Na radu pana xHackerM bych si založil "své"vlákno (douifám že to není zakázáno) kde mi můžete popisovat jakej jsem starej senilní strejda a jak jsem neustále se svými příspěky mimo mísu.
Vlasťo se nediv, když za ty léta, najezděných x set tisíc na moto po evropě a východu, strávených x stovek hodin servisem a úpravama a investovaných x stovek tisíc do velmi četného vozového parku jsi ještě nezískal správný přehled a rozhled. Prostě to hacker zvládnul za poloviční věk a setinové km a na jednom stroji.
Tady přece nejde o to kolik člověk najezdil kilometrů nebo kolik mu je, ale jde o to jak se chová! Třeba je pan Vlastimil pohodovej borec, ale podle toho jak se tady vyjadřuje mi to tak nepřijde. No nic - jdu radši dělat něco pořádnýho. Čest
Hele , strejdo , jsi jen o pár měsíců starší, ale nerozumím ti... sem si tak vzpoměl na ty starý "soudruhy" z fabriky...vy mladý, vy umíte h.o.v.no....
sorry...
Nezlob se na mě, ale tak se nesmrtelnost asi nebuduje....
Stenly- motocyklista varnsdorfský
MALI napsal:
Tady přece nejde o to kolik člověk najezdil kilometrů nebo kolik mu je, ale jde o to jak se chová! Třeba je pan Vlastimil pohodovej borec, ale podle toho jak se tady vyjadřuje mi to tak nepřijde. No nic - jdu radši dělat něco pořádnýho. Čest
Na tom asi záleží jak se kdo tady chová
S vybavením Touratech....potažmo Wundrlich jsem toho najezdil víc
nic proti ničemu ,ale přátele by si měli uvědomit že prostě na motorce fouká a když prší tak jsou mokrý ....TO PROSTĚ s TIM souvisí
Poslední dobou to tady fakt nedávám... Zdá se mi to,nebo většina lidí píše uplně mimo mísu?
Asi nejsem na Vaší vlně...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
kubrt napsal:
Poslední dobou to tady fakt nedávám... Zdá se mi to,nebo většina lidí píše uplně mimo mísu?
Asi nejsem na Vaší vlně...
Kubrte, souhlas...mimo mísu.. hlavně bychom měli jezdit.....a je jedno na čem, jak, a kde se vyspat a jak pumpovat kolo, a jakou karimatku... je to jen a jen o lidech... když to miluješ, není co řešit....
sorry, je to fakt jen můj názor...pamatuju toho hodně a jezdil jsem na ledasčem .....
Upravil stenlybmw dne 01.01.2012 14:25
Stenly- motocyklista varnsdorfský
smazak73 napsal:
Tohle mi je jedno vím s čím se dá cestovat a s čím nedá
Co nevím proč nepíšou členové Brnák JIM, Radosek ,Bmwivo ,ATD.
Já Ti smažáku řeknu proč nepíšou,protože se tady každej jen napadá,každej si všechno bere hrozně osobně,většina lidí si myslí,že sežrali šalamounovo ho*no a mají potřebu usměrňovat a poučovat... Ale tohle se tady řeší minimálně jednou v měsíci a pořád dokola... Ve finále se tady začnou lidi předhánět kdo má víc příspěvků,kdo má na mašině víc kktin a kdo projezdil xkrát celej svět křížem krážem...
Ono přestalo psát daleko víc lidí,než jen ty,které jsi namátkově uvedl... Já se nebudu chvástat tím,že přestanu chodit na web,já prostě když nechci,tak nereaguju a vlákna,ke kterým nemám co napsat prostě a jednoduše ignoruju... To jez mé strany k tomuto dění...
Upravil Kubrt dne 01.01.2012 15:14
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Hranicar napsal:
Vlastimile, snad Ti xHackerM neporadi, abys skocil z okna...
To by bylo i nad mé síly ale zde je výlev pana xHackeraM který jsem si dovolil zkopírovat z "JEHO VLÁKNA" film LIDICE : ...si o sobě vážně asi myslíš hodně... Vždyť se ti stačí podívat do profilu, jak se představuješ a sám o sobě hlásáš "Nechci se chlubit,ale jsem fakt dobrej....". A stejně jsi se opíral i do názorů kluků ve vlákně o Václavu Havlovi. Hele, ty, praotče óóó největší, neléčíš si tak trošku svoje osobní problémy a nehoníš si tady ego? Už jen ta dominantní fotečka... Se mi zdá, že jak se netočí všechno kolem tebe, tak se cpeš do středu pozornosti... Ale tyhle vlákna na tohle fakt nejsou, založ si svoje... pan xHackerM je opravdu třída
Vidíš to je tvůj náhled na věc.-
Já ti můžu ukázat jak vypádá veřejná pomluva člověka????
Neudělám to ....a proč a věř tomu že si v tvých nebo něčích príspěvcích taky něco najdu
Prostě a jednoduše....Hůl si vždycky najdeš když chceš mlátit psa
Upravil smazak73 dne 01.01.2012 15:33
smazak73 napsal:
Já Ti smažáku řeknu proč nepíšou,protože se tady každej jen napadá,každej si všechno bere hrozně osobně,většina lidí si myslí,že sežrali šalamounovo ho*no a mají potřebu usměrňovat a poučovat... Ale tohle se tady řeší minimálně jednou v měsíci a pořád dokola... Ve finále se tady začnou lidi předhánět kdo má víc příspěvků,kdo má na mašině víc kktin a kdo projezdil xkrát celej svět křížem krážem...
Ono přestalo psát daleko víc lidí,než jen ty,které jsi namátkově uvedl... Já se nebudu chvástat tím,že přestanu chodit na web,já prostě když nechci,tak nereaguju a vlákna,ke kterým nemám co napsat prostě a jednoduše ignoruju... To jez mé strany k tomuto dění...
Já jsem už jednou psal že nebudu nic na fóru psát ale jen číst ale nevydržel jsem to.Protože já pro ty motorky žiju.To že někdo napíše k příspěvku svůj názor neznamená že by sežral Šalamounovo **** nebo že chce poučovat,Znamená to že na to má jiný názor...A na to přece ty fóra jsou.Přece nikdo nemůže čekat že něco napíše a všíchni budou tleskat.
smazak73 napsal:
Já jsem už jednou psal že nebudu nic na fóru psát ale jen číst ale nevydržel jsem to.Protože já pro ty motorky žiju.To že někdo napíše k příspěvku svůj názor neznamená že by sežral Šalamounovo **** nebo že chce poučovat,Znamená to že na to má jiný názor...A na to přece ty fóra jsou.Přece nikdo nemůže čekat že něco napíše a všíchni budou tleskat.
Ano,s tím naprosto souhlasim... Jenže zde jsou členové,kteří zkrátka kritiku asi neunesou... Já motorkama a tímhle webem taky žiju,ale jde to tady pěkně z kopce a není to jen krátkodobá záležitost... Teď to neber osobně Vlastimile,ale myslím že založení vlákna "Vlastimil" bylo uplně zbytečný Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
IvoM napsal:
Chlapi, není škoda kazit si novoroční náladu? Říkává se: Jak na Nový rok, tak po celý rok.......
Ivo,sám sis určitě všimnul,že tohle se tu děje minimálně už druhej Novej rok Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
smazak73 napsal:
Ano,s tím naprosto souhlasim... Jenže zde jsou členové,kteří zkrátka kritiku asi neunesou... Já motorkama a tímhle webem taky žiju,ale jde to tady pěkně z kopce a není to jen krátkodobá záležitost... Teď to neber osobně Vlastimile,ale myslím že založení vlákna "Vlastimil" bylo uplně zbytečný
Jak to tady tak čtu, je tu pár lidí, co by potřebovali občas pár facek a nebo popřemejšlet, než plácnou do entru.
Lidskému nadhledu a toleranci se dá naučit. Musí být vůle.
Také se již ke spoustě věcí prostě nevyjadřuji. Je to lepší. Jinak bych si musel udělat vlákno, kde bych poslal všechny do spodní části zad s vyjímkou pár taxativně vyjmenovaných jedinců Naštěstí s dalším poznáváním, hlavně osobním, se mě ten seznam rozšiřuje. Ona taky vydejchat mojí maličkost není snadné a jsem si toho vědom.
Takže za mě, kdo si nevěří, potřebuje povzbuzovat své já na úkor ostatních. A kdo má malé já, je na tuto hru ochoten přistoupit. Je to jako když pijavice saje pijavici.
Takže přeji všem pevné zdraví do dalšího roku, zbytek si kupte a nebo se to naučteLepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz