Chlapi potřebuji poradit. Při kradeži v rod.domku mi odcizili i klíče od moto.Všechny tři. Po návštěvě v BMW mi bylo řečeno,výměna zámku,klíču,kroužku a řídící jednotky. To vše za balík peněz. Jde to jinak?Dá se to nějak udělat? Kde? Udělá to někdo? F 800 GS rok 2009 za každou radu předem dík
as napsal:
Chlapi potřebuji poradit. Při kradeži v rod.domku mi odcizili i klíče od moto.Všechny tři. Po návštěvě v BMW mi bylo řečeno,výměna zámku,klíču,kroužku a řídící jednotky. To vše za balík peněz. Jde to jinak?Dá se to nějak udělat? Kde? Udělá to někdo? F 800 GS rok 2009 za každou radu předem dík
v kterem BMW?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
V první řadě bych uklidil moto někam do bezpečí. Nebo naopak ji tam nechat a čekat s Vostrejma v brokovnici až se vrátěj... Jinak ti to nikdo neudělá jem autorizovanej.. nebo sehnat vše z bouračky...
... servis a diagnostika BMW Motorrad
mě dělali teď klíček na HP2 v BMW Ostravě, protože jsem dostal od původního majitele jen jeden. Prokázal jsem se velkým a malým TP a za 3. dny volali, že je klíč k vyzvednutí.
To jo klíček ti udělají ale tady je riziko že si moto vyhlídnou a klidně nastartují a odjedou.. tady to chce nový zámky
Tak to mi teda nedošlo, všechny klíče mám ve skříňce za vchodovými dveřmi. Jinak taky mě už vykradli a od té doby mám všude čidla napojená na sirénu a na pult bezp.agentury. Do 12min. jsou u mě policajti-vyzkoušeno, málem zatkli sousedku. Něco to sice stojí, ale nepřeji Vám ten pocit, když se Vám někdo hrabe ve vašich věcech a vybírá si.
as napsal:
Já ale nemám ani jeden klíč a oni tvrdí že tím pádem musim vyměnit všechno
Já jsem jeden klíč měl, ale nikdo ho nechtěl ani vidět, pouze doklady k moto a moje doklady ,že jsem majitel, toť vše?????
no to je normální ty jsi si nechal dělat jen náhradní on nemá ani jeden a potřebude všechno bud zámky a nově nahrát imobilizer nebo prostě komplet i s jednotkou..
Snímací kroužek nemusíš tomu je to jedno ten to jen přečte a řekně jednotce možná to pujde ale přehrát a jen dát zámky
Nebo zkusit koupit vsechny zamky i s klicema z nejake bouracky.Remusovi jsem to sehnal na 1100gs komplet spinacku,3 klice,vsecny ostatni zamky za 25 eur i s postou.Je pravda,ze to jeste neni namontovane a vyzkousene,ale pri te cene se to vyplati risknout.Pravda je,ze na 800gs se to asi bude shanet hur.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Chlapi. byl jsem před domem házet sníh, samo že alarm byl vypnutej měl jsem otevřený vrata do garáží,rozbil okno zezadu vybral šmuky manželce a ja tam měl klíče v šuplíku tak ty taky. Po 28.letech bez snubáku to se dá přežít ale ty klíče to nazvedne ze židle
Ja bych zavolal do BMW jestli pujde přehrát jednotka a pak bych koupil jen zámky a spínačku a jinej klíč s novym kodem