Já bych chtěl veřejně vyjádřit podporu majiteli těchto stránek.Jsem tu už dost dlouho a i když se k mnoha tématům nevyjadřuji,tak jsem spokojený,že mám kam zabrousit s problémem,či nabídnout pomocnou ruku.Plně respektuji pravidla stanovená tvůrcem tohoto webu a respektuji jeho vůli.Pokud mi začne styl jeho vedení vadit tak slibuji,že sem přestanu chodit.Je faktem,že od vzniku fóra se zde hodně změnilo a velká řada vláken nemá s ježděním či technikou nic společného a to je jediné co mi vadí,ale s tím já holt nic nenadělám,snad jen to že se snažím nereagovat aby neboptnala.
Píšu to jen proto aby se zde nenabylo dojmu,že všichni mají problém s pravidly co Miloš nastavil!Jestli si vybral Preziho tak asi ví co dělá a je to jenom jeho zodpovědnost.Čas ukáže,či to bylo ready či ne.Mějte se.
takze jsi nam chtel rict, ze mas dobrou mentalni vyavu pro nejakou sektu.
OK.. mozna si to dej do signatury, az bude zas nekdo delat nabor
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Efendi napsal:
Hicks: nezklamal jsi... opravdu jsem čekal, že jako první zareaguješ ty a nějakým podobným způsobem.
hele a Tobe prijde ok se sbalit, kdyz ti neco nevyhovuje?
to je ok chovani k Milosovi? ci komukoliv jinemu, koho znam dlouho?
pro mne tedy ne... naopak.
Vzdyt my tu chceme zustat, proto protestujeme, TEDY NEJDRIVE SE SNAZIME DOHODNOUT.
Prijde mi to fer jednani.
Upravil hicks dne 04.03.2012 23:11
17 cm
sadilek napsal:
Já bych chtěl veřejně vyjádřit podporu majiteli těchto stránek.Jsem tu už dost dlouho a i když se k mnoha tématům nevyjadřuji,tak jsem spokojený,že mám kam zabrousit s problémem,či nabídnout pomocnou ruku.Plně respektuji pravidla stanovená tvůrcem tohoto webu a respektuji jeho vůli.Pokud mi začne styl jeho vedení vadit tak slibuji,že sem přestanu chodit.Je faktem,že od vzniku fóra se zde hodně změnilo a velká řada vláken nemá s ježděním či technikou nic společného a to je jediné co mi vadí,ale s tím já holt nic nenadělám,snad jen to že se snažím nereagovat aby neboptnala.
Píšu to jen proto aby se zde nenabylo dojmu,že všichni mají problém s pravidly co Miloš nastavil!Jestli si vybral Preziho tak asi ví co dělá a je to jenom jeho zodpovědnost.Čas ukáže,či to bylo ready či ne.Mějte se.
Sado zeptam se jen na jedno.Kdyby jsi zase poradal Motání a u toho nabidnul nocleh ve svem penzionu.A kdyby ti pak prisla PM,ze prestoze mas ceny za nocleh velmi dobre,tak jakysi zisk tam vznikne.Je tedy potreba zaplatit nejaky inzertni poplatek.Vadilo by ti to?Pokud ano ozval by jsi se,nebo by si sem prestal chodit?
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Čekal jsem něco takového.
Snažil bych se to vyřešit s adminem a pokud by mi řešení nevyhovovalo,nenabízel bych to tu.Určitě bych tu nerozpoutával vášně.
Nemám to zapotřebí.
Dik za odpoved a beru,ze by jsi zvolil spravne reseni!
Na druhou stranu si myslim,ze se snad da pochopit,ze i kdyz my jsme zvolili reseni jine,tak slo hlavne o to,aby priste k temhle vecem nemohlo dojit.A dalsi vec je ta,ze dokud byl Prezi radovym clenem,tak o techto vecech nikoho nenapadlo ani premyslet.
sadilek napsal:
Čekal jsem něco takového.
