víte jak se může stát Multikára - pluh a rozsypávač soli v zimním období - vražednou zbraní? Pokud je v ruce psychopatického rozčileného řidiče kterého s.ere práce a zima a sníh a vlastě úplně všechno a všichni..? Až se vrátím z nemocnice tak napíšu podrobnosti..
jezek napsal:
víte jak se může stát Multikára - pluh a rozsypávač soli v zimním období - vražednou zbraní? Pokud je v ruce psychopatického rozčileného řidiče kterého s.ere práce a zima a sníh a vlastě úplně všechno a všichni..? Až se vrátím z nemocnice tak napíšu podrobnosti..
...tý jo...ještě,že nemám multikáru Popis sedí na mě
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
jezek napsal:
uff... JSES ALESPON PRIMERENE V POHODE?
Chces abysme ti prisli pofoukat bebí (zapalovacem za ty tygry ?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
kousek pred cukrakem.. cca 100m predemnou se rozstrelila dodafka... jakoze svodidla - svodidla.. NASTESTI se neprevratila a NASTESTI jsem to ubrzdil.
Jinak klasicky trosky vsude atd.
Fakt super.
Cestou zpet zavrena dalnice.. 2 bouracky.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
jezek napsal:
Čus. Jestli ty jsi multikaristu neprudil,znas se Na*ranej multikarista horsi jak na*ranej autobusak
Musím to tu trochu uklidnit, Ježek to ROZHODNĚ PŘEŽIJE! Nicméně že na něho (myšleno na jeho osobu) šílenec v mulikáře schválně nacouval je pravda. To je tak, když si jedete ke svému oblíbenému servisákovi vyzvednout opravený kus motorky a pak 2 hodiny venku mrznete při čekání na všechny možné odnože policie. Však on napíše...
Jinak Ježku, cestou domů jsem roztál a ještě touto cestou děkuji Tvé paní za maxihrnek čaje...
Upravil Jirina1 dne 09.02.2012 21:44
Born To Lose. Live To Win.
tak dnešní den byl opravdu super.. jel jsem domu, kousek od domu na mě čekal Jiřina1 který si pro něco jel.. Vyzvedl jsem ho a jeli jsme k nám. Každý svým autem. Kdo u nás někdy byl, ví že máme k domu opravdu docela strmou ulici, ne nadarmo se ulice jmenuje Strmý Vrch. Procento stoupání nevím, ale je to fakt mazec. Jel jsem s autem se zadním náhonem a tak jsem podřadil a "vzal za ni" a mažu to dokopce co to jde. Když najednou vidím z vedlejší ulice, která je navíc jednosměrná od tété hlavní couvat multikáru.. Takovou tu malou věc s obrovskou korbou kde je sůl, vzadu ten talíř na její rozmetávání po silnici a vpředu jak jsem si pak všiml radlice na odhrabávání sněhu. Frajer couval a couval a bylo mu všechno jedno, couval z jednosměrky vprotisměru, z vedlejší na hlavní.. Tak jsem stejně šlápl na brzdu a pro jistotu zatroubil aby o mě věděl, říkám si dozadu moc nevidí, chumelí a ještě tam má tu korbu. Nakonec klakson je od toho abych zvukovým znamením upozornil popřípadě zabránil střetu. Nebylo to dlouhý troubení, prostě jen takouvý zatroubení na upozornění, navíc na dlouhý troubení fakt nebyl čas.. frajer přestal couvat, ja za ní zase vzal a nakonec jsem se na kopec vyšrábal. Za mnou Jirka, i když musel ještě poslední kousek zkusit na druhý pokus. Zaparkovali jsme, Jirka vystoupil a ještě jsme si řikali jak blázen s tím minisypačem tam vyjel a ani se nedíval a kdyby jsme kvůli němu zastavili, budeme muset oba couvat celou ulici a proces opakovat. Když v tu se přiřítila multikára, zastavuje u nás a otevírají se dveře. Jééé to je slušnej řidič, jde se ještě omluvit, to se jen tak nevidí.. - říkám si v duchu.. A frajer vystoupil a spustil jestli to jako bylo nutný troubit a co jsem to za řidiče.. Tak mu ještě v klidu vysvětluju že když to zastavim s autem se zadním náhonem v tomhle počasí a v takovym kopci, že už se nerozjedu a upozorňuji mimo jiné na to, že couval z vedlejší na hlavní, neviděl tam, nikdo mu neukazoval a že jsem ho jen upozornil zatroubením, že má za zadkem auto a aby o něm věděl. No a v tom už jsem slyšel že jsem nahov.no řidič a že má oranžovej maják tak že má přednost atd.. Poté jsem už začal bejt nepříjemnější že nah.ovno řidič je on, když couvá tam kam nevidí atd.. No dopadlo to tak, že na dědu jsem zařval že je buzerant, že pokaždý tady něco nabouraj a ujedou a že už jich mám plný zuby (za poslední dobu zde udělali 2 docela velký škody, od obou ujeli, jednu se nám podařilo dokázat a obecní úřad ji zaplatil, druhou bohužel ne). Na to frajer zvyklý z dob hluboké totality a velmi uražen a pohoršen slovem buzerant zvedl telefon a nezavolal Městskou policii!! ale zavolal kamaráda aby zavolal Městskou polici s tím, že jsem mu řekl že je buzerant. nekecám .. A aby je urychlil tak mu řekl ať jim řekne že jsem asi opilej.. No jasně, vždyť jsem přijel autem a do tohodle počasí střízlivej ani ránu.. Vůbec jsem nepochopil proč je volá ale budiž, řekl jsem mu že se docela těšim a šli jsme s Jirkou domu. (hned do domu vedle zaparkovaných aut) Neutíkejte zbabělci křičí frajer. Neutíkáme, já tu bydlim jdu si jen odnýst věci a hned přijdu křičim s úsměvem zpátky. A tak si odnesu věci, dám Jirkovi antény EWS a jdu si ještě do auta pro jedny klíče a frajer sedí v multikářee, nastartováno, a tak si říkám, stejně za chvíli ujede, a policajti tu budou čumět do křoví zbytečně, jestli vůbec přijedou, na tohle by snad hlídka ani neměla vyjet.. ale co, bude se chtít zítra pomstít, objede radlicí zaparkovaný auta a tak vemu telefon že si jako vyfotim jeho SPZ. A tak si stoupnu zezadu auta namířim telefon a v tu chvíli najednou lup, zařazená zpátečka a BUM a už jsem ji měl. Celou dobu tam stojí, nikam nejede, není tam kam couvat, nebylo proč, prostě frajerovi ruplo a normálně do mě schválně najel. No tak na frajera vyskočim, plesknu mu dlaní do okna dveří, dveře otevřu a frajer se usmívá a povídá "a zkus na mě šáhnout".. Mě jsme co dělat, ale ani jsem se ho nedotkl.. Jirka na to celou dobu koukal a hned se rozeběhl k nám jestli jsem v pohodě. Nechápavě krotil hlavou.. Tak jsem zvedl telefon a zavolal PČR.. Takže nejdřív přijela hlídka MP - opsali si občanky, pánovi vysvětlili, že sice jsem mu vynadal do buzíka ale on mě napadl multikárou a to, že je horší. Že je buzík, jsem mu řekl i před nima a trval jsem na svém stanovisku a pokud jsem se tím dopustil přestupku proti občanskému soužití, tak že jsem ochoten na místě zaplatit blokovou pokutu! (docela rád bych ji zaplatil, dost se mi ulevilo) ale že frajer se mě pokusil přejet multikrávou a že to mi normální jako nepřijde.. Pak přijelo místní oddělení PČR a MP odjeli.. Těm se nechtělo papírovat že to není napadení ale dopravní nehoda a tak se volala nehodovka, ti přijeli, dobrý den, tak co se tady stalo, jo pán vás chtěl přejet úmyslně, tak to není dopravní nehoda, to je napadení a to bude řešit místní oddělení, tak zase nashle.. a tak kyselý policajti pořád něco řešili, pán z oranžovýho minisypače pořád opakoval že musí zapsat řádně do protokolu slovo buzerant a nafotit obtisklou mojí ruku na jeho skle a vůbec mu nedocházelo, že tam jsou policajti kvůli tomu, že mě chtěl přejet, ale to slovo buzerant napište radši dvakrát aby tam nechybělo a vy jste tu úřední osoby a všechno mi to dosvědčíte.. Celou dobu jsme s Jirkou stáli opodál, mrzli kvůli strejdovi s klouboukem z multikrávy v chumelenici, Jirku už naháněli z domova páč už měl být u své milované ženy a on zatím čekal se mnou v mrazu. Sám dobrovolně, povídá, to jsem celý viděl a to tu počkám abych ti to dosvědčil protože to snad ani není pravda a celou dobu měl připravenou občanku v ruce.. Pak už mi ruply nervy a řval jsem na strejdu ať už tam nemele pořád o buzerantech a nefňuká jak se ho to dotklo ale ať vysvětlí PROČ do mě schválně najel.. A na to strejda povídá, já do něj nenajel, on mi vyskočil schválně do auta a narazil si do něj ramenem.. a v tu chvíli se mi zatmělo a musel mě klidnit i Jirka.. Pak už jsem byl hodně sprostej a jeden policajtpřede mnou musel poskakovat abych nešáhl po strejdovym klobouku.. Dobře to dopadlo, ani jsem se ho nedotkl.. No a tak se zítra dostavte, pokud chcete nějaké oznámení podat.. Nashle.. chápete to?? Dokud z vás fakt nestříká krev, nic se neděje.. No a tak jsem šel domu, Jirka odjel a rameno s rukou do který mi frajer najel sajtnou doma hezky pomalu přišlo k sobě, už ani ukazovat jak vysoko skákal náš pes nemůžu a tak podle doktora mám "rupturu rotátorové manžety", rentgen prý v poho a na kontrolu za týden.. nazdar..
Už to vidím jak zítra mám modráka přes celý rameno, hezky se to rozleží a přijde to k sobě a nezvednu ani propisku abych vám tu napsal účtenky na díly BMW natož abych si utřel pr....
Takže bacha na rozzuřený multikáry..
PS: myslím že hrdinou dnešního příběhu je Jirka, kterému tímto opravdu děkuju!! Protože narozdíl od jiných se neotočil jako že nic neviděl, ale hned přiběhl jestli jsem v poho, a že určitě počká až přijedou policajti aby to dosvědčil protože tohle už je fakt moc.. Mohl jet klidně domu a říct, kdyby něco dej jim na mě kontakt že jsem to viděl, ale neudělal to, mrzul tu se mnou celý dvě hodiny, byl docela super psychycal support a navíc jsme si docela dobře ještě u toho pokecali o všem možným..
JIRKO DÍKY MOC!!!
Upravil jezek dne 09.02.2012 23:15