Mam hroznou radost.
Vim, neni to zadnej veteran, je to proste jen radost a o to vetsi, ze jsem to kromě laku zmáknul všechno sám, což by se mi u hodně starý motorky nepovedlo a jen bych chodil po zkušených a platil...
Všechno je v tuhle chvíli ve 100%tním savu, od stavu nový motorky se to liší opravdu jen minimálně. Většina dílu má za sebou nekonečný hodiny broušení a leštění, pár jich je nových.
Já se nejdřív lekl, že ten stav nového mota má být ta první fotka nahoře, pak jsem odskroloval a došlo mi to pěkná
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
Jasne ze v obyvaku, tak to ma byt :-)
Casto tam pres zimu staly motorky. Jenze to byly casy R1, 1000RR apod, GSo bych tam nenacpal.
Pokud neprekazi a hlavne nesmrdi, nevidim duvod proc by ne. A v tomhle stavu ani ta Jawa nesmrdi - ovsem to zmeni prvni vyjizdka, jestli nejakou prubnu.
leos: vzdyt ja na tom taky jezdit nebudu. Nechci si zkazit chut tlacenim a opravovanim na silnici, preci jen porad je to klasicka Jawa :-). Ale znas to, jendou, dvakrat do roka ji projet musim, to za to stoji. Jen musim mit jistotu, ze bude sucho, obavam se aby ji trochu vody totalne nezlikvidovalo
Mel jsem uplne stejnou,ale 638, pak jsem ji zacal tunit jako spravnej pubos a cely jsem to dokurvil*pissed*.A nahodou me brzdila dobre az se vsichni divili.
Jo tu jsem taky v tyhle éře měl.
MZ250 byla motorka kterou jsem mel absolutne nejradsi. Silna, rychla, bezporuchova. Jenze v garazi spravnyho Cecha musi proste stat JAWA
Alda napsal:
Jo tu jsem taky v tyhle éře měl.
MZ250 byla motorka kterou jsem mel absolutne nejradsi. Silna, rychla, bezporuchova. Jenze v garazi spravnyho Cecha musi proste stat JAWA
..tak nejenže ti závidím 1200,ale ty jsi měl i dvěpade MZ?????..to už je na jednoho trochu silný kafe*pissed*
Alda napsal:
Mam hroznou radost.
Vim, neni to zadnej veteran, je to proste jen radost a o to vetsi, ze jsem to kromě laku zmáknul všechno sám, což by se mi u hodně starý motorky nepovedlo a jen bych chodil po zkušených a platil...
Všechno je v tuhle chvíli ve 100%tním savu, od stavu nový motorky se to liší opravdu jen minimálně. Většina dílu má za sebou nekonečný hodiny broušení a leštění, pár jich je nových.
Pěkná,ale já jí přitáhnout do obýváku,tak letim i s ní.... Manželka by se
Nehledě na to,že bych jí musel přinést po částech,protože bych neprošel bytem.