Moc hezke. Jen trochu alibismus. Tomu se ten smejd Kalousku pouze jen pousmeje. Na druhou stranu to je laciny sber e-mailovych adres pro nasledny spam. Proc tam je nutny e-mail????? Kdo to organizuje a jak zaruci nezneuziti databaze e-mailovych adres? Jakkoli nesouhlasim s nesmyslnym zdrazovanim PHM, s petici nesouhlasim. Ne jen ze nema absolutne zadny smysl, ale nekdo si namasti kapsu na databazi e-mailu. A verte, ze vim o cem mluvim. Za takovouhle databazi se kurevsky dobre plati.
Upravil spea - ToM dne 25.01.2012 18:59
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
No myslím si že je lepší udělat něco, než nic. Na tom nic totiž všechny tyhle nesmyslný zákony a nařízení stojí, protože počítají s tím, že se lidi nedají dohromady aby se tomu postavili. Ale díky sítím to už dneska moc neplatí, viz změny na severu Afriky.....
Spea: nemusíš tam přeci dávat majl, můžeš to udělat přes FB.... No a kdo ti v dnešním světě zaručí, že tvůj e-mail nezenužije? Já myslim že nikdo. Kdyby to mohlo pomoct ( dneska jsem bral naftu a málem mě jeb*lo), klidně nějakej ten spam oželím....
Na druhou stranu si taky ouplně nemyslím, že by nějaká petice mohla tenhle kruh rozříznout, ale co kdyby...jediný co by platilo je bojkotovat tankování, jenže k tomu se prostě lidi nespojej..... jak z praktických důvodů, tak z lenivosti.....chjo, ale líbilo by se mi to takhle jim naprášit kožich, to zas jo
Spea - ToM napsal:
Moc hezke. Jen trochu alibismus. Tomu se ten smejd Kalousku pouze jen pousmeje. Na druhou stranu to je laciny sber e-mailovych adres pro nasledny spam. Proc tam je nutny e-mail????? Kdo to organizuje a jak zaruci nezneuziti databaze e-mailovych adres? Jakkoli nesouhlasim s nesmyslnym zdrazovanim PHM, s petici nesouhlasim. Ne jen ze nema absolutne zadny smysl, ale nekdo si namasti kapsu na databazi e-mailu. A verte, ze vim o cem mluvim. Za takovouhle databazi se kurevsky dobre plati.
možeš si vimislet nejakí mejl a dat ho tam.ne ? hgzklomkjuztrd@seznam a tam at si to posílají,aspoň bude prdel.
Kupredu spatki ni krok...
4 Kaca. Ucastnil jsem se nekolika elektronickych petic. V zadne z nich nechteli e-mail. Ver tomu, za databaze e-mailovych adres se kurevsky draze plati. Vyjadrit se prostrednictvim FB, mozna ano, ale opet budu paranoidni. Kdo to porada??? Proc ji na samotnem FB nemuzu najit???? (mozna hledam blbe, ale at zkousim co zkousim, petici tam nenachazim).
A ze mi nikdo nezaruci zneuziti e-mailove adresy. No ano, ale proc jim to takhle ulehcovat a psat ji do nejake databaze dobrovolne. Ver tomu, ze kazdej, kdo nehlasoval pres FB ale vyplnil to na tech webovkach, tam e-mail dal. To vse samozrejme nemeni nic na tom, ze to jsou smejdi a potrebovali by nakopat do pr....
Spea - ToM napsal:
možeš si vimislet nejakí mejl a dat ho tam.ne ? hgzklomkjuztrd@seznam a tam at si to posílají,aspoň bude prdel.
To samo ze ano, ale kdo z Vas by tam ten vymyslenej bez upozorneni dal? Kua, ale da to praci pochopit, co ze to tam pises.
Spea - ToM napsal:
4 Kaca. Ucastnil jsem se nekolika elektronickych petic. V zadne z nich nechteli e-mail. Ver tomu, za databaze e-mailovych adres se kurevsky draze plati. Vyjadrit se prostrednictvim FB, mozna ano, ale opet budu paranoidni. Kdo to porada??? Proc ji na samotnem FB nemuzu najit???? (mozna hledam blbe, ale at zkousim co zkousim, petici tam nenachazim).
A ze mi nikdo nezaruci zneuziti e-mailove adresy. No ano, ale proc jim to takhle ulehcovat a psat ji do nejake databaze dobrovolne. Ver tomu, ze kazdej, kdo nehlasoval pres FB ale vyplnil to na tech webovkach, tam e-mail dal. To vse samozrejme nemeni nic na tom, ze to jsou smejdi a potrebovali by nakopat do pr....
