Konečně jsem se dokopal ke koupi přídavných světel a teď řeším jejich umístění.Kam je podle vás nejlepší je umistit?Pro mě je nejednodušší je umístit pod zobák(pod blinkry),ale víc se mi líbí umístění na padáky nad válce.Navíc si myslím že tam taky splní svoji funkci nejlépe,protože rozšíří osvětlenou plochu.Co vy na to?
Oboje je možné a třeba amíci rádi používají 4 přídavný světla - 2 nahoře a 2 na padácích.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Tak tyhle jsem měl, a jsou sice levný, ale podle toho taky nekvalitní :-) Ten díl zadního světla, na kterým jsou packy se závitem pro uchycení predního dílu se hnedka uklepal... je to nějaká křehká slitina.
Relátko taky moc nevydrželo, koupil jsem v Mototechně klasický ze škodovky, to je bytelnější.
Takže teď mám lepší, z víc fortelního materiálu, a dokonce ještě o něco levnější.
Jo a držák o Bystřickýho mám taky
raptor napsal:
mne spravil bystricke paradnu rampu pod zobak... a konecne mam hmlofky
ozaj ak by chcel niekto homologovane HMLOVKY 2x H3, vratane kabelaze, rele a vypinaca tak su k mani za 1400 korun slovenskych sada aj viac kusov
Taky jsem na ně kdysi kukal,ale když jsem si je nechal rozsvítit,tak jsem se na ně vyprdnul. Moc nesvítí a vypadají fórově. O relátku ani nemluvim. To je potencionální problém už od pohledu. Nezadělávejte si na budoucí trable koupí takových "tuningových" věcí z OBI.
Jo jo, to potvrzuju, svítěj nahovno... ty co mám teď zdvojnásobí intenzitu potkávacího světla. Ty na obrázku ani nesou poznat že se rožly (pro neznalé - rozsvítily :-) )
no kua... ja som ich este namontovane nemal ale moj kamarat rmacko ich nahodil a pisal ze bol spokojny.. tak teraz neviem ci je taky nenarocny, alebo ste vy taki narocni alebo sa zlepsila kvalita.. kazdopadne vyskusam a uvidim na vlastnej kozi
Dnes mi ich kamarat namontoval a svietia celkom slusne, odfotim, dolozim. Urcite to nejsu originaly, alebo Helly, ale tiez su v inej cenovej relacii, ze?
Radšej stratiť v živote sekundu, ako v sekunde život...
No tak já mám zrovna ty Hella Micro DE, sice ještě nejsou namontované (bo teď momentálně není ani na co), ale myslím, že za ty peníze jsou jednoznačně nejlepší...sada Hella Micro DE cca kolem 3tis. Kč.
Edit: a pokud se nemýlím, tak Hella Micro DE montuje sériově BMW na 12 Adventure...taktéž Touratech je má v nabídce (jestli se pletu, tak mne Tome oprav)...takže asi budou dobrý.
Upravil Geralt dne 24.04.2008 16:20
KTM 1190 Adventure R
shimanski napsal:
No tak já mám zrovna ty Hella Micro DE, sice ještě nejsou namontované (bo teď momentálně není ani na co), ale myslím, že za ty peníze jsou jednoznačně nejlepší...sada Hella Micro DE cca kolem 3tis. Kč.
Edit: a pokud se nemýlím, tak Hella Micro DE montuje sériově BMW na 12 Adventure...taktéž Toratech je má v nabídce (jestli se pletu, tak mne Tome oprav)...takže asi budou dobrý.
Já mám taky Hella Micro DE. Stály mě obě 2.200,- Pravda je to už tři roky a ceny se mění,ale svítí výborně a zpracování je rozhodně lepší,než u těch o kterých se tu bavíme.
Ostatně už se to tu řešilo. http://www.bmwgs....rowstart=0
Tiez som chcela Helly, ale bohuzial ich tam nedam. Mam vrchny padak s uchytom na hmlovky, ale tie Helly su prilis dlhe.
S hmlovkami od Raptora som spokojna, svieta vyborne. Mam tie co svietia na bielo:
Tazko sa foti proti svetlu a este k tomu mobilom
A este jeden detail - mam v prednom svetle silnejsiu ziarovku
Upravil Kwasak dne 25.04.2008 18:59
Radšej stratiť v živote sekundu, ako v sekunde život...