ola... tak som dnes absolvoval milostnu proceduru vyberania baterie
vsetko prebiehalo v poradecku az kym ma nenapadlo ze po nasadeni nadrze zapojim naspat aj benzinovy okruh
dve rychlospojky kt. sa staraju o dopravu paliva do cerpadla zapadli v pohodicke, ale tretia ktora prepaja lavu a pravu stranu nadrze (koli precerpavaniu benzinu samospadom) ma klasicky vytrapila
35minut som sa snazil, s nehou aj menej citlivo aby to zaskocilo ale bez uspechu, moj pokus ukoncilo az znicenie tesniaceho gummenneho O-kruzku (novy stoji nulacelanic)
chcem sa spytat ci mate podobne problemy pri zapajani tejto tretej benzinovej hadice pripadne ci mate na to nejaku fintu
ide totiz o to ze na jar tohto roku som mal rovnaky problem a nielen ja som sa o to marne snazil ale aj par dalsich a potom to chytil do ruky chlapec co ani motorku nema a za minutu to mal bez nasilia zasunute
opakujem skusal som to aj s citom, jemne, trpezlivo.. bez uspechu
mara viem ze treba zatlacit ten kov aby to zaskocilo, (je tam niekde pruzina ktora ho vracia naspat do polohy zatvorene) ved predchadzajuce dve mi krasne zaskocili bez problemov len tato jedna ktora ide do 90° uhlu je problemova
ked som pred rokom cekoval s francuzom lambdu tak sme mali obaja rovnaky problem s tou istou rychlospojkou a teda francek naozaj nepatri medzi lavych a neslo nam to... a este je tam aj napicu pristup a malo miesta
Já zase naopak nemám sebemenší problém s touhle spojkou,která propojuje obě pulky,ale s jednou z těch,které jdou od čerpadla.Při každým nandávání nádrže,respektive při znovuzacvaknutí si tesnění lehce máznu olejem.Udělám jen takovej filmeček.A pak se opravdu velice a trpělivě snažim...
Kolikrát si ovšem zopakuju velké množství velice vulgárních slov...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
kubrt napsal:
.A pak se opravdu velice a trpělivě snažim...
tych keketov píč a vyYebatych nemeckých harabúrd čo dnes padlo tam nepadne v nasledujúcej pětiletce
Upravil raptor - neaktivni ucet dne 19.12.2011 22:22
kubrt napsal:
.A pak se opravdu velice a trpělivě snažim...
tych keketov píč a vyYebatych nemeckých harabúrd čo dnes padlo tam nepadne v nasledujúcej pětiletce
a proto se snažím bandasku demontovat co nejmíň
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
kubrte ale ja som hoc nerad ale musel, mam sice fajnovu vyhrievanu garaz ale nie je tam moznost dat baterku na nabijacku, mam este originalnu a som hlboko presvedceny ze hoci uz nadsluhuje tak pri dobrej starostlivosti este potiahne
A proč sundaváš celou nádrž, stačí snad jen nádrž nadzvednout a něčím podepřít a baterku vyndat bokem! Já to tak udělal a vše šlo v poho nic jsem nerospojoval! kovin
Upravil kovin dne 20.12.2011 08:55
kovin : čéče,já,když nadzvednu bandu,tak se s bídou dostanu jen na kontakty... Bokem to snad ani nejde... Mám baterku v takovým pseudokastliku...
kovin presne ako pise kubrt, baterka je v kastliku navyse je upevnena gummenym remenom a bez toho aby si uplne odstranil nadrz ju von nedas ani nahodou
takze nikto dalsi nejaka finta na tie zasrane rychlospojky?
No já měl úplně stejný problém jako raptor při nandávnání bandasky ty dvě jsem úplně v klidu zacvaknul a ta třetí s tou jsem se trápil tak dlouho až mi v ruce praskl ten plast takže mám vyměněny všechny spojky za kvalitnější a hlavně mám už delší hadičky kvůli lepšímu přístupu...
RAPTOR: Já mám sice obyč GS, ale nádrž z advenčra a jaký má kastlík advenčr to opravdu netuším, ale myslím že stejný! Jo a mám takovej dojem, že tento postup popisuje i německý manuál! Já to tak udělal a šlo to, jo musí se demontovat přívod vzduchu do filtru.KOVIN
Upravil kovin dne 20.12.2011 08:27
raptor napsal:
mandy a kde si kupoval kvalitnejsie rychlospojky?
hadicky mas odkial?
¨
Měl jsem motorku u Cyrila v Prostějově tak jsem to nechal dělat u něho při jednom když jsem ji měl na seřízení. Nevím odkud měl spojky. A hadičky to je normální benzínová vysokotlaková co jsem měl doma. Ale ohledně těch spojek, bylo tady vlákno kdo přímo nabízel nějaké super kovové spojky...teď nevím kdo to byl.Zkusím najít.