xHackerM napsal:
Až teď jsem se dostal k tomu, abych se na něj podíval a musím uznat, že mě to opravdu vzalo. Co si o tom, co vyjadřuje a o té době myslíte vy?
Jinak K. Roden opět excelentní herecký výkon...
No já si o tom raději nemyslím nic....zajímalo by mne jestli je vůbec bylo možné aby po tolika letech někdo věděl jak to bylo doopravdy.Oni totiž filmaři jsou schopni ve jménu peněz natočit o kdejaké historické události několiknáct filmů a každý to podá jinak... no a lidi koukají a říkají "excelentní",ale tehdy to až tak "excelentní"asi nebylo.
Upravil 3axap dne 30.12.2011 21:01
Žádnej velkofilm, jak tvrdili v reklamách. Na dobrej film se dá koukat několikrát, tohle stačí jednou, jako většina posledních českejch filmů. Herecký výkony pořád super, ale dyž je na lejno námět, scéna i režije, tak s tim žádnej herec nic neudělá...
Jizda na moto a lítání na padáku je nejlepší sex
xHackerM napsal:
Až teď jsem se dostal k tomu, abych se na něj podíval a musím uznat, že mě to opravdu vzalo. Co si o tom, co vyjadřuje a o té době myslíte vy?
Jinak K. Roden opět excelentní herecký výkon...
No já si o tom raději nemyslím nic....zajímalo by mne jestli je vůbec bylo možné aby po tolika letech někdo věděl jak to bylo doopravdy.Oni totiž filmaři jsou schopni ve jménu peněz natočit o kdejaké historické události několiknáct filmů a každý to podá jinak... no a lidi koukají a říkají "excelentní",ale tehdy to až tak "excelentní"asi nebylo.
To mas to same jako s Titanicem.. Taky vime prd jak to bylo! To si nesmis tak brat..
Nicmene ja na tom byl v kine a moc se mi to libilo.. Ja to klidne doporucim!! Peknej film je taky Habrmannuv Mlyn..
paja1 napsal:
To není až tak důležité, jestli to tak přesně bylo, nebo né.
Hlavně si myslím, udělejme všechno pro to, aby se ta doba nevrátila....
Co se filmu týče tak je dobrý, aspoň podle mého názoru.
Tak to by mne velmi zajímalo co pro to aby se ta doba nevrátila děláš Ty,když to tak vřele doporučuješ.
Kamarádím a debatuju s němcama,
s francouzama,
S amíkama
s Číňanama.
Snažím se chápat jejich mentalitu a pochopit jejich myšlení. Už ses nekdy bavil s němcem o jeho dědovi z SS tankové divize a snažil se pochopit proč je na dědu pyšný?
Nebyla to příjemná debata, ale byla velmi poučná.
A vedu podřízené, aby pracovali co nejlépe a nenadávali na druhé národy.... Stačí???? a co děláš ty?
Pája
paja1 napsal:
Tak to by mne velmi zajímalo co pro to aby se ta doba nevrátila děláš Ty,když to tak vřele doporučuješ.
Kamarádím a debatuju s němcama,
s francouzama,
S amíkama
s Číňanama.
Snažím se chápat jejich mentalitu a pochopit jejich myšlení. Už ses nekdy bavil s němcem o jeho dědovi z SS tankové divize a snažil se pochopit proč je na dědu pyšný?
A vedu podřízené, aby pracovali co nejlépe a nenadávali na druhé národy.... Stačí???? a co děláš ty?
Á pán je lingvista...debatuje s celým světema dokonce vede podřízené...a proč se ptáš co dělám já...já jsem nikde na rozdíl od Tebe nepsal že je třeba něco dělat,ale že jsi to Ty tak ti to prozradímjá jezdím na motorce a je mi jedno co si myslí němci,amíci atd.Jo a je mi tedy strašně líto Tvých podřízených.....
paja1 napsal:
ja teda nejsem uplne cistokrevnej nemčour, ale vetsinu krve nemeckou snad mam.. + nemecka motorka a krásná německá přízvuk
...ale na sveho prastrejdu, ktery absolvoval vsech 25 (nebo kolik) nasazeni v nemecky ponorce z La Rochelle... a byl i u Murmanska.. jsme celkem pysny porad.
Je ale pravda, ze to nebyl SSesák... SS byl pokud vim total humus, ktere se vetsina pravidelne armady bala i stitila zaroven.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
vlastimil napsal:
a proč se ptáš co dělám já...já jsem nikde na rozdíl od Tebe nepsal že je třeba něco dělat,ale že jsi to Ty tak ti to prozradímjá jezdím na motorce a je mi jedno co si myslí němci,amíci atd.Jo a je mi tedy strašně líto Tvých podřízených.....
Tvá volba, jen aby ses jednou nedivil....
