před třemi týdny jsem se dozvěděl, že budu se budu muset poprat s těžkým soupřem, tím nejtěžším. Ale budu bojovat.
Můj Boj proti Rakovině právě začal. Nevzdám se. Naštěstí jeden můj kamarád mi napsal: "Rakovina určitě viděla dost a dost silnejch lidí, ale takovýho anomála (s takovou výdrží) ještě nikdy. Tady narazila narazila na "d@bila"!" Doufám, že kamaráda nezklamu!
http://www.facebo...=569304698Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
Doc napsal:
před třemi týdny jsem se dozvěděl, že budu se budu muset poprat s těžkým soupřem, tím nejtěžším. Ale budu bojovat.
Můj Boj proti Rakovině právě začal. Nevzdám se. Naštěstí jeden můj kamarád mi napsal: "Rakovina určitě viděla dost a dost silnejch lidí, ale takovýho anomála (s takovou výdrží) ještě nikdy. Tady narazila narazila na "d@bila"!" Doufám, že kamaráda nezklamu!
Doci drzim palce a koukej fakt bojovat, to je sakra rozkaz!
Na FB mas request.
Upravil hicks dne 03.03.2012 18:09
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
A kruci fix... BOJUJ,BOJUJ,BOJUJ !!!!!!! Taky držím palce !!!!!
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
dop.dele ! Jediná rada je : nevzať sa ! Viem o čom píšem, mám pár ľudí a to aj z najbližššej rodiny ktorí si to prežili a prežívajú na vlastnej koži ( môj otec už nie ).
Akurát včera som viezol dobrému známemu zeolit http://www.nanicm...a-hlinou-2
Až dovčera som o tom ani netušil, vraj je to fakt účinné a aj pár gramové vrecká sa predávajú za šialené ceny.
Jediné nálezisko v strednej európe je pár km ďaleko.
Glock-plastik fantastik :-)
Předminulý týden jsem pozval přítele na oběd - on to nazval návrat mezi živé. Vyhrál ten boj a na WC po dvou pivech už odešel dokonce bez hole. A to byl o celých 13let starší než jsme my. Nedej se.
Neznáme se, ale budu držet palce.
Hlavně nic nevzdávat a s tou kurvou se pořádně porvat...Bojuj chlape. Přidám si tě na fcb..
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..