Přestěhoval jsem se kousek od Brna do takové díry co se jmenuje Předklášteří. Moc se mi tu líbí zdejší příroda, králíčci, koníčci, srnky v lese a všechny ta divoká zvěř tady v okolí.
A aby to neměla zvířátka tak lehký, mám hned za barákem zbudovanou takovou malou enduro trať. Na naučení bohatě stačí. Ale co je ještě lepší, je tu spousty lesních travních a já nevím ještě jakých cest kde se dá neskutečně řádit a hlavně to tu nikomu nevadí
Tady okolo má každej nějaky enduro nebo krosku prostě bláznivý kraj.....
Kdo by měl zájem, tak rád ukážu kde to vlastně je. Nebo to najdete tady. http://www.mapy.c...6&l=15
Na nějakou víkendovou akci bych mohl domluvit i jízdu v kameném lomu.
Milda přestal dělat www.enduroskola.cz výuku jízdy na endurech na Moravě, tak by jsme ho sem mohli zase natáhnout ne ? Co Mildo TT ????
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Když na to budu stačit s 1150GS jdu do toho, taky znám v okolí pár pěkných míst
Edit: Já teda jezdil na GSu jen ve Vranově
Upravil Pertla dne 12.03.2012 13:53
Nemám to teda úplně za barákem (Hlinsko), ale když se jdu projet jen tak na chvilku kolem komína, tak nějčastějc jezdím právě tímhle směrem (Jimramov - Bystřice - Kunštát - Tišnov)...máte to tam hezký Ale většinou se teda bohužel plácám jen po silnici; vzhledem k tomu, že v terénu umím celkem hov*no a jezdím skoro vždycky sám.
swat napsal:
je tu spousty lesních travních a já nevím ještě jakých cest kde se dá neskutečně řádit a hlavně to tu nikomu nevadí
Tady okolo má každej nějaky enduro nebo krosku prostě bláznivý kraj.....
To zní jako ráj.... Stěhuju se tam!
Tady je off fakt průser
Pertla napsal:
Když na to budu stačit s 1150GS jdu do toho, taky znám v okolí pár pěkných míst
Edit: Já teda jezdil na GSu jen ve Vranově
Na GSu Vranov jo ? Si dobrej
No ono je to projet a projet. Dal jsem si na podzim pár kol a navíc na Anakee Traťovej na mě koukal jak na zjevení, když se podíval na čem se tam vydávám
ja sem prave z vranova, ale na trti jsem jeste nebyl. Ai by to bylo trapeni s 1150, 1200 a temito stroji.
Mas to tam Swate i na takoveto motky, nebo jen na krosky? Pokud i na velky,
tak bych za vama prijel na off.
Jak to bude aktuální dám info a sjedeme se třeba v Tišnově na benzince
Zirafáku, dá se i na takových, všechno to je o domluvě. Ta trať tam je více méně na krosky ale v okolí se dá pojezdit hafo moc
Kurnik kolik je tu lidí najednou že ?
Upravil swat dne 12.03.2012 15:47
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Hele mam to k vam ani ne 200km.Tak kdyz mi das vedet predem a trefis vyhovujici termin,tak bych se svezl taky.A urcite se prida Brnak!Na benzinku to ma cca.2km.
to swat: kdykoliv bude cokoli pro 12 ejte vedet, jedu hned a kdykoliv
doplneni: protoze musim trenovat, jsem zacatecnik a sam trenvat nemuzu protoze se bojim, ze mi to nekde spadne a uz to z lesa nevytahnu
Upravil zirafak dne 12.03.2012 17:01