Zdar bando baworácká. Nemáte někdo zkušenost s jinou výztuhou převodovky, než z Touratechu. Respektive s touto http://www.motohuricane.cz/index.php?get=prislusenstvi&akce=show&id=3 a dá se ještě někde jinde koupit?
ahoj ja tiez rozmyslam ze poriesim z touratechu,mozno je predrazena,ale svoj ucel si splni a je to investicia na dlhsie,lebo moto neplanujem tak skoro predat,par veciciek uz mam od Touratechu a zatial mi vsetko sedelo presne a nebol nikdy problem s nicim...
citim sa fajn..
eellvviiss napsal:
Zdar bando baworácká. Nemáte někdo zkušenost s jinou výztuhou převodovky, než z Touratechu. Respektive s touto http://www.motohuricane.cz/index.php?get=prislusenstvi&akce=show&id=3 a dá se ještě někde jinde koupit?
Ja ji mam uz asi 3 roky.Sedi perfektne.Za mne spokojenost.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
bohumil napsal:
Mám touraplech,ono je to ale v podstatě jedno...Je to enom kus plechu...
Přesně tak, mě jí vyrobil Grave podle předlohy, když mi koval kufry. Nic na tom není, tak to musí fungovat.
Touratech to vymyslel a odzkoušel, a kutilové se na tom úspěšně živí.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Funguje to i bez té výztuhy?Rád bych věděl co se stane když budu jezdit bez ní?Už se někomu něco stalo s převodovkou když ji neměl?Myslím tím komu z Vás se to už stalo,ne že to někde slyšel nebo četl.
vlastimil napsal:
Funguje to i bez té výztuhy?Rád bych věděl co se stane když budu jezdit bez ní?Už se někomu něco stalo s převodovkou když ji neměl?Myslím tím komu z Vás se to už stalo,ne že to někde slyšel nebo četl.
Většina si to tam dá rovnou, právě aby se ty osobní zkušenosti nedostavili. Tak nějak preventivně. Obzvlášť, když jsi prase tlustý nad 100kg a to je tady skoro většina. Investice 1200,- v TT mě nepřišla tolik, abych to následně řešil větším rancem. A je fakt, že už jsem s Bobšem párkrát švácnul, až jsem se divil, co snese. Ovšem když se člověk koukne za kopečky, tak to tam zdaleka nemá každej. Na ježdění po silnici je to zbytečný.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Výztuha je jedna z užitečných věcí, které mají u 1100GS opravdu smysl. Pro toho, kdo jezdí dost naložený a po cestách necestách je to opravdu funkční a smysluplný doplněk. Uštíplý nálitek na převodovce v místě uchycení podsedláku (jak pravou, tak levou stranu) jsem na vlastní oči viděl několikrát.
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
Tonda napsal:
Výztuha je jedna z užitečných věcí, které mají u 1100GS opravdu smysl. Pro toho, kdo jezdí dost naložený a po cestách necestách je to opravdu funkční a smysluplný doplněk. Uštíplý nálitek na převodovce v místě uchycení podsedláku (jak pravou, tak levou stranu) jsem na vlastní oči viděl několikrát.
Tonda napsal:
Ta výztuha se prodává na obě strany?
Samozřejmě se prodává na obě strany (na každé straně vypadá výtztuha jinak).
Tuším, že odlitek stupačky (nevím zda i s kusem převodovky) odpálil tady z webu Paji.
Upravil Hrabe_X dne 26.01.2012 09:12
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Tonda napsal:
Už jsem to našelNo ale stojí to 3144kč a Medik psal něco o 1200kčnebo to kupoval někde jinde?
Tonda napsal:
Už jsem to našelNo ale stojí to 3144kč a Medik psal něco o 1200kčnebo to kupoval někde jinde?
Jak ten Henry Ford mohl vydělávat, když svůj legendární model T prodával za 900 dolarů, ke konci výroby po několika letech jen za 500.
Ta cena za kus plechu po tolika letech, to už je snad i proti proti všemu a proti všem!
Tonda napsal:
Koupil jsem to použité, stejně jako doraz řízení. Občas se to někde v inzerci a nebo na e-bay vyskytne.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Jak ten Henry Ford mohl vydělávat, když svůj legendární model T prodával za 900 dolarů, ke konci výroby po několika letech jen za 500.
Ta cena za kus plechu po tolika letech, to už je snad i proti proti všemu a proti všem!
Drobnej problém toho srovnání je ve fakt, že ford prostě prodával auto, jehož vývoj se zaplatil, třeba i klesla cena surovin, nebo se jim možná i časem podařilo zefektivnit výrobu, ale pořád to byl celej funkční novej výrobek. Jenže tady řešíme doplněk na stroj, kterej už se 12 let nevyrábí a navíc už jich asi hromada těch starejch motorek tu výstuhu má a tak pochybuju, že to dělaji v bůhvíjakejch sérích... Spíš už jenom berou ze skladu. To bych spíš viděl zajímavější a logičtější, kdyby třeba sundali cenu klasickejch Zeg...
Maiali nel Fango!
vlastimil napsal:
Z motohuricane stoji 1550kc.
Kdyz ji tam mas a spadne ti motorka stupackou na vycnivajici koren tak se ti stane to,co me na fotce.Muze se to stat i pri skoku atd.Stalo se to uz vice lidem.Celej ten drzak vcetne stupacky a brzdy jsem koupil na ebay za 17 eur.Kdyz tam ta vyztuha nebude,tak to ten drzak stupacky prezije,ale vystipnes ho z prevodovky.Ale ani ta vyztuha neni vsemocna.Remus to mel vystiple z prevodovky i kdyz mel vyztuhu.Ale to do nej najela jina motorka.Asi to byla dost rana a taky smula.
vevis přiložený následující obrázek:
[161.6Kb]
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!