Tak se priznejte kdo to uz zkusil, komu se to povedlo a o kolik...
Ja mam 198cm a mel jsem uz 129kg..
Nasral jsem se, zakoupil litacku do fitka a mesic chodim 5x tydne na 55minut na rotoped (koupil jsem si puls metr, takže v aerobni tepove frekvenci jedu 45minut) a 3x tydne na 30min na squash... Ted se oteplilo, tak chodim behat 3x tydne 4km trasu.. Jim pravidelne, vypustil jsem sladky piti.. Jen vodu..
hodne dobrej pomocnik je www.kaloricketabu..., je tam aplikace i do mobilu pro Iphone a Android.. Co snite, tak zadate, hlida Vam kolik mate denne jist, daji se pridavat i aktivity, pokud v databazi 10000jidel neni to co snite, tak pres fotak cteckou carovejch kodu.. Fakt dobry!
Jedu takhle dva mesice a dnes se objevilo 118,9kg.. Prijemny pocit!!
Jinak jsem normalne v pohode.. .. Heterak jak remen
Ahoj Motif:konečně pořádné motorkářské téma bojuju s tím už asi 3 roky mám za sebou,posilovny,tukožravé polévky na blití,hrnečkové diety,tmavé pečivo + dělená strava zkrátka nic nepomáhá 3 měsíce se trápím nepiju pivo koušu šmirgl chleba.
Loni jsem byl u pana primáře na vysočině,který nám dal do ucha jehličky a ty si nabíjel nějakým magnetem to mělo snížit chut k jídli,jo fungovalo to zhubnul jsem cca 10 kg po 2 měsících jsem 15 nabral,fakt už nevím nemám vůli.
Plzen,svijany a Kašákovo uzený je silnější než moje diety.
Kdo mě dá spolehlivej návod na hubnutí bez jojo efektu má u mě službu dovozu jeho vybrané motorky z DE za nákupku + láhev havany rumu
MOTIF napsal:
Tak se priznejte kdo to uz zkusil, komu se to povedlo a o kolik...
Ja mam 198cm a mel jsem uz 129kg..
Nasral jsem se, zakoupil litacku do fitka a mesic chodim 5x tydne na 55minut na rotoped (koupil jsem si puls metr, takže v aerobni tepove frekvenci jedu 45minut) a 3x tydne na 30min na squash... Ted se oteplilo, tak chodim behat 3x tydne 4km trasu.. Jim pravidelne, vypustil jsem sladky piti.. Jen vodu..
hodne dobrej pomocnik je www.kaloricketabu..., je tam aplikace i do mobilu pro Iphone a Android.. Co snite, tak zadate, hlida Vam kolik mate denne jist, daji se pridavat i aktivity, pokud v databazi 10000jidel neni to co snite, tak pres fotak cteckou carovejch kodu.. Fakt dobry!
Jedu takhle dva mesice a dnes se objevilo 118,9kg.. Prijemny pocit!!
Jinak jsem normalne v pohode.. .. Heterak jak remen
2x cca 30kg dole
---
dieta je bohuzel dozivotni tortura, at si rika kdo chce co chce.
Zradlo je bozi... ach jo.
Upravil hicks dne 07.03.2012 10:30
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ja drzim dietu celej zivot, porad dokola jsem jen vyzranej nebo trochu min vyzranej.
Pred cca 3 lety jsem se do toho oprel fakt hodne, krome poradny dlouhodoby diety jsem se pustil hodne do tenisu a lehce do inlinu. Z puvodnich 130kg jsem se dostal na 98kg s tim, ze ted uz se skoro rok drzim mezi 98-101kg.
Kdyz je to dlouhodoby, da se to pak udrzet dost v pohode.
Dřív jsem s tím bojovat nemusel,ale teď je na čase.Dobrá dieta je od firmy LR,hubneš pouze tuky,tu jsem ale nezkoušel,ale znám lidi,kteří ano a funguje to.Já preferuji pohyb.Posilovna je dobrá,ale v určitou dobu se to začne stírat.To co zhubneš v tuku se ti vrazí do svaloviny.Neřikám,že nezhubneš,ale na určitejch kilech se to zastaví.U mně to bylo na 110kg,bylo to super,nejsi unavenej,dobrá fyzička.Potom jsem měl víc práce a málo volnýho času a začalo se to vracet.Po Novém roce jsem vlezl na váhu,praskla 140kg.Jdu do toho znova,protože jsem ufuněnej,jak parní válec.Mám teda skoro dva metry,tak to je rozložený,ale stejně.JSEM TLUSTEJ.A ty dobroty jak o nich mluvil Bob jsou neodolatelný.
Upravil Kasak dne 07.03.2012 10:41
Když je hlad,je i husa dobrá.
Měřím 194 cm a měl jsem 126kg.Přestal jsem se přežírat a za měsíc jsem měl 112kg.A už se to drží 4 měsíce.Je to celkem levná a časově nenáročná metoda...
vlastimil napsal:
Měřím 194 cm a měl jsem 126kg.Přestal jsem se přežírat a za měsíc jsem měl 112kg.A už se to drží 4 měsíce.Je to celkem levná a časově nenáročná metoda...
Naprostej souhlas.NEŽRAT jako prase a jde to.Ale kdo to má vydržet.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Když jsem chodil do školy (nechodil,protože jsem hákoval) tak jsem do posilky chodil obden a bylo to príma. Když jsem začal chodit do práce....tak mě to bavilo ješte asi rok....Potom mě to přestalo bavit chodit po práci v 18:00 do posilky...prostě málo času a hlavně nechuť. Pak to udělalo hop a najednou svaly v péči a 118kg jak vyšitejch...teď se držím na cca.110kg při 194cm.
S novou prací (až se to rozjede) budu chodit opět do posilky obden,protože budu mít den práce/den volna.....už se na to safra těšim....
Upravil zetor dne 07.03.2012 10:47
Ahoj Motif: já původně 187/14, nyní 110.
nemůžu říct, že úplně dieta. upravil jsem jídelníček (hodně syrové stravy, žádné bílé pěčivo, minimum ostatního pečiva, hodně mléčných výrobků) Nezdá se mi, že bych nějak úplně trpěl. Když mám chuť na uzený, dám si ho. Vydělil jsem si čas na jídlo a snažím se jíst pomalu. A samozřejmě pohyb. Z věšáku na prádlo jsem opětně udělal rotoped, (podobná intenzita jako u tebe (4x týdně 60 minut v poměru 70/30 aerobní/anaerobní), plus kliky a švihadlo. Už jsem i vytahl kolo a tady u nás už jde v poho jezdit.
Takže můj návod:
dávat si na talíř 1/2 - 2/3 co obvykle (přes měsíc jsem se necejtil "přežranej" a já zjistil, že mi to v pohodě stačí.
pít hodně vody
hýbat se
být psychicky v pohodě
Dietní chyby v podobě piva neřeším. (doma jsem ho nikdy nepil a do hospody prostě zajdu rád (cca 8-10 kousků týdně)
zatím 4kg dole po 7 týdnech (jo, nevím jestli to hraje roli (údajně nikotyn zpomaluje trávení, proto když člověk přestane, tak má větší pocit hladu a dříve)... jsem kuřák 10ks/denně + v hospodě jednou tolik)
Kasak napsal:
Naprostej souhlas.NEŽRAT jako prase a jde to.Ale kdo to má vydržet.
je to bohuzel zivot na pul na prd...
Na druhou stranu -- cim vic sportu, tim vic jidla
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Bob napsal:
.....Kdo mě dá spolehlivej návod na hubnutí bez jojo efektu má u mě službu dovozu jeho vybrané motorky z DE za nákupku + láhev havany rumu
Trvale vydávat více energie než přijmeš...! (Takže bych prosil 1150 ADV tak do 150 tis a ten rum tmavý prosím ) Ne vážně, konečně trochu odlehčené téma, ale asi tady budu prudit, protože 185/86... a tyhle "míry" mám už asi 15 let. Žeru a piju jako prokoplej, ale výdej zkrátka musí být (aktivní život = pohyb v práci, sport, sex...). Posilovna je na hubnutí k prdu. Chybí tam aerobní aktivita, svaly sice sílí, ale obvykle zároveň narůstá i tuk...
Tim, že se celkem dobre znam s Petrem Havlickem z Jste to co jite, tak mam spoustu informaci....
Ja chodim s kamosem, kterej je takovej měkkej.. Chodime do posilovny, ale ne posilovat.. Pouze spalovat!! Nejefektivnejsi je pas, rotoped a orbitrek.. Pas je prirozenej stejne jako kolo.. Orbitrek neni prirozeny pohyb, proto se to clovek musi "naucit"... Pro nekeoho kdo chce mit fakt prehled o tom, jak spalovani probíha doporucuju ten puls metr neboli sportcomputer.. Zadate mu vahu, vek, visku.. On Vam zmeri tep a vypocita optimalni a maximalni tepovou frekvenci.. Z maximalni frekvence se doporucuje cvicit na 65-75%... Ja mam max nejak pres 180tepu za minutu a delam na 75%, coz bylo nejakych 141.. Ted se to zmenilo, prptoze jsem to mel nastaveny na tech 129kg.. Musim to predelat.. Nejlepe se tato aerobni tepova frekvence drzi prave na rotopedu.. Kdyz jdu behat, tak se dostavam pres 170uderu..
Je to dulezite k tomu, že pokud se snazite spalovat v teto zone, spalujete TUKY.. Pokud si nalozite kudlu a bezite nebo slapete jak o zivot hlava nehlava, tak zacnete spalovat cukry, ktere telo musi mit.. Nasledek toho je, že slezete, padne na Vas klepavka a unava.. Pak se stane to, že se na to radsi vyserete, protoze Vam za to ten stav nestoji.. S puls metrem se tohle nestane.. Slapu 55minut, nohy boli, leje ze me, ale pohoda..
