Ps hrdzaveju ale to je na tebe pokial chces mat hrdzaky chod do toho. Radcej trosku obetuj do padakov a kup si poriadne pokial nechces kazdu sezonu striekat.
lakiluk napsal:
Ps hrdzaveju ale to je na tebe pokial chces mat hrdzaky chod do toho. Radcej trosku obetuj do padakov a kup si poriadne pokial nechces kazdu sezonu striekat.
Proč by měli rezavět, to jsem se nikde nedočetl. Četl jsem to tady na fóru o padácích Hepco Becker.
Připlatit a za jaký. Horní rám dělá jen Hepco nebo SW.
Lebo su iba s obycajneho zeleza ktore ma na sebe nastrek a prejdi trosku po kamenoch tak sa ti kapanek oklepu a zacnu hrdzaviet. Asi tak mal som ich na predoslej motorke. Tak preto to viem.
Proč by měli rezavět, to jsem se nikde nedočetl. Četl jsem to tady na fóru o padácích Hepco Becker.
Máš recht od SW fakt nereznou ale pokud ho orveš a sloupeš barvu tak reznout bude jinak se toho neboj.Ovšem od Hepca(s těma mám skušenost já)tak reznou ale né z venku ale uvnitř trubky takže po dešti nebo po projětí louží atd,ti po čase začne vykapávat rez ze spojů těch padáků ale není to nic tragického.
lakiluk napsal:
YouTube Video
jasně,že železo koroduje.Originál BMW padáky jsou z nerezu,bez povrchové úpravy. A ostatní mají komaxit,nebo jinou odolnější barvu,ale to nezabrání rzi při odření,nebo oloupání barvy. Mám Habcobecker padáky už pátým rokem a když je odřu,tak to zabarvím. Při rozdělávání padáků je dobrý na spoj trubek,tam co se strká jedena do druhý máznou trochu vazelíny a je po starosti. Pak to jde příště líp rozdělat... Nemám proti HB padákům nic,co bych jim vytknul z hlediska funkčnosti.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
lakiluk napsal:
Lebo su iba s obycajneho zeleza ktore ma na sebe nastrek a prejdi trosku po kamenoch tak sa ti kapanek oklepu a zacnu hrdzaviet. Asi tak mal som ich na predoslej motorke. Tak preto to viem.
Tak to je asi celkem jasné že když se odře tak že na tom místě rezne. Horší by bylo kdyby reznuli samovolně.
V levém sloupci s názvem slevy je mimo jiných i logo SW_MOTECH,klepni na něj a přečti si podmínky pro získání slevy.
Jo tak už jsem na to koukal.Akorát mě překvapil ten německý výrobce - když se vyrábí u nás.A těch 5 % je přesně ta cena co mají na tom HZmoto. Takže celkem nic moc.
Ahoj, chci se zeptat jestli na tyhle horní rámy jdou ty boční kapsičky od TT nebo od Wunderlichu? Nevíte někdo, nezkoušel někdo nebo dokonce nemá to někdo?
Ahoj, ještě se zeptám majitelů těhle padáků. Jestli v kombinaci s nima mají ještě kryty hlav (doufám že to pojmenovávám správně). Jestli se to tam prostě vejde. A jestli ano, tak od koho máte ty kryty? Já mám přímo BMW.