Mám po několik let nutkání pořídit si něco ze starých jawek, (panelka, kývačka)na takovéto pochrchlávání po vsi a okolí blízkého i vzdálenějšího, možná si za mě sedne i žena. Co byste doporučili, má-li někdo delší i krátkodobější zkušenosti s těmito stroji? (měl jsem 2 roky 640)
Kývačku bych doporučil 350/360, panelku 250/592 měl jsem obojí ale můžu říct že dvěpade byla lepší.Když se udělá motor,samozřejmě včetně kliky tak to je pěsnička..drn......drn......drn..... a navíc má už blinkry,takže nemusíš ukazovat jak jaryn... Jestli jsi ale větší tak di do 350/634 nebo dražší 350 californian,ty mají osnáctky kola je to lepší.Ještě by mohla byt dvěpade sportka ale tu neseženeš. Toť můj názor.
Kupredu spatki ni krok...
Pokud chceš něco spolehlivýho jen nasednout a jet tak jakoukoliv dvěpade s bezkontaktnim vape. měl sem 350 californian a to byla paráda ale ten dvouválec byl prostě náchylnější na všechno.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
dvěpade - méně starostí a poježdění stejný
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
No to víš když se ti v půli madarska rozhodne píst že se mu už dál nechce tak se musí zkusit všechno.Jo a dojel sem stim
toli přiložený následující obrázek:
Já mislim že k temu každé jednů donde že si pořídí motorku z mládí...Já su bohužel přerůstlé takže pionýry 555,20,21,jawettu,stadiona,čz 150,125,panelku aji s pavem,panelku bez pava,malů třindu,si už nepořídím. Mám enem 634 a pro mladýho čz 175....http://www.motork...muid=60669
Upravil Bohumil dne 28.12.2011 21:30
Kupredu spatki ni krok...
[quote]Sema napsal:
Vape určitě (nejen kvůli štelování kladívek, ale dynama moc nezvládají celodenní svícení) , a když už tak 12V.
Mám doma 250 kývačku, dynamo 6V, celodenní svícení nevadí, ale musel jsem vyměnit regulátor dobíjení. Dal jsem tam elektronický, oproti originálu svítí super a dobíjí taky. Vape není třeba.
Jojo, Vape šlape za mě kejvačku nebo 350 panelku, A z "hranatejch" je nejhezčí "konopnice" 634... Sám jsem měl 632, což je takovej bastl mezi osmičkou a čtyřkou. A nakonec z toho vzešlo tohle http://nonamed.rajce.idnes.cz/jawa a jsem spokojenej. Mám tam protažený sání na 30mm a osmej výbrus a ty hliníkový válce jsou fest znát, 634 ve vedrech měla problém jet trvale kilo, tady si jedu těch 110 furt když je potřeba /tzn i nutný přejezdy po dálnici, který jsou na jawě jinak docela adrenalin/ a je to gut. Ale je fakt že litina byla tišší, motory 638 jsou obecně takový rachtátka
~ R1100GS ~