na mne zatim tak, ze slusnou cast zatacek jezdim s rucni brzdou
---
ale neni to ono... uz snad jenom mesic do pravidelneho jezdeni.
YouTube Video
Upravil hicks dne 13.02.2012 11:08
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Vjetrnik napsal:
Ten kdo jezdí celý rok, toho toto netrápí
ty jezdis cely rok? Vzdyt bezne 2-3 tydny nevylezes na motorku prosimte (i v sezone)...
Upravil hicks dne 13.02.2012 11:57
17 cm
Občasné divoceni s autem pomáhá, jinak je to deprese - motorka zmrzlá v garáži, pokaždy když jdu do skříně, vidím tam hadry a novou helmu, ještě jsem nevyzkoušel ten repasovaný přední tlumič s hyperpro, do toho všichni ti cestovatele (sotoliny v Alpách apod.). ____________________
ex: BMW R1100S
ex: BMW R1150GS
Vjetrnik napsal:
Co jsou mé dva týdny oproti Tvým třem/čtyřem měsícům....?
dva tydny v sezone znamena, ze na GSu proste moc nejezdis.. mas sice cca polovicni najezd, ale vyrazne mene motohodin.. taakze.
no na GSu jsem jel naposledy asi pred mesicem 17 cm
Ááále...doraz řízení,kryt chladiče,stavitelnou řadičku,samolepky na vidle,kryt ABS senzoru,rozšíření brzdovýho pedálu a nějaký popruhy...chtěl jsem ještě ty chrániče na nádrž,ale momentálně nejsou...
O těch samolepkách taky přemýšlím ale pořád se mi to zdá dost 800 za samolepku asi budu muset zabrečet v TT aby byla jako reklamní bonus
Upravil servisak dne 13.02.2012 12:53
... servis a diagnostika BMW Motorrad
To je zajímavý, zrovna na ně myslim taky. Ale o zábavu mám postaráno, koupil jsem si dekl za budíky se zásuvkama, ale už mám namontovaný Desierto.....to bude moc fajné
By mně zajímalo, co je to v tom videu za motorku, jak je vidět stín v 0:41. Takovej blatník nemá snad ani 450 nebo Challenge, tenhle je nějakej kulatej. jardajerman@seznam.cz
U mně se to projevuje tak,že jsem si objednal vyhřejvání do sedaček a zejtra ho budu montovat. Do auta mrzne mi poránu p.r.d.e.l.
A jinak jezdim na motorce i v zimě,stačí hoďka a přijedeš s hejlem u nosu a s úsměvem jako Arnold ve DVOJČATECH po sexu.Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Ááále...doraz řízení,kryt chladiče,stavitelnou řadičku,samolepky na vidle,kryt ABS senzoru,rozšíření brzdovýho pedálu a nějaký popruhy...chtěl jsem ještě ty chrániče na nádrž,ale momentálně nejsou...