rosí mi to někde v tom spoji.
Nevim, jestli je to v jednom kuse, nebo jestli musim schánět celej komplet
celý sem to našel tady http://www.tipmot...e-bmw.html
neseženu to někde levněji? vím, že je tady spousta expertů v hledání na internetu
hlavně, že je pivo ftlamě
Zkusil si poutahovat všechny matky, mně se to stalo na podzim u pancéřovek, 2 roky nic a najednou to lehce rosilo... stačilo utáhnout jednu matku v tom téčku.
to mě taky, já spíš ale mluvil o životnosti hadic... a při té příležitosti vzít rovnou pancéřovky, že vyjdou lépe než origo díly od BMW nebo cca obdobně
Je to jak pise Honza, hadice maji omezenou zivotnost, meknou, nafukujou se, praskaji. Ja s vymenou cekal, nez mi praskla, coz asi neni idealni. Pak jsem koupil pancerky - cenovy rozdil mezi normalnima a panc. byl minimalni a koupit novy jsem musel.
Upravil alesvagner dne 16.01.2012 18:42
Bral sem je před měsícem tady http://www.pptuni... na výběr mi dali i barvu,je to lisované a nemusíš se krom montáže stím srát jako u skládanek.navíc cena proti BMW hodně levnější.Za dlouhou hadici u BMW chtěli tuším 2700,-,levá krátká 970,-
jezek napsal:
u nás origo BMW stojí bohužel 2300,- Kč..
Ono asi záleží která,ve fischi jsem našel 2 velikosti té dlouhé tak jsem to musel ještě měřit abych měl bmw číslo.I tak 2300,- je za dlouhou balík,to panceřovka mně komplet vyšla podstatně levněji
ja som rozdiel medzi pancierkami a klasickymi hadicami citil, ako bolo napisane vymenit uz len koli veku, lebo ti to prdne niekde pri prudkom brzdeni pred zakrutou a si vybaveny
napis mi ci mas alebo nemas ABS a ja sa ti mozem pozriet po cenovke na HELL
tak jsem koupil sadu pancéřovek od Venhill. Jsou to 2 hadičky. Ale ta jedna se mi zdá zbytečně dlouhá. Na každý hadici jsou 2 takový gumový válečky,ale ty taky nikam nepasujou, tak nevim. A přitom to má bejt přímo na 1150 gs
To Becka, jak se ti osvědčili ty pancéřovky od Venhillu?
Nebo pokud máte někdo zkušenosti, sem s nimi... Uvažuji o výměně za pancéřovky a nechtěl bych zbytečně vyhodit prachy za nějaký aušus... A zas aby nebyly přehnaně drahé...
To sem rád , že se na to někdo zeptal, protože sem už pěkně n a s ranej...
obědnal sem to u nás v motoshopu ( adt horažďovice) po 2 dnech přišli hadice. řikám si-paráda. Bohužel to byly hadice na model bez ABS- přestože sem je upozorňoval na to, že je v tom rozdíl...
Odmítl jsem nápady prodavače, že delší hadice nevadí a že na delší šroub můžu dát 3 podložky aby to těsnilo. Za 18 stovek- super nápad.
Od tý doby uplynul asi měsíc a pořád nic. Odeslaly se origo hadice, podle kterých se pancéřky měli udělat a sloužit jako vzor. Bohužel pořád nic
takže až hadice budou namontovaný a v provozu, tak dam vědět
PS: jak dlouho můžu čekat na zboží? a kdy můžu trvat na vrácení peněz? Protože do září na brzdový hadice čekat nebudu a peněz neni na rozdávání.