tohle musite videt a myslim, ze si to zaslouzi vlastni vlakno.
YouTube Video
vysvetleni primo ve videu.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
jak se nejedná o dělnickou stranu,tak je to vpohodě,můžeš řvát jak chceš,nic se nestane
sami si serem do vlastního hnízda
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
bystricke napsal:
jak se nejedná o dělnickou stranu,tak je to vpohodě,můžeš řvát jak chceš,nic se nestane
sami si serem do vlastního hnízda
Tak tak, však ne nadarmo se říká, že optimista se učí anglicky, pesimista arabsky a realista střílet.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Pokud je zde někdo dostatečně schopný, aby dokázal tyto akce monitorovat a s nějakým předstihem inzerovat, tak by se s tím něco dalo dělat. Stačilo by den předem. Plakát si udělám z kartonu a když by nás bylo 5 tak to stačí, aby jim člověk dal najevo nesouhlas a jejich provokaci zkazil. ČZ 75 samozřejmě sebou
Opravdu bych si to užil. Ještě aby tam byl někdo, kdo umí přeložit ty jejich žvásty a byla by větší sranda.
Upravil Medik dne 04.01.2012 14:16
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
Pokud je zde někdo dostatečně schopný, aby dokázal tyto akce monitorovat a s nějakým předstihem inzerovat, tak by se s tím něco dalo dělat. Stačilo by den předem. Plakát si udělám z kartonu a když by nás bylo 5 tak to stačí, aby jim člověk dal najevo nesouhlas a jejich provokaci zkazil. ČZ 75 samozřejmě sebou
Opravdu bych si to užil. Ještě aby tam byl někdo, kdo umí přeložit ty jejich žvásty a byla by větší sranda.
pokud nechat tu CZtu doma, tak dam klidne echo s predstihem.
Naposledy meli nejakou vystavu na Namesti republiky.
17 cm
Medik napsal:
Máš pravdu, na vejlety si nosím menší. Ta 75 je docela těžká. Tu si beru jenom když....prostě občas. No a podráždit musulmany bych si nenechal ujít. Syp to do tohohle vlákna, jak na něco přijdeš. Umím být dotěrný se všetečnými dotazy a rád bych si to na mírných a hodných islamistech vyzkoušel.Přemejšlím, zda se smí v mešitách jíst a pít? Nevíš?
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
Máš pravdu, na vejlety si nosím menší. Ta 75 je docela těžká. Tu si beru jenom když....prostě občas. No a podráždit musulmany bych si nenechal ujít. Syp to do tohohle vlákna, jak na něco přijdeš. Umím být dotěrný se všetečnými dotazy a rád bych si to na mírných a hodných islamistech vyzkoušel.Přemejšlím, zda se smí v mešitách jíst a pít? Nevíš?
podle mne se tam pit a jist nesmi, ale treba se zahradnim rozstrikovacem s veprovou krvi tam muzes.. a tu krev pak MUSIS slizat ze vsech Koranu i muslimek do 25 let, co tam jsou...
Ok, dam vedet... akorat vyzbroj tam samozrejme zadna nesmi..
a) bys ji chtel pouzit
je to vsechno velmi monitorovane ... a nechat se verejne odvlect.. muslimovi vetsi radost neudelas.
Upravil hicks dne 04.01.2012 15:40
17 cm
Nevím, zda se může jíst a pít v mešitách,ale rozhodně se nedoporučuje pít, když ssebou taháš pistoli.
Já bych s pistolí mezi lidi nevylezl. Víš jak dopadl ten důchodce od Tanvaldu.
Sice přežil útok romů (nevím kde se tam vzali hned tři, když podle výsledků statistického úřadu u nás skoro žádní nežijí), ale možná mu to zavařej za nepřiměřenou obranu nebo dokonce rasovej útok a zčerná teď on v base.
Jinak moje oblíbená značka vína je Ruger .357 magnum.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
já piju stolní krabicové GLOCK 30 - 45 ACP (Anti Cikan Projektil).. je totiž velmi dobře stravitelné a nedělám po větším požití po něm nepořádek
je ale pravda, že dnes to nosit ven má několik nevýhod..
1) bys měl nutkání to každou chvíli použít
2) bys to asi brzy použil
3) u nás jdeš sedět za to že se bráníš šmejdovi, kterej v životě nepracoval a neživil se jinak než trestnou činností a bohužel všechny zákony jsou nastaveny na stranu darebáků, takže to radši nechávám v trezoru a neviděl jsem to tak dlouho, že ani nevim, jestli tam ještě je..
Upravil jezek dne 04.01.2012 18:03
ja nechapu, na co MEdik potrebuje CZetu... s jeho konstituci muze trhat neduzivym arabskym telickum koncetiny jak listky kopretiny
17 cm
Já bych s pistolí mezi lidi nevylezl. Víš jak dopadl ten důchodce od Tanvaldu.
Sice přežil útok romů (nevím kde se tam vzali hned tři, když podle výsledků statistického úřadu u nás skoro žádní nežijí), ale možná mu to zavařej za nepřiměřenou obranu nebo dokonce rasovej útok a zčerná teď on v base.
Neověřeno, ale snad od polišů: byl to řemeslník, kterému v dílně spustil alarm (to asi omylem spustili ti hodní kluci, co šli popřát druhé babičcce...). Tak vzal železo a šel se tam podívat. Střílet snad měl až v okamžiku, kdy byl na zemi a měl pořezanou hlavu... A asi na tom bude dost pravdy, protože ho po výslechu pustili. Postřelenej maník doma vtrdil, že to má od pyrotechniky, ani on ani ten třetí nikam nevolali. To obstaral ten důchodce, snad ho měl i zkoušet obživovat - dokud nepřijeli majáky. Tak asi tak ...
Čest (a) buch, Old K.
Medik napsal:
http://www.czdl.c...ke-mesite/17 cm
hicks napsal:
ja nechapu, na co MEdik potrebuje CZetu... s jeho konstituci muze trhat neduzivym arabskym telickum koncetiny jak listky kopretiny
No, protože už stárnu, mám v háji obě kolena a oba lokte. ten levej obzvlášť. Třeba na tréninku už se neučástním pobíhání po čtyřech, trakařů a pádů s podtrženýma nohama. Kliky šidím, z pádu se do stoje už nedostanu bez pomoci ruky, kliky s tlesknutím už jsou utopie.....a o běhu se ani nebudu zmiňovat. Je fajn, že mám sílu a ještě pošlu metrák chlapského masa vzduchem o kousek dál od sebe, ale pak.....už nic, bo se nemůžu hnout a dejchat.
hicks napsal:
podle mne se tam pit a jist nesmi, ale treba se zahradnim rozstrikovacem s veprovou krvi tam muzes.. a tu krev pak MUSIS slizat ze vsech Koranu i muslimek do 25 let, co tam jsou... Grin
Ok, dam vedet... akorat vyzbroj tam samozrejme zadna nesmi..
a) bys ji chtel pouzit
Cool je to vsechno velmi monitorovane ... a nechat se verejne odvlect.. muslimovi vetsi radost neudelas.
Já jsem to upgradoval na jinou výzbroj. Prostě pár kousků pěkně prosmažené prasečiny - zvědavý turista, co zrovna dostal hlad. Jo a taky by za mnou mohl přiběhnout natěšený pejsek, který se nějak nešťastně venku sám odvázal nejlépe s přeplněným močákem a nebo nějakým ledvinovým postižením.
Prasečinu zvládnu vyrobit, ale psa nemám.
Ta prasečí krev se ti v postřikovači vysráží a ucpe ti trysku. Ovšem neštěstí po pejskovi šlo uklízet stránkou z koránu ne? Tyhle papírky by měli být v mešitě všude ne? Budu se tam muset zajít konečně podívat. S mrazy přibude času a na Čerňák to mám kousek.
**** co to je u nás v Brně? To musím ošéfovat totok.....
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis