tak jsem si dneska přivezl z Inveltu svýho mazlika 12 GS... Nakonec vyhrála Alpine White... Zatím zajíždím, ale stejně je to nádherný zážitek... Dneska mých prvních 100 km... Ještě jednou dík moc za rady a názory... Foto přiložím snad zítra...
Teď jeden problém... Asi jsem ****, ale nejdou mi zamknout řidítka... Je v tom nějaký jiný systém než u jiných moto???
Nevím jak u nový krasavice ale u mýho GS to jde normálně,řiditka na některou stranu zatlačit na klíč lehce a otáčet do leva....když to nejde kousek pohnout s řidítkama od dorazu zpátky do roviny a musí zaskočit.....
Dík... To jsem zkoušel, ale bál jsem se, že zlomím... Zítra to půjdu vyzkoušet znova, parkuju jí v pronajaté garáži 5 km od bytu... Může být při zamykání na hlavním stojanu, ne???
Reno napsal:
Dík... To jsem zkoušel, ale bál jsem se, že zlomím... Zítra to půjdu vyzkoušet znova, parkuju jí v pronajaté garáži 5 km od bytu... Může být při zamykání na hlavním stojanu, ne???
Ty jsi vejr!
Koukej sednout do auta a jet to zamknout,jak můžeš nechat nezamčenou motorku a ještě novou?
Pojištěná není,ráno příjdeš nedej bože do garáže a najdeš tak otevřené dveře,jsi normální?!!!
Koikej jí zaligrovat a taky si musíš pořídit porádnýho ABUSe nejlépe LEVEL 24!
Reno napsal:
Ty jsi vejr!
Koukej sednout do auta a jet to zamknout,jak můžeš nechat nezamčenou motorku a ještě novou?
Pojištěná není,ráno příjdeš nedej bože do garáže a najdeš tak otevřené dveře,jsi normální?!!!
Koikej jí zaligrovat a taky si musíš pořídit porádnýho ABUSe nejlépe LEVEL 24!
Tak mazej!
Emilio musí bejt pojištěná,tomu nevěřím že by ji neměl pójištěnou...
Ja si ji koupit novou tak u ni dneska spím-i když takový teplo zase není
Ty garáže jsou hlídaný... Mám tam ještě Transalpa a brácha V-stroma... Ale dostal jsi mě, jedu tam... Za chvíli jsem tady... Říkám, že jsem z toho mimo...
Jo a jen kdyby náhodou... Nevíte o někom, kdo by koupil Transalpa??? Rok 2006, do provozu 2007... První majitel, najeto pouze 10 000 km... Černá, servisovaná, jako nová... Mám inzerát na motorkářích .cz... Jsou tam fotky...
Koupil jsem jí minulý týden. Než mi tam dali padáky, kryty válců a zadní kufr... A dneska bylo docela slušný počasí, tak proto jsem si jí odvezl... A už jsem to nemohl vydržet...
Reno napsal:
Ty garáže jsou hlídaný... Mám tam ještě Transalpa a brácha V-stroma... Ale dostal jsi mě, jedu tam... Za chvíli jsem tady... Říkám, že jsem z toho mimo...
Reno napsal:
Ptal jsem se u Kooperativi, i s pov. ručením by to vyšlo na 18 000,-Kč za rok... A to mám u nich body za bez nehody na všech bývalých moto...
Nezáleží na moto,ale na bezeškodných letech.Já to u nich mám za 12 včetně povinnýho,ale mám tam 108 měsíců bonusy.
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Reno napsal:
tak jsem si dneska přivezl z Inveltu svýho mazlika 12 GS... Nakonec vyhrála Alpine White... Zatím zajíždím, ale stejně je to nádherný zážitek... Dneska mých prvních 100 km... Ještě jednou dík moc za rady a názory... Foto přiložím snad zítra...
Teď jeden problém... Asi jsem ****, ale nejdou mi zamknout řidítka... Je v tom nějaký jiný systém než u jiných moto???
GRATULUJI!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Reno napsal:
Ptal jsem se u Kooperativi, i s pov. ručením by to vyšlo na 18 000,-Kč za rok... A to mám u nich body za bez nehody na všech bývalých moto...
a to ti prijde hodne?
mne moc ne...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2