Beh venku je tepove uplne jinde, ale krasne si prohybete telo.. Obleknu se jako ****, kamarad si bali trup do fresh folie a pak jdeme na to.. Je to nejhorsi sportovni cinnost na svete, ale kila jdou dolu.. Pokud pouzijete kaloricketabulky.cz, tak po nejake dobe vychytavani jidel a jejich kombinaci zjistite jejich hodnoty.. Pokud vim, že jdu behat a tim spalim nesmysl cukru, bez kteryho se rozklepu jak vibrator, nalozim si hooodne sacharidu...
Prijem by mel byt hlavne ze sacharidy, bílkovin a pak tuku.. Ja denne snim do 300g sacharidu, 180g bilkovin a kolem 13g tuku :-).. Je zajimave delat s tema tabulkama, pac je zabavny sledovat ty cisla..
Je to trosku veda, ale z vlastni zkusenosti a hlavne rad Petra Havlicka vim, že to na 1000000% funguje..
Dam si i gulas, uz jsem byl i v KFC a dal si naloz..
Přiklad jednoho dne..
Vstavam ve 4:55-bily jogurt s musli (hodne vlakniny a sacharidu nastartuji metabolismus)
kolem 9:00 si dam ovoce (treba jablko a pomeranc, kdyz ovoce, tak rano a dopoledne, aby clovek swtacil spalit cukry a zbytecne je v sobe nedrzel celou noc)
12-13:00-obed jako ryba s ryzi(miluju tu kombinaci)
15:00 svacina.. Treba 10cherry rajcat a paprika
17:00 večere... Davam si casto maso, ale opet ryze, testoviny, lusteniny..
20:00 druha vecere.. Ja mam rad tvaroh se skorici.. :-))
Ale klidne sezeru cabajku s chlebem, zavinace, utopence atd.. Jim hodne syru.. To neni nic moc.. KDyz tak kozi... Proste pohyb pohyb a pohyb.. Ono prvnich par kilo jde rychle.. To je voda.. Ta ma u cloveka s moji vahou az 5kg.. Pak clovek spali novy tuky a nez se prokouse k tem usazenym trva to treba i mesic.. A pak se to zase rozbehne!! Chce to vuli a pevnou mysl!!!!
Bob napsal:
.....Kdo mě dá spolehlivej návod na hubnutí bez jojo efektu má u mě službu dovozu jeho vybrané motorky z DE za nákupku + láhev havany rumu
Trvale vydávat více energie než přijmeš...! (Takže bych prosil 1150 ADV tak do 150 tis a ten rum tmavý prosím ) Ne vážně, konečně trochu odlehčené téma, ale asi tady budu prudit, protože 185/86... a tyhle "míry" mám už asi 15 let. Žeru a piju jako prokoplej, ale výdej zkrátka musí být (aktivní život = pohyb v práci, sport, sex...). Posilovna je na hubnutí k prdu. Chybí tam aerobní aktivita, svaly sice sílí, ale obvykle zároveň narůstá i tuk...
Spravne.. Ono vznikem svalu zanika tuk, ale bohuzel minimalne... Dal jsem si limit, že az padnu na 105kg, jdu bejcit a nabirat ty kila svalu :-))... Nejdriv ale sundat kila!!
Ti kdo mají hrocha tak musí vypadat jako hroši Já vždycky 185cm a do 80kg, teď jsem se dostal na 94kg no to je ta sedavá práce takže změna zaměstnání to vyřeší!!!
Taky jde o stavbu těla, takže si nedávat nereálné předsevzetí. Před 15ti lety jsem končil s vrcholovym sportem a měl jsem 187/96 a před závody musel vždy držet hladovku abych se dostal na "váhu". Takže teď je pro mě reálná hmotnost tipnu 103-105.
V každým větším městě ti změří podíl tuku a vody v těle a z toho je dobré vycházet.
K tý tepovce: jednoduchá formule je 220-tvuj věk=tvoje max tepovka... z ní potom ta procenta
Je to individuální. Někdo má metabolismus rychlejší, někdo pomalejší. Stačí i změna v organismu - žlučník v trapu a tělo se zase chová jinak...
Kdo opravdu chce sám se sebou něco dělat, doporučuji vyhledat odborníka na výživu. Já vím, zní to hrozně. Ale udělá rozbor krve, vyšetření a nastaví stravu. A to tak, že nemáš hlad a jíš téměř vše, co Ti chutná. je ale podstatné že rozhoduje kolik a kdy...
Znám pár lidí, kteří takhle jedou už několik let a jsou v poho. Bez křeče, bez nářků a zvykli si na to dobře...
Základ tu už ale zazněl:
Dávat si poloviční porce, hýbat se a nesedět jen na prdeli a necpat se jak zvíře na noc...
Potom taky na formování postavy pomáhá rozvod. Ale to člověku zhubne nejenom postava, ale i bankovní konto. A to víc...