Tak kdyz uz vime co kdo delá,co muze sehnat za kamaradskou cenu atd.,Tak jeste jake ma kdo konicky,pokud mu jeste na neco zbyva cas.
Motorky a cestovani se povazuje za samozrejmost,pripadna rodina,deti atd.taky.
Takze za mne.Sjezdovky,idealne volny teren,posledni dobou docela i bezky.A po mnoha letech opet i kolo.Poslednich par let jezdime s rodinou starsim obytnym autem.A taky pěsi turistika,ale pouze s cilem na nejakem vrcholu.Roviny me nebavej.A neni tajemstvim,ze se nebranim alkoholu,ale vzdy s dobrou partou kamaradu,nebo alespon s jednim.Nikdy sam.Od te doby co piju pravidelne,tak skoro nemarodim.
Už asi 35 let rybařím.
Od té doby, co mě seznámili s Bobem, tak to spočívá v tom, že si na jaře koupím povolenku a na podzim odevzdávám prázdný úlovkový list. Přeci nebudu čumět u vody. když je tak krásně, ne? A v dešti tam nepolezu, ještě bych nastydl...
Volejbal a badminton celkem pravidelně; úroveň "udělat si příjemnou žízeň". Kdyby se chtěl někdo z Prahy a okolí přidat, pošlete PM.
Teď zrovna sháním mančafty na dubnový volejbalový turnaj. Takovej srandamač... Nehrajete taky někdo? Možná tam potečou Svijany...
2 příspěvky a volejbalisti??? já ho hraju cca 35 let-s tim souvisí chlastání s kolegy...., jinak chatka v zahrádkářský kolonii - ůžasně se tam relaxuje s lahváčem v ruce.....
Vevis vzal jsi mi to z huby,dneska jsem to vlákno chtěl založit. Můj koníček je kupodivu výroba zabíjačkových produktů a uzenin.S tím spojené vaření všeho možného,hlavně divočina a méně známá masa.Druhý koníček je historie,ta mě fakt chytla a drží.Hlavně česká kotlina a to od Keltů a posléze Marobuda.To se člověk dozví zajímavých věcí.Ještě hudba počínaje rock n rollem přes hard rock po trash metal,potom už tomu nerozumim.
Upravil Kasak dne 10.03.2012 10:59
Když je hlad,je i husa dobrá.
Jsem z úpatí Krušných hor, takže lyže (sjezd i couračky). Vlastně všechno co udělá tu správnou chut na vorosený . Hlavně ale bike, badminton, turistikování, kutilství
Tvrda muzika a s ni spojene foceni koncertu. Stabilne fotim pro dva hudebni servery + nejako to tistene hudebni ctivo. Nemam problem se dostat na jakykoli koncert v CR a okoli. Je to jen o case a financich spojenych s cestovanim. U nas se bouzel za metalovou fotografii moc neplati.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
2.sv válka(pouze Německá armáda).Letectví,velice rád čtu,hlavně literaturu faktu a válečný romány. PÍVO,sex, ženy a HC muzika jsou mým koníčkem
Upravil Kubrt dne 10.03.2012 10:26
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
děti, samozřejmě moto, ježdění a bmwgs, rád si něco sem tam uvařím,nebo upeču a zapiju mocně kozlíkem, trochu se začínám vracet k muzice - rád si zahraju na kytaru (ne že bych to nějak zvlášť uměl) a chystám se někdy si koupit škopky. když to dovolí čas, tak rád vyrazím na ryby, přesněji k vodě vymáchat háček. úlovkáč vracím zásadně prázdný.
Upravil JirkaVorel dne 10.03.2012 12:54
R1100GS
Zkousel jsem vsechno mozny, od fotografovani,pres yachting az k seskokum padakem,ale motorky mne provazi od 13-ti let a jeste mne neomrzeli, ostatni nebylo spatny,ale vsechno me nejak pomerne rychle preslo. Takze u me je konicek motorka c.1, pak rad hraju poker a ostatni je uz jen sem tam-kolo,lyze, geocashing, tenis...ze se tomu neda rikat konicek,ale spis obcasna zabava.
Aktualne 1250 GSA HP
15 let snowboarding, momentálně doma s frakturou L2
ale získal sem zase rolsrojs mezi páteřákama http://www.medi.d...-3-cr.html
a trochu amaterský divadlo
říkám si hurikán
Voda, kolo, škrábání se na kopce. To všechno dělám už dlouho, ale poslední dobou méně často než bych chtěl. Takže jak to trefně popsal xavier-už to není koníček, ale jen občasná zábava.
tý woe...tady je to jak na seznamce ...jen si vybrat ...co Zetore? Už máš chlapa?
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA