Tak asi záleží kde máš GPS pokud na řídítkách dej si zásuvku na řidítka a naopak.Jinak zásuvku solo přes samostatnou extra umístěnou pojistku přímo na baterku..
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
Tak asi záleží kde máš GPS pokud na řídítkách dej si zásuvku na řidítka a naopak.Jinak zásuvku solo přes samostatnou extra umístěnou pojistku přímo na baterku..
Ten první odkaz, to je dělaná přímo na motorky a už to nějakou pojistku obsahuje, takže se to jen plácne na řídítka.
Přijde mi to šikovný, páč to jde bez zásahu do motorky nainstalovat i zahodit. GPS mám na řídítkách, tak logicky na řídítka to bude inteligentní.
Jak moc je to voděodolný? (na web si můžou napsat cokoliv....)
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Jak moc to nevím ale ničemu by to vadit nemělo ale jak koukám na ty odkazy tak tu druhou má hasič na PDčku a montovalo se to uplně max super jen jsem trošku upravoval to držení aby to bylo max pěkné. ja osobně bych tedy voloi druhe odkaz
Hele ja mam udelanou zasuvku pod budikama jako vedle zadniho krytu prednich svetel. Je tak dobre schovana a nikde neprekazi. Delal mi to Honza Zlabek.
BMW R1150GS MY02
JohnyT napsal:
Hele ja mam udelanou zasuvku pod budikama jako vedle zadniho krytu prednich svetel. Je tak dobre schovana a nikde neprekazi. Delal mi to Honza Zlabek.
Udělal jsem si to stejně a jsem s umístěním naprosto spokojený. Inspirace od Cycliho
servisak napsal:
Jak moc to nevím ale ničemu by to vadit nemělo ale jak koukám na ty odkazy tak tu druhou má hasič na PDčku a montovalo se to uplně max super jen jsem trošku upravoval to držení aby to bylo max pěkné. ja osobně bych tedy voloi druhe odkaz
Jo to mi přijde taky šikovné.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
JohnyT napsal:
Udělal jsem si to stejně a jsem s umístěním naprosto spokojený. Inspirace od Cycliho
Je někde fotka? respektive, týká se to 11ky vůbec ?
~ R1100GS ~
2 x USB to bude tak 2x0.5 Amp, max 3 Amp na straně USB (5V).
Tedy odběr (z 12 V) od 5 W (0.5 Amp) do 20 W, což zvládne pojistka 2 Amp.
Dej tam 5 Amp a budeš mít dostatečnou rezervu.
Mimochodem, podle mne to není dobrý nápad zapojit přímo k baterii, ta zásuvka bude mít stály odběr, i když asi malý, a při delším stání to baterii moc nepomůže.
Já to třeba dávám přes CAN konektor, který se sám odpojí po vypnutí zapalování.
Upravil Suky dne 20.06.2012 20:49
Na 100% ta zásuvka bude dodávána s kabeláží a pojistkovým pouzdrem takže bych to neřešil nějak drasticky, ale jak píše SUKY 5A musí bohatě stačit...
Pokud chceš vemu ti v sobotu do prahy pojistkové pouzdro které si naletuješ na kabel nalisuješ očko a připojíš přímo na baterku...
keby niekto zhanal vodotesne USB zasuvky na moto + vodotesne pripojne kable USB, mini USB a rozne ine http://www.powerl...index.html
(dorucenie do celeho sveta)
jenom si nekupujte tu z bikerscrovnu.. má krozně krátkej kabel.. na GS je to jen tak tak od baterky na řidítka a to sem jí natáhnul co nejpřímnějš to šlo, jinak by neměla rezervu na zatáčení :-)
Nejsem učený, ale hlupáka ze mě nedělali
Poradi nekdo, co se muze stat, kdyz jsem cervenej kablik od usb zasuvky pripojil na kablik od svetel pod palubovkou a cernej jsem soupl na nejblizsi kostru? Koupil sem usb s kratkym kabelem, kterej mi nedosah na baterku, a jelikoz sem musel dobijet telefon, tak sem takhle zaimprovizoval.
www.kokiskashop.cz
Mám jednu záduvku v odnímatelním kufru, druhou pod budíky, jak tu již bylo zmíněno. Voděodolnost je zajištěna gumovou krytkou, která je součástí zásuvky. 2 metry dvojlinky (pro sichr), kabelové pojistkové pouzdro a 10A zásuvka, 2 pájecí očka. Vše koupeno v GESu (popř. v GM Electronics) a hodinka práce. Pro svoje pohodlí jsem si ještě na řídítka vyvedl USB a vypínačem, protože intercom i mobil nabíjím přes něj. Vše lze pořídit do 100 Kč a práce kolem hodinky, když víte co kudy prostrčit a co kam napájet :-)
Mám zásuvku pro navigaci mezi budíkama a zlobí mě to,že nabíječka v ní nedrží a ztrácí kontakt. Pak se navigace odpojí a začne načítat... Řeším to všelijak gumičkama, ale i to moc nefunguje. Poraďte něco lepšího