byl včera u nás na návštěve dlouholetý kamarád, špičkový lékař.. Jezdí hodně na kole a vloni si ode mne bral GéeSo.. Aby si udělal radost.. a tak jsme kecali kam letos pojedeme na výlet, kterou krásnou zem navštívíme.. Říkal, že do Rumunska už se mu moc nechce.. Prý tam byli ňáký cyklisti a jednoho dne potkali medvídky.. A jak Aleš podotknul, mohli to být i motorkáři.. Ale je tam krásně..
jezek přiložený následující obrázek:
Naši když byly předloni v Chorvatsku...Kačjak nebo jak se to jmenuje...:
Šli na procházku kousek do hor za město....tak si jdou...taková prašná cestička v zátáčce kolem skály....a kde se vzala...tu se vzala...medvědice s dvouma medvíďatama...tak na sebe asi 10s koukali....naši pomalu kroky zpět...a medvědice si to šla pěkně s mladejma dál....
Jezku hodne husty!Vsechny ty fotky jsou od tech znamejch?Doufam ze ne!Takovou paseku snad nezvladne ani zralok!
Upravil vevis dne 07.01.2012 13:26
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
to je hnus, ty fotky už jsou dost starý. Viděl jsem je tak před půl rokem.
V rumunsku v horách nás domorodci před nima taky varovali. Dokonce nám na hodinkách jeden ukazoval v kolik v noci chodí
hlavně, že je pivo ftlamě
No nazdar , chtěli jsme se tam podívat tento rok , ale když to vidím , zvířatka mám rád , ale asi bude lepší , když se budou držet dál . Co se dá dělat aby k tomuto nedošlo a nechci slyšet , zustan doma
ja se tem obetem nedivim... hromada mistnich clenu ignoruje jakykoliv pravidla kempovani, cundrovani atd. Proste tezke king na motorce... a vsichni medvedi mi polibte
Jeden muj oblibenej clen ze Sumavy dokonce ani nevedel, ze jsou na Kolocave medvedi...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
LeoMi napsal:
No nazdar , chtěli jsme se tam podívat tento rok , ale když to vidím , zvířatka mám rád , ale asi bude lepší , když se budou držet dál . Co se dá dělat aby k tomuto nedošlo a nechci slyšet , zustan doma
- nezer u stanu
- nemej plnej tankvak uheraku
- nestanuj vylozene v lese
- mej protimedvedi sprej
tady si v dost vlaknech muzes krasne prohlidnout fotky, tak to mistni gumy normalne varej na ukrajine, rumunsku v horach normalne u stanu.
Jedne vec je mit kliku, druha hloupe provokovat.
17 cm
to Hicks: Tys druhý extrém....co nikam raději nepojede, abys nedej bože toho jednoho na 100km2 nepotkal...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Vjetrnik napsal:
to Hicks: Tys druhý extrém....co nikam raději nepojede, abys nedej bože toho jednoho na 100km2 nepotkal...
ja jsem se smiril s tim, ze stanovani v lese je bohuzel neprimereny riziko.
Navic jsem tlustsi nez Petra, jim zdrave a podle mne medved jde jasne po mne.
17 cm
Vjetrnik napsal:
Jak můžeš být tlustší, když jíž zdravě?
To mi nejde do kupy....
ty toho nechapes vic
17 cm