Myslím si že se to vubec nedělá že dělají jen ten do bundy... http://eshopbmw.c...y-vak.html
Upravil servisak dne 01.02.2012 14:42
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Ten je malej, vlastni zkusenost. ja spis moc nerozumim tomu proc camelbag zrovna od BMW,nejlepsi dela stejne Kriega,pak Camelbag, Hydro atd. Ten do bundy mi nejak nevyhovuje, radsi mam batoh na zadech.
Mimochodem KTM ma i hezci hadry na volny cas atd.
Upravil brtnik dne 01.02.2012 19:54
brtnik napsal:
Ten je malej, vlastni zkusenost. ja spis moc nerozumim tomu proc camelbag zrovna od BMW,nejlepsi dela stejne Kriega,pak Camelbag, Hydro atd. Ten do bundy mi nejak nevyhovuje, radsi mam batoh na zadech.
Mimochodem KTM i hezci hadry na volny cas atd.
jojo přesně jak píšeš KTM na tohle byla super-to bylo utracenejch peněz...
Ono se taky počítá,že BMW nebudou mít nějací exhibicijonisti,kteří potřebují cingrdlátka z poutě.....
Prostě,kdo chce camel beck na pití,tak si koupí do bundy,jako to má hodně lidí,jestli tedy dosponuje kapsou na vak a kdo chce mít na hrbu něco pěkného po čem budou hlavně koukat děti z autobusu nechť si koupí pěknej kejml bek v KTM a ještě se může nechat potetovat.....
PS: Tome,fakt je lepší ten do bundy.....
Nevim proč bych měl bejt exhibicionista,vůbec mě neznáš kdyby jo asi bys to těžko řikal.Jde mi jen o to že jsem jako dárek dostal komplet cross hadry od BMW protože většinu času trávím v terénu a když už přítelkyně utratila pro mě hodně peněz za tohle a já potřebuju koupit camel bag,tak by se mi samozřejmě libil nějakej kterej k tomu pujde že?
Pokud samozřejmě nebude stát nesmysl oproti konkurenci.jinak si asi koupím od Touratechu.
A co se týká:Ono se taky počítá,že BMW nebudou mít nějací exhibicijonisti,kteří potřebují cingrdlátka z poutě.....
tak to si myslím že je úplná hovadina-protože zrovna u BMW velký procento zákazniků tvoří exhibicionosti a egoisti!Daleko víc než u leckterých jiných značek.Je pravdou ,že třebas ten zbytek jsou o to větší dobrodruhové a cestovatelé....
Ale je to věc názoru ten máme každej jinej....evidentně.
Jinak s bagem do bundy máš určo pravdu,ale bundu mam dobrou a kvalitní ale možnost bagu nemá-a kupovat novou-to je škoda-raději bag na záda..
Ono se taky počítá,že BMW nebudou mít nějací exhibicijonisti,kteří potřebují cingrdlátka z poutě.....
Prostě,kdo chce camel beck na pití,tak si koupí do bundy,jako to má hodně lidí,jestli tedy dosponuje kapsou na vak a kdo chce mít na hrbu něco pěkného po čem budou hlavně koukat děti z autobusu nechť si koupí pěknej kejml bek v KTM a ještě se může nechat potetovat.....
Nevim proč bych měl bejt exhibicionista,vůbec mě neznáš kdyby jo asi bys to těžko řikal.Jde mi jen o to že jsem jako dárek dostal komplet cross hadry od BMW protože většinu času trávím v terénu a když už přítelkyně utratila pro mě hodně peněz za tohle a já potřebuju koupit camel bag,tak by se mi samozřejmě libil nějakej kterej k tomu pujde že?
Pokud samozřejmě nebude stát nesmysl oproti konkurenci.jinak si asi koupím od Touratechu.
A co se týká:Ono se taky počítá,že BMW nebudou mít nějací exhibicijonisti,kteří potřebují cingrdlátka z poutě.....
tak to si myslím že je úplná hovadina-protože zrovna u BMW velký procento zákazniků tvoří exhibicionosti a egoisti!Daleko víc než u leckterých jiných značek.Je pravdou ,že třebas ten zbytek jsou o to větší dobrodruhové a cestovatelé....
Jinak s bagem do bundy máš určo pravdu,ale bundu mam dobrou a kvalitní ale možnost bagu nemá-a kupovat novou-to je škoda-raději bag na záda..
Tom
NEROZČILUJ SE. Asi neznáš osobně Emila... Je to zvláštní případ a kdo ho nezná,tak ho těžko chápe. On to tak nemyslí...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Pokud bunda nema vlastni nosny system ( popruhy uvnitr) tak je CAMEL BAG pomerne neprijemna vec, primo v bunde ( vem si 3kg, ktery ti tahnou zada bundy dozadu) a urcite je lepsi klasicky bag jako batoh, Treba tenhle je supr
a kdyby jsi orpadu chtel jen ten reservuar tak se da koupit i samostane
K čemu je to vůbec dobré ten camel bag? Jako vim že k pití.... Ale, to je jako pohodlný pít za jízdy? Jsem tu i četl že tu mnoho lidí poslouchá mp3 během jízdy na motorce. Není to nebezpečný až dost??
Za sebe teda když mam žízeň, tak zastavim u pumpy, nebo prostě zastavim protože pití vezu tak jako tak a stejnak to spojim s nějakým doutníčkem a protáhnutím se... S tou hudbou na motorce to moc nechápu, že se nebojíte? Nechci vyvolat žádný flame, jen mi to prosím někdo vysvětlete, pokud to lze
Chimera: Muzika mně taky vadí. Ale ten camelbag myslej ostatní asi spíš na off ježdění... tam se to může třeba v létě hodit, když nechceš pořád stavět. Na silnici bych to asi nevyužil.
jardajerman@seznam.cz
Taky jsem si rikal,zastavim napiju se, tak na co camelbag. Pak jsem si ho koupil na off,stejne jsem potreboval nejakej batoh na veci takze jsem to spojil. Tak jsem si na to zvykl,ze bez nej ani ranu. Je to pohodlny,proste jedes strcis nahubek do pusy a pijes,nemusis stavet,kdyz zastavis,nemusis na benzinku,strcis hadicku do pusy a pijes pijes na semaforu kdyz mas cervenou atd. Navic tam mam takovou vyztuhu na zadech,funguje to skoro jako paterak. Ja jsem tak max spokojenej.
Na MP3 jsem si taky nezvyk,max pri dlouhym dalnicnim prejezdu,jinak me to rozptiluje.
tomR1> vřele Ti doporučuju ten vak Kriega, o kterém píše Pardál. Měl jsem dříve CamelBak (ten, co prodává i TT) a z mého pohledu je Kriega ve všem lepší. A černá se Ti bude hodit ke všemu. Třeba i k těm KTM hadrum, co dostaneš příští rok.
Joo koralku,to bych pak byl vesely ridic
Jinak ta kriega je asi fakt nejlepsi co sem videl. Jeste jednu vyhodu jsem nezminil a to, ze vak je v camelbagu izolovan takze piti vydrzi delsi dobu studeny,coz v lahvy nekde na motorce ani nahodou. Kdyz tam das nejakej led,tak mas skoro celej den studeny piti-pohoda. Zalezi na pocasi,ve 40 st. je to samo taky jak caj.
Vyhody ze mas vodu stale u sebe poznas treba v Albanii v horach, proste neni vsude benzinka .... :-)
Emilio - bohuzel Kriega jeste vyprodej neudelala:-) ale kdyz si poridis nejaky Camel Bag v TESCU a vyhodis ten batoh, tak se mozna na 250,- Kč dostanes, jen zjistis ze to kape, ze to nejde poradne vymýt a takové drobnosti, ale chapu ze k tve mašině za pul mega uz na CAMEL BAG nezbylo :-)
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
No ja nevim.. na mne KTM veci pusobi casto... levne.
Nakonec oni maji i vlastni radu helem, jako BMW?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tom
NEROZČILUJ SE. Asi neznáš osobně Emila... Je to zvláštní případ a kdo ho nezná,tak ho těžko chápe. On to tak nemyslí...
Nerozčiluju se-teda trošku jo protože přesně exhibicionisty nemam moc rád )
Jinak jsem pochopil že mi chce poradit a má určitě pravdu s tim do bundy ale to bohužel není u mě reálný..
Emilio Alzamora napsal:
Ale on mě Tom zná,když byl v Milovicích s partou,tak jsem je tam trošku potahal.....
A ty exhibicijonisty jsem myslel vejry od KáááTééeM(né tebe Tome,ty ses zdál i s tím varaderistem normální),protože když jsem jednou jel ve Vlašimi a chtělo se mě čurat,tak jsem zastavil u toho trapného krámu,nahlídl jsem dovnitř a to co sem tam viděl mě málem vypálilo oči....Sračky snad pro děti od dvou let.....
PS:Já třeba camel back nepoužívám,protože pak jsem stavěl na každém rohu na čurání,nutilo mě to furt lemtat.....raději si zastavím,napiju a jedu dál....
Jojo,Varaderista už chudák řeší F800GS-Milovice ho zlomili-viděl že jsme si to kvuli němu ani jeden nemohli užít a pochopil že Varan na to není....ale bojoval.. )
Dyt si ho viděl jak měl všechno vyladěný a taky není exhibicionista-spíš perfekcionista )-úchyl...
Chimera napsal:
K čemu je to vůbec dobré ten camel bag? Jako vim že k pití.... Ale, to je jako pohodlný pít za jízdy? Jsem tu i četl že tu mnoho lidí poslouchá mp3 během jízdy na motorce. Není to nebezpečný až dost??
Za sebe teda když mam žízeň, tak zastavim u pumpy, nebo prostě zastavim protože pití vezu tak jako tak a stejnak to spojim s nějakým doutníčkem a protáhnutím se... S tou hudbou na motorce to moc nechápu, že se nebojíte? Nechci vyvolat žádný flame, jen mi to prosím někdo vysvětlete, pokud to lze
Hudbu s tebou plně souhlasím,ale zase je to věc každýho z nás-kamarád s tim jezdí-já to nećhápu-nebezpečný,neslyšim motor-což mam rád proto taky jezdím atd...
Mě jde o to že já většinou když jedu at v terenu nebo někam dál-tak vetšinou pak nezastavuju....mam žízeň ale než bych zastavilk tak radši ještě kousek a ještě kousek a pak jsem odpoledne hotovej protože za celej den vypiju 0,5l vody-proto bych rád camel bag....
hicks napsal:
No ja nevim.. na mne KTM veci pusobi casto... levne.
Nakonec oni maji i vlastni radu helem, jako BMW?
To je věcí vkusu samozřejmě,ale mam přímý provonání s ''promo'' věcma od jinejch značek a musím teda říct že zatim u KTM kvalita byla na super úrovni...a šířka nabídky taky paráda.Srovnal bych to tak s Ducati kolekcí...