Jaký kryt pod motor byste mi doporučili na 800gs . Nechci jezdit hard enduro, jen tak se vozit občas po polňačkách a nechce se mi za to dát bůra. Díky za radu
KUKY se vrací
Hansi napsal:
Jaký kryt pod motor byste mi doporučili na 800gs . Nechci jezdit hard enduro, jen tak se vozit občas po polňačkách a nechce se mi za to dát bůra. Díky za radu
origo susplech... predek kryje vysoko a imho vypada dobre.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Flare napsal:
Jen bohužel není v černý ... ale taky jsem volil stejně teď.
chtel jsem driv cernej, ale uz nechci.
Omlati se to piskem, vsim.. a cerny uz to IMHO nebude.
Stejne to zasedne a neni to svitive stribrny.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Origo BMW ten vetsi... Funguje na jednicku, cena prijatelna... Ten se soudruhum od TT povedl
Meli byste videt muj kryt, jak vypadal po 45ti tisicich... Ale motor ochranil dobre, a kryje i olejovy filtr...
Hmm. Nechci kazit kseft, ale "kopie"? To zni jako Vietnamci v Holesovicich... Proc do toho neda trochu vlastni invence? Ten kryt jde vymyslet mnohem lip....
petrs napsal:
Hmm. Nechci kazit kseft, ale "kopie"? To zni jako Vietnamci v Holesovicich... Proc do toho neda trochu vlastni invence? Ten kryt jde vymyslet mnohem lip....
No proč ne nevypadá to špatně a jestli má i přijatelný ceny tak bych ho podpořil.Já jsem koupil od SW motech a nevypadá zle a vyšel levněji než od BMW (ovšem nevím za kolik je např od Ježka) ale kdesi jsem tu cenu origo viděl a bylo to na můj vkus drahý i když o fous líp kryje svod;ale nejezdím žádný kruťárny tak postačí. http://www.hzmoto...otech.html
Náhodou to podle mě od toho milánka vypadá velmi pěkně a poctivě,jestli i cenově je ok tak jen houšť a větší kapky http://alu-milane...090861.jpg
Upravil kim dne 21.02.2012 10:42
petrs napsal:
To jo, ale SW Motech ma svuj origo vzhled a ne kopii BMW krytu....
Já myslím že ten kámen nepozná jestli narazil do origo nebo do kopie a takovej moloch jako je BMW nezchudne na pár krytech ,třeba je to poučí že se dají vyrobit za slušnější (předpokládám) cenu
jinak proc vymyslet neco jineho nez co je ozkousene a nevyrobit to za prijatelnejsi cenu, jinak je to prvni kousek udelanej na zakazku a borec chtel udelat presne origo, ja bych jeste uvital jak ma Metal-kule ten navarek nahore sklonenej k motoru
Zde můj kustomizovanej... nechal jsem si ho dělat. Stálo to 2000 a vodvádí výbornou práci. Ač vzhled není bůhvíjakej, ale vono to je stejně furt vod bahna...