Přátelé, dnes mi přišel mejl s tímto textem a fotografiemi:
"Vážení, nechala jsem manželovi k narozeninám vyřezat vodníka (viz
příloha). Je z olše, má cca 150 cm a váží 120-150 kg!! 25.9. jsme ho
posadili v Rynárci k našemu rybníčku u chalupy na konci vsi. V noci ze 4. na 5. 10 NÁM HO NĚKDO UKRADL. Auto nechali zloději zaparkované na polní cestě dále od nás, tak, aby nebyl slyšet příjezd a odjezd. Pak, zřejmě rudlem, nepozorovaně přijeli na náš pozemek a přemístili ho k autu, přeložili a odjeli!!! Nevím, jestli zůstal v našem regionu, nebo putoval "na objednávku" do jiných koutů republiky. Prosím vás, pokud byste někdo takového vodníka viděl může být i různě nabarvený, ale řezbář si zaručeně svoji práci pozná. Rozešlete, prosím, tuto prosbu i vašim známým a přátelům. Informaci, která povede k nálezu odměním. Mnohokrát vám děkuji."
Z textu jsem, z pochopitelných důvodů, vypustil jména a kontakty... Tu zprávu mi přeposlal jeden z mých nejbližších přátel, a protože "svět je malý a o náhody tu není nouze", dávám to i sem.
Rynárec leží cca 5km od Pelhřimova.
S poděkováním a pozdravem vodníkům zdar a zlodějům zmar!!! Woodman
Woodman přiložený následující obrázek:
Krásná práce.Asi nebude daleko.Možná u nějakého mlýna nebo soukromého rybníčku.Krade se všechno.Mě ukradli zlomenej žebřík,aby ne protějším baráku mohli sundat měděný okapy.Dobytek neěistej.
Když je hlad,je i husa dobrá.
To už mě přišlo od kamarádů trempů minulej tejden. nenapadlo mě to hodit i sem. Kontakty tam jsou plné, takže dotyčná osoba předem předpokládá volné šíření po netu, tak jsi se nemusel bát to sem hodit i s telefonem na tu paní.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Alda napsal:
Me jednou ukradli na firme hlidaci kameru, utekli s ni a nechali tam docela pekny stafle... museli se hodne divit kdyz zjistili, ze to je atrapa
to je dobrý!Škoda jen,že ty atrapy neplněj ještě nějakou kapslí,jako balíčky peněz v bance,aby to těm zm.dum zmalovalo xichty
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Medik napsal:
To už mě přišlo od kamarádů trempů minulej tejden. nenapadlo mě to hodit i sem. Kontakty tam jsou plné, takže dotyčná osoba předem předpokládá volné šíření po netu, tak jsi se nemusel bát to sem hodit i s telefonem na tu paní.
No vida. Ke mně to přišlo z druhé ruky, tak jsem ty kontakty radši nezveřejnil. Případnému "objeviteli" jsou samozřejmě k dispozici.
Mě před 2ma lety na pozemku ukradli ořech (jakože strom).
Díru zaházeli, drn vysadili.
Asi 3x jsem přešel zahradu a koukal, co je tam jiný, než mi docvaklo, že je strom pryč. Prostě lidem se hodí všechno. H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Teď je novej šlágr ty fotopasti co používají mechošlapy na zvěř,už to používají kdesi i měšťáci,vyjde to prý levněji než kamery,posílá to snímek na mobil atp; např na hlídání motorky (nebo vodníků)....
Upravil kim dne 20.01.2012 18:52