Zdarec motokamarádi, naboural vás někdo, nedej bože zranil, jste v tom nevině a nikdo kromě právníka za love nic neudělá? Nebo neudělal, chcete se soudit? Nedělejte to, znám lepší způsob. Poradím zdarma. Krásný den všem.
JardaFGS napsal:
Tak nepůsobí to zrovna důvěryhodně, takhle jak si to podal. Napiš sem alespoň zhruba, v čem ta tvoje pomoc spočívá.
nejsou to takovy ty co jsou vzdycky u bouracky driv, nez policie?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
blejdamint napsal:
není to charita ale pomoc pro lidi, kteří jsou v nesnázích, kdo zažil, ví o čem je řeč, dnes je to divné, nikdo nic zadarmo neudělá, to je dilema, že?
No, dilema je spíš co si o tom tvém podání myslet. Jestli je to čisté, nahoď nějaké alespoň obecné info, to by nemělo být tajné, že?
Tajemný jako hrad v Karpatech , jen nevím jestli ti mají psát jen ti kdo jsou ve srabu nebo i ti kteří by mohli být a nebo jsou zvědaví?
Dakar 650, HusaberG
blejdamint napsal:
Zdarec motokamarádi, naboural vás někdo, nedej bože zranil, jste v tom nevině a nikdo kromě právníka za love nic neudělá? Nebo neudělal, chcete se soudit? Nedělejte to, znám lepší způsob. Poradím zdarma. Krásný den všem.
Trošku méně tajemna by neuškodilo, pokud chceš opravdu pomáhat tak napiš narovinu co nabízíš. Takhle to opravdu vypadá, jako nějaká kulišárna na nešťastníky.
Nic ve zlém....
Pája
Ne chlapi, žádná pojištovna, pracuji pro advokátní kancelář, která tohle téma dotáhla do konce a děláme jen toto odvětví. Odškodnění pro účastníky nebo, jak zdraví tak majetku a málo kdo ví, že i když dojde k usmrcení bez zavinění, pozůstalí mají nárok na to aby byli odškodněni a tito lidé jsou nejvíce opomínění. To je je jedna z částí naší práce. Nejde o žádnou kulišárnu jak se zde uvádí, vše je legální a dle českých právních ustanovení. Nikdo nic neplatí dopředu aby bylo jasno. Vše až po dotažení do úplného konce, víc rozepisovat nejde, protože každá udalost má své specifika. Neberte to jako inzerci, práce máme dost ale na nás motorkáře je často pohlíženo jako za předem jasné viníky všeho, jelikož jsem sám motorkář chci touto cestou pomoct. Dnes nikdo nedělá nic zadarmo, že pánové motorkáři, nic ve zlém a chápu. Pokud máte nějaký problém či takovou zkušennost jak popisuji, můžete se obrátit. Na PM.
Upravil blejdamint dne 03.02.2012 08:10
hicks napsal:
[quote]JardaFGS napsal:
Tak nepůsobí to zrovna důvěryhodně, takhle jak si to podal. Napiš sem alespoň zhruba, v čem ta tvoje pomoc spočívá.
nejsou to takovy ty co jsou vzdycky u bouracky driv, nez policie?[/quote
Milý příteli jedné stopy, už tak mladý a tak statečný. Tvé připomínky v pár příspěvcích jsem přečetl a nebudu sám, který s úsměvem jen pokýve hlavou nad Tvým vyjadřováním. Bylo by dobré vždy a pouze začít u sebe a nesoudit lidi podle sebe, než něco pozoruhodného napíšeš. Jestli to tak děláš co jsi napsal, je mi to akorát líto. Jinak je svoboda projevu, škoda, že i těch méně vhodných.
Upravil blejdamint dne 03.02.2012 08:09
Proč jen u nezaviněných?Kdo to posuzuje?Mě to přijde jako v těch amerických filmech kde ještě ležíš v nemocnici a už máš 15 vizitek právníků za sádrou.Ale do nejasnýho případu se nikomu zadarmo asi nechce.Tohle bude jen zvyšovat povinné ručení všem,všichni se budou soudit se všema.
Ale teď mě napadá,že plno lidí má problémy a čkp,to bys nám pomoct mohl?
blejdamint napsal:
Milý příteli jedné stopy, už tak mladý a tak statečný. Tvé připomínky v pár příspěvcích jsem přečetl a nebudu sám, který s úsměvem jen pokýve hlavou nad Tvým vyjadřováním. Bylo by dobré vždy a pouze začít u sebe a nesoudit lidi podle sebe, než něco pozoruhodného napíšeš. Jestli to tak děláš co jsi napsal, je mi to akorát líto. Jinak je svoboda projevu, škoda, že i těch méně vhodných.
hele na koho reagujes? smichal jsi to nejak divne dohromady.
Upravil hicks dne 03.02.2012 08:37
17 cm
blejdamint napsal:
Vypadá to že s té dvojky jsi starší, takže můžeš být statečný oprávněně
blejdamint napsal:
Vypadá to že s té dvojky jsi starší, takže můžeš být statečný oprávněně
neříkej mi, že jsem starší 17 cm