Na tyhle ucely mam 4kolku.
1) me to s ni v terenu priserne bavi
2) mam za sebou par zavodu a tak bych rekl, ze to tak nejak umim, na motorce umim v terenu prdlajs
3) 4kolku potrebuju ve firme kvuli uklizeni snehu, tak je spojeny prijemny s uzitecnym a je vyuzita (teda pokud je snih a ne jako letos)
Já taky vždycky měl a bylo to super(jenže hlavně na závody),tedko to zvažuju ke GS ale mam strach že nebudu mít ani čas jezdit- to je nejhorší...
budou v tom ležet kačky a prášit se na to...
čtyrkolka je dobrá to každopádně,alě nějak mě to nebere-není to muj šálek kávy přestože jsem měl hodně moc příležitostí na ATV jezdit i s pásama apod...
Yamaha 350 TT, výkon netušim, ale váha 113 kg, takže na tahání odkudkoliv výborná:-) Starej, dobrej, blbuvzdornej, nezničitelnej vzducháč. Naprosto bez problémů. A když k nějakýmu problému dojde, je to jen mezi stupačkama a řídítkama...:-)
Adolf přiložený následující obrázek:
Pekna fotka
Ja mel TT600, taky parada, absolutne bezudrzbovy. Bylo to ale dost tezky, ikdyz oproti GS...
A predtim jsem mel jeste Suzuki RM250, tam to bylo presne naopak, velka parada, ale velka udrzba.
Já mám tady : https://picasaweb...8692543949 GasGas250-ku. Zatím mi to s ní moc nejde. Že by to bylo tím, že mám 105 kg?
...že já vůl nenašetřil na to GSo už dříve ! ! !
Ja mam (ne do bahna,ale do mesta) Gilera Nexus 500.. Budu prodavat, ja cekam na GSA a ta moje na tom nechce jezdit.. Ma to Gianelli vyfuk a Malossi variator.. Je to hrozna pila... :-))