Vždyť jo... Ale primárně by mělo jít o ten benál, třeba je to první vlašťovka a vznikne něco rozumějšího, snad....
Dnes jsem ji podepsal a nasdilel na FB... a jeste jsem k tomu napsal, ze me jen mrzi, ze nevim o zadny petici, ktera by se neminula ucinkem. Vlada se tomu jen smeje.
ano,vláda se směje a asi se smát bude,protože jsme hloupé ovce,kloníme hlavy,vytáhnem kešeně a opět to zaplatíme*pissed*
vzpomínáte na tu komedii nečase se síťovkou a nákupem,docela rád bych to chtěl vidět v dnešních cenách a na konci roku
někdo mi říkal,že v polsku pár dní se zdražil benzín na 32 kč a údajně se polácí bouří,tady se řeší,jestli mi přijde nějaká nevyžádaná pošta,ať přide,mám tam tlačítko smazat,nebo se to dá zakázat
unás ty bandy spekulantů čekají jen na náznak problémů ve světě a hned lezou po korunách nahoru,když mají slevnit,tak dělají mrtvý brouky Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Taky jsem podepsal a je mi jedno jeslti mi budou chodit spamy-pokud se ta petice někam aspon dostane....aspon někdo něco dělá a třeba se z toho vyvine něco většího...
Ty svině sází na to že se lidi nedomluví a nevyhází je z oken a to jen proto že na to nemají čas,pač musí hákovat jako ****ové aby vidělali na tyhle jejich manýry-takže si nás pěkně drží v šachu-čim víc zdraží tim víc děláš a nemáš čas se bouřit-jen lamentuješ v práci.....
STEJNĚ SE TEN ČAS KDY JIM LIDI NAKOPU PRDELE BLÍŽÍ-A MYSLIM ŽE TO TRVAT DLOUHO NEBUDE...
Nenapadam petici jako takovou. Napadm ten nestastny zpusob, jakym je delana. Ale jak pisete. Ovce jsou ovce... Jen jim to spravne naservirovat. Taky nemam strach ze spamu. Jen poukazuji na to, ze tohle je presne ten zpusob, jak muze nekdo kurevsky a temer bez nakladu vydelat. At si to uz kazdy prebere sam.
problém nemám a nespekuluju, co by kdyby, už jsem jednou před 2 lety takhle podepisoval a přišly mi všeho všudy 2 mejly, vždy se týkaly činnosti organizace.
Jako národ nejsme moc velcí rebelové, hodně sneseme, a teď nevím, jestli je to i uměním uskromnit se a přizpůsobit dané situaci a nebo se máme stále ještě moc dobře!
Dneska jsem slyšel v rádiu, že ministerstvo dopravy prozatím upouští od zpoplatnění dalších silnic do roku 2014, uvažovaná cena je 60 halířů na 1/km, výběr peněz přes mýtné brány fy. Kapsch.
[quote]prouky napsal:
problém nemám a nespekuluju, co by kdyby, už jsem jednou před 2 lety takhle podepisoval a přišly mi všeho všudy 2 mejly, vždy se týkaly činnosti organizace.
Jako národ nejsme moc velcí rebelové, hodně sneseme, a teď nevím, jestli je to i uměním uskromnit se a přizpůsobit dané situaci a nebo se máme stále ještě moc dobře!
Dneska jsem slyšel v rádiu, že ministerstvo dopravy prozatím upouští od zpoplatnění dalších silnic do roku 2014, uvažovaná cena je 60 halířů na 1/km, výběr peněz přes mýtné brány fy. Kapsch.
Pokud zavedou tohle,tak upřímně řikám že to prostě platit nebudu-protože to je uplněj nesmysl...a vykořistování nic jinýho...to radši prodám GS a budu lítat po lese na Crossu než tohle podporovat...
vlastimil napsal:
Je mi úplně jedno kolik to stojíStejně budeme jezdit dál....Já to vidím jako daň za tu "DEMOKRACII" co tady od 1989 máme.
no jo, lid vládne a pak to takhle dopadá, ale po silnicích císařepána se chodilo a jezdilo zdarma, volební právo měl ten, kdo platil daně, na cikány platil zvláštní zákon a za vodu v obecních kašnách se neplatilo coby životodárné a přirozené potřebě!