Jo a díky, že jsem lingvista, to je pro mě dost novinka, to by se všichni kolem pobavili včetně Chudáků kluků v práci.
Pája
hicks napsal:
...ale na sveho prastrejdu, ktery absolvoval vsech 25 (nebo kolik) nasazeni v nemecky ponorce z La Rochelle... a byl i u Murmanska.. jsme celkem pysny porad.
To je právě ten problém, že ten systém tehdy nedal lidem na výběr a třeba i dobří lidé nakonec dělali šílené věci...
Děda toho němce s kterým jsem se bavil taky asi nebyl žádný gauner. To ale nevím.
Ta debata mi tehdy dala víc, než spousta dokumentů. On se tehdy hodně otevřel, asi proto, že mi důvěřuje a byl to opravdu silný zážitek.
Nevím jaké máte zkušenosti, ale normálně tyhle hovory němci vždycky po nějaké době utnou, protože jim jsou nepříjemné.
Pája
vlastimil napsal:
a proč se ptáš co dělám já...já jsem nikde na rozdíl od Tebe nepsal že je třeba něco dělat,ale že jsi to Ty tak ti to prozradímjá jezdím na motorce a je mi jedno co si myslí němci,amíci atd.Jo a je mi tedy strašně líto Tvých podřízených.....
Tvá volba, jen aby ses jednou nedivil....
Jo a díky, že jsem lingvista, to je pro mě dost novinka, to by se všichni kolem pobavili včetně Chudáků kluků v práci.
No páč jsi se holedbal že se kamarádíš a diskutuješ s Němcema,Amíkama,Číňanama aFrantíkama tak jsem předpokládal že nediskutujete v češtině tak jsem Tě vzletně nazval lingvistou....
hicks napsal:
To je právě ten problém, že ten systém tehdy nedal lidem na výběr a třeba i dobří lidé nakonec dělali šílené věci...
Děda toho němce s kterým jsem se bavil taky asi nebyl žádný gauner. To ale nevím.
Ta debata mi tehdy dala víc, než spousta dokumentů. On se tehdy hodně otevřel, asi proto, že mi důvěřuje a byl to opravdu silný zážitek.
Nevím jaké máte zkušenosti, ale normálně tyhle hovory němci vždycky po nějaké době utnou, protože jim jsou nepříjemné.
To by mne opravdu zajímalo co Ti ta debata tehdy dala mi se zdá že tím silným zážitkem trpíš dodnes.Nepočůráváš se v noci?
[/quote]
Je ale pravda, ze to nebyl SSesák... SS byl pokud vim total humus, ktere se vetsina pravidelne armady bala i stitila zaroven.[/quote]
Ono je to trochu složitější. Za prvé je třeba odlišit Waffen SS a tzv.Allgemeine SS či dokonce Totenkopfverbande, což byli třeba ti strážní v koncetrácích. Do Waffen se v rámci doplňování stavů, hlavně po roce 1942, rukovalo na základě povolávacího rozkazu, takže jsi si vybírat nemohl To platilo u německých Waffen, u zahraničních to byli dobrovolníci (Belgie,Francie,NL, Estonsko,byla dokonce i muslimská divize a to opravdu byl docela humus. Jedna "divize" byla i z propuštěných trestanců a to byla fakt silná káva. Ale to by bylo na dlouho. Téma je o filmu, ten se mi docela líbil, Krásná ukázka toho jak být v blbou dobu na blbém místě. Vyvraždění Lidic je jedna velká a tragická série náhod, s vlastním atentátem Lidice vlastně neměli nic společného, bohužel pár "indicií" ukázalo na ně a už to jelo.Blbá doba, myslím, že si to nikdo asi nedokážeme dost dobře představit.
GS 1200 R Adventure
paja1 napsal:
Mě to taky moc nenadchlo ale docela by mě zajímalo co proto děláš ty- ty hrdino!!! když tu tak rozumuješ. Já například pracuju pro soukromou českou firmu.A v současný době je to tak jediný co můžu dělat.
Upravil toli dne 30.12.2011 23:04
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Ty voe, proc ten utok Vlastimile??? To uz chlastas den pred Sylvestrem bo co? Co te k tomu vede?
4 MOTIF Film jako takovy vcetne hereckych vykonu je myslim na urovni. Co se tyce nametu, tak je tam popsana realita, vcetne dopisu, ktery tu silenost spustil. Film je tedy bohuzel na realnych zakladech.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Jo, teď rozebírejte esesáky, dyž tři pětiny čechů makají pro fricky. Včetně mě, aspoň platí jak mají a na den přesně. To český firmy pořád neumí.....
Dneska je Sylvestr Volovééééééé.
Upravil Vodnik dne 31.12.2011 00:33
Jizda na moto a lítání na padáku je nejlepší sex