze prijde santa,tak by asi trochu nechapali.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Ani jeden, ani druhej. Potažmo ani třetí....U nás to je o pohodě bejt spolu a v klidu a vykašlat se na na chvíli na starosti běžnýho života. Prostě klídek, vypustit páru, tou ohřát svařák nebo další pochutiny, pozvat lidi co člověk má rád nebo dlouho neviděl a tak. K tomu nepotřebuju mít ani přibitýho, ani červeno -cukrovýho, ani samoodpalovacího......
já už sem velký chlap a celou dobu knám chodil ježíšek,děcka mám taky velký s vlastním rozumem a je to pořád ježíšek,ať to má pozadí jaký chce, knám vždy 24-tého přijde ježíšek
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz