Sběr objednávek je jako vloni přes webový dotazník. Můžete začít na této lince objednávat:
okončeno..
Vaše objednávky pak uvidíte zde:Zrušena viditelnost souboru s objednávkami kvůli ochraně osobních údajů.
Cena za kus ve formátu A3 (13 stran) je 250 Kč (10 EUR) do 21.12. 200 Kč (8 EUR) s DPH. ČR/SR_Poštovné+balné70 Kč/4,4 EUR pro 1-3 kalendáře a 90 Kč/5,2 EUR pro 4-10 kusů ČR_Dobírka50 Kč (Dobírka není nabízena pro SR)
Platba v EUR bude možná pouze předem převodem na účet!
Informace k platbě v ČR i SR pošlu spolu s potvrzením přijetí objednávky na váš mail.
Tisk objednaných kalendářů plánuji na 23.11.2012 s tím, že potom bude možno i dále objednávat. Jednotlivý dotisk bude opět možný, bude mít vyšší cenu kalendáře o 50Kč a poštovného o 30Kč.
Na slovensko budeme posílat kalendáře přes http://postabezhr...
Je myslím ten pravý čas začít připravovat další kalendář pro příští rok.
Kalendář BMWGS 2013 bude opět A3, tisk Digital, 13 stran kroužková vazba s háčkem, lesklý papír 250g/m2.
Cena by měla zůstat 200Kč za kus a bude spolu s poštovným definitivně stanovena během září 2012.
Grafika bude vycházet z kalendáře pro letošní rok, který si můžete prohlédnout na této lince: https://picasaweb...mdGfqvribA
Časový harmonogram je přiložen na obrázku.
Od vás všech budu opět potřebovat, aby jste mi s kalendářem pomohli a posílali průběžně své nejhezčí fotky. Vybraní autoři budou spolu s názvem fotky který si sami zvolí uvedeni u vítězných fotek a my ostatní budeme aspoň vědět kdo nám tak pěkné obrázky pro daný rok poskytl. Autor každé vybrané fotky dostane stejně jako vloni jeden kalendář zdarma.
Prosím o jednotný název fotografií: Přezdívka autora_jméno fotky_označení motorky
Příklad: paja1_Stelvio_R1200GS
Fotka by měla být kvalitní. Myslete na to, že budeme tisknout fotky na formát A3.
Originál musí mít aspoň 4 MegaPixely 1984x1488 pixelů.
Ideální je 300DPI což by znamenalo pro A3 (420x297mm) 4961x3508 pixelů.
paja1 přiložený následující obrázek:
[124.98Kb]
Upravil paja1 dne 19.01.2013 12:10
Pája
Co nám vloni moc nefungovalo byla distribuce na Slovensko.
Malá chybička v adrese do zahraničí zapříčinila řetězec pořádných zpoždění.
Tento rok uděláme přepravu na Slovensko jinak.
Najdeme dopředu někoho, kdo kalendáře z tiskárny odveze na Slovensko autem. Tak budou kalendáře na Slovensku do 2-3 dní po vytištění a pak už se rozeslání stihne v pohodě.
Chybami se člověk učí….
Co se osvědčilo byl systém sběru fotek. Nechávám ho stejný, jako vloni.
Linka na všechna viditelná alba. https://picasaweb...77yIpcyaFw
Fotky přijdou do složky E
Přesunu je dle mého uvážení
Ty horší do složky D
Ty lepší do slošky C
Ty které se budou líbit a dostanou dostatek bodů budou posunuty dle typu motorky do složek B
R1100/850GS, R1150GS, R1150GSA, R1200GS, R1200GSA, F650GSRotax, F650GS, F800GS, G650GS, R65/80/100GS, R100GSPar.Dac., další???
Budete dál hodnotit a nejlepší z každé B složky bude mít kopii ve složce A Složka A bude vlastně takový nejlepší výběr příznivců webu pro kalendář.
Ze složek B pak vybereme v říjnu finální fotky do kalendáře.
Pokud chcete ovlivnit výběr fotek tak si zřiďte účet na Picasa Web Albums. https://www.googl...ssive=true
Pak by jste měli být schopni dávat a zpětně rušit své hlasy k jednotlivým fotkám. Popsáno zde: http://picasa.goo...&hl=en
paja1 přiložený následující obrázek:
Tak, je čas se začít prohrabovat fotkami a případně posílat ty nejpovedenější.
Díky těm, kteří už poslali.
Dneska jsem zařadil jednu žlutou 1150 GS. Pokud se pletu a je to GSA tak prosím o upozornění.
Pája
Pertla napsal:
paja1> Pokud je to žlutá 1150 jedoucí z kopce kolem šutru s pilotem v bílých hadrech, tak je to jen 1150 GS, jsem si blbě přečetl jak to mám poslat
ja ti dam pilota...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Pertla napsal:
paja1> Pokud je to žlutá 1150 jedoucí z kopce kolem šutru s pilotem v bílých hadrech, tak je to jen 1150 GS, jsem si blbě přečetl jak to mám poslat
ja ti dam pilota...
Tak dobře, krásnýho a úžasnýho frajera ... teda myslím sebe Nechtěl jsem to napsat na plnou hubu
Pertla napsal:
ja ti dam pilota...
Tak dobře, krásnýho a úžasnýho frajera ... teda myslím sebe Nechtěl jsem to napsat na plnou hubu
porad lepsi, nez pilot
za chvili bude pilot kazda uklizecka toalet na hlavaku.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Pertla napsal:
Jo to je ona.
Fotka je to pěkná a tak jsem ji šoupnul do výběru. Ale jsme teprve na začátku...
Pája
Čas letí a máme tady podzim.
Díky všem kdo jste poslali fotky, ale zatím jich máme celkem málo. Tak doufám, že s příchodem chladnějších dní a temných večerů sednete ke kompům a nějaké vaše povedené pošlete.
Tak jsem ti poslal fotečku; Bohužel jsem si nevšiml,že to chceš jinak pojmenovano tak to berte jako inspiraci pro další. Tak do toooooho
Upravil easyrider dne 04.10.2012 21:14
taky byhc poslal.. ale asik tka krásné fotky opravdu nemám .. ne že byhc pro to ten cit neměl.. nebo kdo ví možná opravdu nemám.. ale s 5-ti Megapixelovým fotákem z roku 2002 nic moc neuděláte.. ale kdyžtak ti neco pošlu.. kdyžtak složka D to jistí :-D
Cena za kus ve formátu A3 (13 stran) je 200 Kč (8 EUR) s DPH. ČR/SR_Poštovné+balné70 Kč/4,4 EUR pro 1-3 kalendáře a 90 Kč/5,2 EUR pro 4-10 kusů ČR_Dobírka50 Kč (Dobírka není nabízena pro SR)
Platba v EUR bude možná pouze předem převodem na účet!
Sběr objednávek bude jako vloni přes webový dotazník.
Tisk objednaných kalendářů plánuji na 23.11.2012 s tím, že potom bude možno i dále objednávat. Jednotlivý dotisk bude opět možný, bude mít vyšší cenu kalendáře o 50Kč a poštovného o 30Kč.
Na slovensko budeme posílat kalendáře přes http://postabezhr...
Objednávací dotazník je připravený, ale není zveřejněný, protože je málo fotek. Proto chci poprosit o vaše nejpovedenější fotky, aby bylo z čeho vybírat a mohlo se začít objednávat.
Upravil paja1 dne 11.10.2012 20:53
Pája
Pošli co jneom mužeš, až budu doma něco zkusím nahrabat a zaslat.... měl jsme domluvene focení.. ale nakonec to padlo fotografka zapomněla vzít baterky :-D.. ale třeba to ještě něják uděláme zimní fotka taky fotka :-)