Snažil bych se to vyřešit s adminem a pokud by mi řešení nevyhovovalo,nenabízel bych to tu.Určitě bych tu nerozpoutával vášně.
Nemám to zapotřebí.
vidíš, přesně to udělal i zetor. Děláš to pro členy bmwgs, kterým by tato nabídka chyběla
A dalsi vec.I kdybys ty vasne nerozpoutal,tak by sis treba jen nekomu postezoval.A ver tomu,ze by se zde odehralo to same co ted! Jenom by to muzna rozpoutali jini lide.A treba by to byli prave ti,kteri se ted tvari spise kriticky.
Já se snažil ve vláknech reagovat v tomto smyslu,ale je tu plno senzacechtivých,kteří rozpoutali hon na čarodějnice.Přitom tu nepadlo to hlavní a to je jestli ty prachy jdou Milošovy nebo jen Prezimu.Ve finále je to buřt,já nikomu nic nezávidím,ale kydá se tu hnůj na jednoho člověka a třeba to vůbec tak není.Ve finále je to vždy jen na inzerentech a majiteli stránek.Určitě probíhá plno zákulisních jednání,která by měla být nám běžným uživatelům úplně jedno,jelikož to na chod fóra má pramalý vliv a jen to dělá ostudu a zlou krev.Jestli někdo posoudí mou akci pro motorkáře jako kšeft je plno jiných kanálů jak ji zviditelnit.
sadilek napsal:
Já se snažil ve vláknech reagovat v tomto smyslu,ale je tu plno senzacechtivých,kteří rozpoutali hon na čarodějnice.Přitom tu nepadlo to hlavní a to je jestli ty prachy jdou Milošovy nebo jen Prezimu.Ve finále je to buřt,já nikomu nic nezávidím,ale kydá se tu hnůj na jednoho člověka a třeba to vůbec tak není.Ve finále je to vždy jen na inzerentech a majiteli stránek.Určitě probíhá plno zákulisních jednání,která by měla být nám běžným uživatelům úplně jedno,jelikož to na chod fóra má pramalý vliv a jen to dělá ostudu a zlou krev.Jestli někdo posoudí mou akci pro motorkáře jako kšeft je plno jiných kanálů jak ji zviditelnit.
no vzhledem k tomu, cos mi napsal ve vlakne vedle, by bylo adekvatni nazvat te c*rakem.
Rikat to nebudu, nicmene povahu mas divnou.
Takovej mix hlouposti a defétismu... a nam jeste vycitas, ze jsme aktivni.
To je proste takove nejake... nestastne.
17 cm
Chlapy fakt uz tady nerozjizdejte zadna osobni napadani a reci typu co kdo kde rekl.*pissed*
Vzdyt jde vsem snad o tenhle web a hadanim se,nebo rozdelenim to tu na 2 nesnasejici se poloviny nicemu nepomuzeme!
vevis napsal:
Chlapy fakt uz tady nerozjizdejte zadna osobni napadani a reci typu co kdo kde rekl.*pissed*
Vzdyt jde vsem snad o tenhle web a hadanim se,nebo rozdelenim to tu na 2 nesnasejici se poloviny nicemu nepomuzeme!
ja s tim souhlasim, ale Sadilek mi napsal vedle fakt moc hezke veci... a ja ho mel pritom moc rad
Ne vazne.. pokud Sadilek nevymaha ze Zetora vypalne, nemam extra duvod se masakrovat.
17 cm
sadilek napsal:
Asi jsem fakt blbej,ale nechápu tok myšlenek toho kluka.Nicméně mu dávám žlutou kartu.Až mě někde uvidíš ukryj se.
a pak kdo to hroti
17 cm
sadilek napsal:
Kdybych Tě měl po ruce tak bych to dohrotil.Málokdo si může dovolit mě nazvat hlupákem a srabem.Silný kafe.
jdi do prdele.. zacal jsi to ty, tak si dej studenou sprchu.
Ja si te nevsimam, urazet a lzive obvinovat jsi zacal ty.
Upravil hicks dne 05.03.2012 20:19
17 cm