Caute všetci, mam mensi problem s mojou 1100kou gskom, ide len jeden valec a chcel by som poradit ak sa niekto už stretol s niecim podobnym? Sviecky su dobre, benzin ide a kde by som mohol hladat problem.......
Dakujem vopred....
No urcite nie.....lebo som menil sviecky a nesla ani jedna a kazda jedna bola mokra.....a tiez si myslim ze by to mohol byt ten kabel.......skusim vymenit a uvidim.....
zajtra sa na to este pozriem.....mal som baterku vonku cez zimu....a ked osm ju chcel nastartovat po zime isiel len jeden valec a aj striela do vifuku.....
ale bude niekde prerazat..lebo sem tam sa chyti...ale velmi malo.....
nemaj,ale mužeš mít vyskočenej bovden od plynu z jedný tý klapky... to by odpovídalo tomu střílení do laufu...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
to bude v poriadku......to by som si vsimol....lebo som pozerl kable naokolo a aj som skusal mikat s nimi ci nieje niekde kontakt.......neviem co tam moze len tak odyst cez zimu.....
Číhni se na to ještě jednou... pro sichr ! Mě taky z ničeho nic jednou odešla "fajfka"...Přijel sem ke kámošovi a od něj už jsem jel na "jeden a půl" válce...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt> jojo, potvrzuju na my ex 1150GS stejnej problem. A podle ruznych for jsem zdaleka nebyl sam
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
ok......tak aj mna to najskor napadlo...kabel...alebo fajka......teda este pred svieckami ale tie som pomenil a nic......dakujem za rady......dam vediet ako to skoncilo....
Já kdysi lanko od vstřiku "vyhodil" z kladky při čištění motorky, takže byla jedna klapka otevřená - skoro na plný plyn to jelo, ale jinak se to hádalo, nešlo to skoro nastartovat, jelo na jeden válec, střílelo do výfuku. Protože jsem motorku myl, už jsem byl zoufalý kam do elektroniky se dostala voda a co jsem zničil. Pak si kamarád všiml toho lanka, vrátil jsem ho zpět a bylo to. Tohle nemusí být stejný případ, ale nedivím se že místní zkušení tipují stejnou závadu, i mě to hned napadlo...
Tak vidim, ze mam stejnou zkusenost: Nic jsem nerozebiral, jen jsem mel dole nadrz. No a pak po nastartovani jen na jeden, vsechno jsem prohledal, zkontroloval, svicka venku, kontrola jiskry, vsechno, vsechno. Pak jsem si vsiml vyskoceneho bowdenu, par milimetru, ale bylo to ono. Asi jsem za to jen nekde zatahl a skocilo to vedle. Po vraceni do spravne polohy motorka okamzite fungovala.
dakujem za rady.....