Toš já vám přeju ščasné a veselé.Jo a nezapomeňte že vánoce mají vonět rumem....Kuk jaké mám pjekné adventurní věnec.
Bohumil přiložený následující obrázek:
bohumil napsal:
Toš já vám přeju ščasné a veselé.Jo a nezapomeňte že vánoce mají vonět rumem....Kuk jaké mám pjekné adventurní věnec.
ty mas u jidelniho stolu motorku?
(myslim to v pozadi)
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
bohumil napsal:
Jak říká jedna moje překrásná kolegiňka..Naprosto uchvancancující I tobě ščasné a veseléOčekávej mě s dárečkem Bohumile..Doufám, že bude v dílně stromeček
Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
Hicksi,seš sto let za vopicama... ikdyž musim přiznat že dyž tu bila posledně na náfštěvě jedna kamarádka tak se jí nelibila ta meruňková kuchyň...Tak sem ustoupil a vilíčil to na bílo,zato sem si tam moch dat ale hodiny s geesem...Pak se jí ale ulevilo že motorku nemám aji v ložnici,enem vedle postele dopitý pivo a časák supermoto
Bohumil přiložený následující obrázek:
bohumil napsal:
Hicksi,seš sto let za vopicama... ikdyž musim přiznat že dyž tu bila posledně na náfštěvě jedna kamarádka tak se jí nelibila ta meruňková kuchyň...Tak sem ustoupil a vilíčil to na bílo,zato sem si tam moch dat ale hodiny s geesem...Pak se jí ale ulevilo že motorku nemám aji v ložnici,enem vedle postele dopitý pivo a časák supermoto
bily je to vic obycejny... ja merunkovou nemusim, nebot moje mama ma VSECHNO merunkovy varnou konvici pocinaje, vsim ostatnim konce.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Hezký vánoce všem.
>bohumil velmi vkusná dekorace ta šestsettřicetštvera,za nás to byl vysněnej stroj kdo ji měl byl geroj,já mezi mě bohužel nepatřil.
PS. ta meruňková se mi tam taky líbila víc k té mašině
Toz ja vam taky vsem preju krasny Vanoce a fsecko nejlepcejsi do novyho roku.
A pokud jste pracovne vytizeni jako ja a nemate cas ani ozdobit stromek, tady mala inspirace pro cloveka v casovy tisni: