Chtěl jsem se zeptat na jednu věc.....
Jestli by nějakým způsobem nešlo ohledně zasílaných PM zpráv na mail,poslat s upozorněním i nadpis PM a od koho ta zpráva je???
Jestli dobře chápu, tak potřebuješ vědět, jestli jak rychle máš odpovědět na PM? Pokud by přišla od někoho na kom ti záleží, tak se pokusíš připojit k webu rychle a odpovíš, jinak třeba až za týden? Víc bych to chápal, kdybys tam chtěl i ten text, pak bys mohl reagovat třeba telefonicky, pokud dotyčného znáš.
Dávám zde anketu a pokud to bude chtít více jak 50 lidí, tak to doplním spolu s textem. Ale až udělám resty, které jsem slíbil dříve.
jj...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
BIGR napsal:
NECHODÍ MI SMS UPOZORNĚNÍ. Je potřeba něco někde nastavit v profilu? Tel. číslo tam mám..
to bys chtel moc... maximalne si na telefon muzes preposlat email.
Nastaveni ruzne od operatora..,
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
BIGR napsal:
NECHODÍ MI SMS UPOZORNĚNÍ. Je potřeba něco někde nastavit v profilu? Tel. číslo tam mám..
Ty si o víkendu zase moc lízal,cooo?
Upozornění má chodit na mail a né na mobilwoe,já vím,že oboje je od M,ale o upozornění na Mobil nebyl zmínka....nevím,jestli by to nebylo technicky jednoduché nebo by nebylo potřeba nejaké přátelení s operátorem.....
Sám si nehlasoval a teď by si chtěl ještě víc....
AHÁÁÁÁ já to asi blbě přečet... Tak to jóóó.
Ale to už přeci chodilo,tak to neni zas taková novinka. SMS by bylo lepší.
Upravil BIGR dne 27.02.2012 08:55
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
BIGR napsal:
Ty si o víkendu zase moc lízal,cooo?
Upozornění má chodit na mail a né na mobilwoe,já vím,že oboje je od M,ale o upozornění na Mobil nebyl zmínka....nevím,jestli by to nebylo technicky jednoduché nebo by nebylo potřeba nejaké přátelení s operátorem.....
Sám si nehlasoval a teď by si chtěl ještě víc....
AHÁÁÁÁ já to asi blbě přečet... Tak to jóóó.
Ale to už přeci chodilo,tak to neni zas taková novinka. SMS by bylo lepší.
SMS bohužel nebudou, ani netuší, co to vše obnáší. Pokud umožňuje posílání SMS tvůj poskytovatel emailu, tak to zkus řešit pomocí něho. I třeba vytvořením účtu jen pro bmwgs.
Tuším, že opravdu posílání textu bylo uděláno před aktualizací redakčního systému.
Milos napsal:
SMS bohužel nebudou, ani netuší, co to vše obnáší. Pokud umožňuje posílání SMS tvůj poskytovatel emailu, tak to zkus řešit pomocí něho. I třeba vytvořením účtu jen pro bmwgs.
Tuším, že opravdu posílání textu bylo uděláno před aktualizací redakčního systému.
Jasně,že to je asi složitější a hlavně kdo by to platil... Mám mejl na seznamu. Dřív to tam chodilo a pak udělali "vylepšení a inovaci" a už to nechodí. Projdu si znova nastavení,ale moc tomu nevěřím... Díky Miloši.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS