Dosud jsem si myslel, že budu jezdit jen na západ do "civilizovaného" světa, ale po přečtení tohoto článku asi změním názor http://www.motork...20072.htmlDalší propadlej BMW
Tenhle cestopis jsem si přečetl a musel jsem se smát jak se vždycky navečer rozdělili skupinky normální kluci šli chrápat pod stan a užívat to proč tam jeli a další dva týpci na 12kách (samozřejmě advíci v TT úpravách) vždycky na hotel pěkně minimálně za 20éček No je vidět, že každý má jiné představy o cestování do takových zemí.
mandy8 napsal:
Tenhle cestopis jsem si přečetl a musel jsem se smát jak se vždycky navečer rozdělili skupinky normální kluci šli chrápat pod stan a užívat to proč tam jeli a další dva týpci na 12kách (samozřejmě advíci v TT úpravách) vždycky na hotel pěkně minimálně za 20éček No je vidět, že každý má jiné představy o cestování do takových zemí.
Neni to spis tak, ze ma kazdy jine moznosti? Jinak cestopis skvelej, krasny mista.
Neni to spis tak, ze ma kazdy jine moznosti? Jinak cestopis skvelej, krasny mista.
To máš pravdu však já taky na ten cestopis žádnou kritiku nepsal. Moc hezký cestopis a kluci hodně viděli. Jen jsem narážel na to, že se vždycky rozdělili.
mandy8 napsal:
Nemyslim si!I bohati lide chtej zazit dobrodruzstvi,spat pod sirakem a nezatezovat si hlavu shanenim hotelu nekde v pustine v horach.
Ale neplati to samozrejme o vsech.Myslim,ze bych si ten hotel taky na balkane mohl obcas dovolit,ale nevidim v tom zadne +.
Neco jineho je kdyz clovek totalne promokne,je nachcipanej atd.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
To máš pravdu však já taky na ten cestopis žádnou kritiku nepsal. Moc hezký cestopis a kluci hodně viděli. Jen jsem narážel na to, že se vždycky rozdělili.
Omlouvam se, ale me tohle dostava. Vzdycky se najde nekdo, kdo rika, jak "normalni kluci" spi pod stanem a "ti druzi", jak spi v hotelu / maji nove motorky / doplnky z TT apd. Stejne veci se resi na serverech o letadlech. Nekdo posle krasnou fotku krasneho letadla a vzdycky se najde nekdo, kdo napise, kterej zbohatlej **** tim kam letel.
Nemyslim si!I bohati lide chtej zazit dobrodruzstvi,spat pod sirakem a nezatezovat si hlavu shanenim hotelu nekde v pustine v horach.
Ale neplati to samozrejme o vsech.Myslim,ze bych si ten hotel taky na balkane mohl obcas dovolit,ale nevidim v tom zadne +.
Neco jineho je kdyz clovek totalne promokne,je nachcipanej atd.
A neni to tak, ze kazdymu proste jednak sedi neco jinyho a jednak ma jiny moznosti? Ja osobne pod stanem nespim, ani se mi ho nechce tahat. Ne ze bych nejak bojoval o titul "spravny kluk", ale jezidt na motorce a videt nova mista me bavi minimalne stejne jako ty, kdo ve stanech spi.
Taky jsem byl loni v Albánii, mám 1200 poměrně hodně ověšenou od TT a náramně jsem si to tam užil, nevím, proč by mělo to, že má někdo 12ku s TT doplňky, být "samozřejmě" něco špatnýho.
R 1200 GS
SUZUKI GRAND VITARA 2.4 JLX
Vis proc spim vetsinou pod stanem?Na dovolene jsem omezeny poctem dni,ale chci toho hodne videt.Kdyz spim pod stanem nebo pod sirakem,tak jedeme klidne do tmy,kdyz se nam chce.Kdyz spis v hotelu a prijedes k nemu v 16 hodin a pak vjizdis mimo civilizaci,tak to proste v tech 16hodin musis zabalit a zustat.Pri vstavani te pod sirakem v 7 rano vzbudi slunce nebo kamos kterej uz nemuze spat.A v 8h klidne vyrazime.Na hotelu mas vetsinou i snidani a mnohdy pred 10h.nevyrazis.Ted si spocitej kolik casu mnohdy stoji ten hotel vubec najit.Samozrejme se musi sejit parta lidi,ktere to takto vyhovuje.Ale pri mensim pohodli a vetsim dobrodruzstvi jsi toho v danem case schopen o dost vic videt a stihnout.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Ja jezdim ta ky ovesenej ale klobasama a pocit kdy rano vylezes ze stanu na miste kde se autem nedostanes je neskutecny zazitek a jeste kdyz si sam uvaris to je uplny ritual.
R 1200 GS Adventure Ps: Jsem spokojen s tím co mám ale pokrok nezastavím.
vevis napsal:
Vis proc spim vetsinou pod stanem?Na dovolene jsem omezeny poctem dni,ale chci toho hodne videt.Kdyz spim pod stanem nebo pod sirakem,tak jedeme klidne do tmy,kdyz se nam chce.Kdyz spis v hotelu a prijedes k nemu v 16 hodin a pak vjizdis mimo civilizaci,tak to proste v tech 16hodin musis zabalit a zustat.Pri vstavani te pod sirakem v 7 rano vzbudi slunce nebo kamos kterej uz nemuze spat.A v 8h klidne vyrazime.Na hotelu mas vetsinou i snidani a mnohdy pred 10h.nevyrazis.Ted si spocitej kolik casu mnohdy stoji ten hotel vubec najit.Samozrejme se musi sejit parta lidi,ktere to takto vyhovuje.Ale pri mensim pohodli a vetsim dobrodruzstvi jsi toho v danem case schopen o dost vic videt a stihnout.
vevis napsal:
A není to každého věc kde spí na cestách? Každému vyhovuje něco jiného. Myslím, že to na cestě do Albánie velice dobře vyřešili, domluvili se, že budou spát tak a tak a nikomu nic nevadilo. Nejhorší je na cestách řešit spory ve skupině, jak už tu bylo tuším od Jardy Dinga. A teorie "správnýho kluka" je jen masáž okolního komerčního světa a nemusí se to týkat zrovna cestovaní na motorkách.
Upravil Pepa dne 01.03.2012 10:41
Další propadlej BMW
No jaká se tady rozrostla diskuze díky mému rýpnutí
Kucíííí, hlavní to, že nás to baví ne? Já to nemyslel vůči klukům co na to mají spát po hotelech nijak špatně. Jen jsem napsal že když jedu do takové země tak mi připadá že to k tomu prostě patří. Já taky nejsem žádná socka abych nemohl spát po hotelech. Taky když se mi prostě nechce tak je lepší vzít zavděk penzionem nebo hotelem. Hlavně když počasí stojí za prd a taky když chci konečně dát sprchu
Na posteli spím v podstate celý rok , nevidím dôvod prečo by som mal aj na motodovolenke. Proste chce to zmenu....
vevis: stan som mal v Alb. aj RO ale ani raz nebol rozbalený...odkedy mám gore obal na spacák...
Glock-plastik fantastik :-)
Tak ono treba roli hraje taky rok vyroby cloveka . Preci jen kdyz uz je starsi tak je po celodennim jezdeni v sedle rozlamanej a potrebuje se dat pohodlne dohromady.
Ted si rikame ze vse je v pohode, ale za 20-30let budem treba radi ze se nekam podivame na koleckovem kresle jak nas vse bude bolet
3/6 Marines SEMPER FI
Mosquito napsal:
Tak ono treba roli hraje taky rok vyroby cloveka . Preci jen kdyz uz je starsi tak je po celodennim jezdeni v sedle rozlamanej a potrebuje se dat pohodlne dohromady.
Ted si rikame ze vse je v pohode, ale za 20-30let budem treba radi ze se nekam podivame na koleckovem kresle jak nas vse bude bolet
O tom to není tatíkovi je 50, má 2x po operaci páteře a k tomu dva plastové inplantáty v krční páteři a nemá problém chrápat ve stanu když někam jedem. A pro Alese: Jezdí na 12ce adventure ověšené TT doplňky