Panove chcem si kupit na dakara kufre + držaky.len nevim ake si mam kupit či hlinikove alebo plastove alebo platene.Hodte sem fotky ako vam vipadaju vaše mašiny.Ponuklimi hlinikače za 250 eur za 1 kus.To je dost.
Pozrel som si fotky podaktorych ale hodte sem aj dalši fotky
zahorak napsal:
Panove chcem si kupit na dakara kufre + držaky.len nevim ake si mam kupit či hlinikove alebo plastove alebo platene.Hodte sem fotky ako vam vipadaju vaše mašiny.Ponuklimi hlinikače za 250 eur za 1 kus.To je dost.
Pozrel som si fotky podaktorych ale hodte sem aj dalši fotky
Cestuješ daleko ?... hliník
Cestuješ na krátko, off a nevadi ti, kdyz do toho sem tam poteče a budeš muset mít hadry v pytlich na odpadky?... textilní brašny
Chceš litovat, že sis koupil buď levný a hnusný, nebo drahý, pěkný, ale stejně krámy...? ber plast
Upravil JardaFGS dne 14.02.2012 19:46
jardajerman@seznam.cz
Abych přispěl k tématu - na běžné ježdění po městě a na výlety v civilizaci mám originální plastové variokufry. Jsou vodotěsné, používají stejný klíč jako máš do zapalování, jsou úzké, což je ve městě výhoda, a pokud mám větší náklad, dají se rozšířit. Sehnal jsem je lehce pobouchané za cca 6000,- i s nosičem na moto, což není zas taková darda. Nevýhodou je, že jsou docela těžké a při pádu se lámou úchyty k držákům (zkušenost několika zdejších členů).
Nicméně na výlet někam do terénu a méně hostinných krajin bych si je nebral, pro tyhle účely bych zvolil hliník - mým favoritem je http://alu-milane... - hlavně kvůli poměru cena/výkon
Měl jsem plasty od Givi... jeden výlet na Ukrajinu a bylo po nich. Jedině hliník. Když to zmuchláš tak se to nerozletí na kousky, jde to potom zase vytáhnout, narovnat, zatímco plastovej kufr ani neposbíráš a navíc se mi to zdá hezčí.
Momul
Kufre maš ake velke
Počkam si na Inchebu ktora bude od 15 do 18.3 vystava motocyklu a tam to aspon viskušam ktore by mi pasovali
Inač mate pekne mašiny s kuframa