Od 15. 12. 2011 máme v nabídce tlumiče řízení americké firmy SCOTTS PERFORMACE.
Pro BMW jsou to rotační tlumiče na G650X, F800GS a HP2. Pochopitelně můžeme dodat jakýkoliv tlumič řízení i na ostatní stroje - KTM, Husqvarna, Yamaha atd...
Tento typ tlumiče máme řadu let vyzkoušený na ostrých endurech (Yamaha WR450F a 2Trac) i na velkých GS včetně speciální úpravy pro 1150GSA. O tom, kolik závodníků dálkových rallye používá tyto tlumiče je zbytečné mluvit, je to prostě klasika. Scotts Performance jsou na trhu více než 25 let a od roku 1987 dodávají své výrobky i jako OEM pro Ohlins.
Veškeré informace podá naše prodejna: 602 100677, 724 984904, objednavky@touratech.cz
Tlumiče řízení SCOTTS PERFORMANCE v nabídce Touratech CZ
Přidané 16.12.2011 13:45
Informace o BMW modelech jsou na stránkách výrobce..
My to zařadíme do nového českého webshopu (doufejme do sezóny bude). Podotýkám, že to není nic společného s Touratech v Německu, děláme to přímo..
Přidané 25.01.2013 20:44
Myslíte, že ten tlumič funguje v plném ruzsahu ? V té pozici jak je na té foto z osmikila.
Omyl. Takhle je úplně k ničemu. Co to levé ovládání. K čemu slouží? Zkuste dát návod k užití.
Přidané 25.01.2013 21:41
Pallfy napsal:
Myslíte, že ten tlumič funguje v plném ruzsahu ? V té pozici jak je na té foto z osmikila.
Omyl. Takhle je úplně k ničemu. Co to levé ovládání. K čemu slouží? Zkuste dát návod k užití.
Přidané 25.01.2013 22:09
Petr-RSV: ver tomu ze Palfy si to dobre prostudoval a stravil plno casu aby to vymyslel , takze s jeho rozcarvanim souhlasim, ale s jeho problemy by se mel rozepsat on, ja to vim jen po telefonu a videt to budu az v utery
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Přidané 26.01.2013 00:13
schrek napsal:
Petr-RSV: ver tomu ze Palfy si to dobre prostudoval a stravil plno casu aby to vymyslel , takze s jeho rozcarvanim souhlasim, ale s jeho problemy by se mel rozepsat on, ja to vim jen po telefonu a videt to budu az v utery
Já s tímto tlumičem jezdím třetím rokem a nemám s ním sebemenší problémy. Ono také záleží, co od toho člověk čeká. Při vší úctě k lidem od TT (ti chtějí především prodat), je dobré se o tom pobavit také s někým, kdo závodí trochu na úrovni (a tento tlumič používá), aby pak dotyčný zájemce nebyl zklamaný, že to nedovede zázraky.
HP2 Enduro http://www.motork...?mid=58357
Přidané 26.01.2013 00:40
Pallfy napsal:
Me by taky zajimalo, co stoji za tou Tvoji poznamkou k funkcnosti. Jestli myslis neco obecneho k tlumici nebo jen neco, co se vztahuje k montazi na osmikilo? Povidej ...
na okraj: V mem navodu je napsano "na levy cudlik se nesaha. kdo na nej sahne, tomu urazte pazoury." Ale kazdy muzeme mit navod jiny
Přidané 26.01.2013 00:45
palffy se bavi co se tyka montaze a pak nasledne funkcnosti vzhledem k vysce riditek teda jestli sem to napsal dobre
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Přidané 26.01.2013 09:03
Jakoze treba ze nejde uplne jednoduse tocit tim pravym koleckem o 360? Konkretne nad tim se mi rozum lehce pozastavil, ale jelikoz si v provoznim nastavovani vystacim s posledni "pulhodinou" rozsahu, zas tolik mi zrovna tohle nevadi. Nebo jeste neco jineho soudruzi z BRP nevychytali?
Přidané 26.01.2013 17:26
Jo už tam cpu ještě mezikus, kterej zvedne řídítka o dalších 20 mm. Samozřejmě tam jde jiná brzdová hadice ze Sumota v Brně. Mají zastoupení SW-MOTECH a hadice si poskládá každej sám. Nic na tom není. Viděl jsem jejich novej sortiment a klobouk dolů.
Jestli jsem to dobře pochopil, tak to levý ovládání je k nastavení šířky záběru. Jasně v lese potřebuješ jinej záber než na oranisku.
To pravý ovládání je možné otočit 3 x 360° . To je sakra velkej rozptyl.
Docela mne ruzhodilo, že to kluci z Touratechu nemají vychytaný. Je pravda, že to nastavíš až to potřebuješ. Ale když už to stojí takový prachy tak to chci mít funkční v plným rozsahu a přístupný tak aby přestavění bylo hračkou. Teď si říkám, že bych to řešil od někoho jinýho. Nejsem z těch co by museli mít na mašine všechno co se třpytí, to si mohou dovolit borečci co neví co s prachama.
Až to dodělám přidám fotku aby bylo vidět o čem tady mluvím, že to není zadarmo to udělat tak aby to fungovalo.
Přidané 26.01.2013 19:22
Cece s timhle nemaj kluci z Touratechu nic spolecneho. Ta montaz co je na fotce, tu dela firma BRP pro Scotts. Vsechno amici. A neni to jen problem na bawu, kateemky to maj stejny. Kdyz se ale daji podstavce pod riditka nebo se sunda ten plastovy vehement, je to vyresene.
Ten rozsah 3x360 je pravda, ale (alespon me) se v hornich 2 obratkach nic zajimaveho nedeje. Rizeni je tam porad stejne volne. Vyraznejsi ztuhnuti mam az tak kolem "4 hodiny" posledni otacky. Tak jezdim skoro porad. Jen do oranice, pisku apod. to pritahnu na "devatou".
Levy cudlem se serizuje rychly utlum. V navodu pisi do tohoto nastaveni se montovat az kdyz o tlumici uz neco vis, resp. vis co po nem chces.
Sire zaberu odkud kam to tlumi, se steluje dvema srouby po stranach.
A netruchli. I pres tu banalitku s montazi sis koupil top produkt. Proto to taky TT prodava. Ne proto, ze je to nozik s malovanou strenkou.