Jen bych se zeptal jestli tady má Praskin zaplacenou inzerci.Aby v tom byl pořádek,prošel jsem si jeho poslední příspěvky a je to jen o inzerci.Hlásit by se to mělo!Předem upozorňuji,že sem taky u něj nakupoval,ale když už jsme Miloše připravili o příjmy z reklamy tak by v tom měl být pořádek!
Jsou to věci jeté a z rozebraných motorek...nevím,proč by měl platit.... A nikde je tady neinzeruje (jen hodně málo na to kolik má dílů)...pokud někdo shání...tak nabídne....
Upravil zetor dne 12.03.2012 21:41
A Ježek plati...?? Nevidím,že by měl v profilu Inzerent s placenou inzercí...pokud to teda takhle bereš...
Potom teda nechápu,proč jsi např. založil vlákno o té kamarádské výpomoci ....myslím,že třeba Tobě Praskin pomohl a se svojí nabídkou jetých dílů pomáhá vícero lidem (a nic moc tady neinzeruje...jen nabídne,pokud někdo něco zhání)....
Upravil zetor dne 12.03.2012 21:46
dobrá,končím s inzercí,myslel jsem,že se to bude někomu hodit,stejně to nestíhám práce mám dost,taky jsem toho,tady dost koupil,něco i od parise,ale i jiných,bohužel psy ani kočky tu nenabízím a ze dřeva moto nevyřezávám.tak že nic už nenabízím.lebo by se to nevyplatilo.
"Žij svůj sen"
Teď jsi to trefil.řekli jsme "a"řekněme i "b".Buď budou všichni co tu vydělávají platit přiměřenou reklamu,nebo zbytek těch co platí uteče a bude třeba platit příspěvky za to abychom zde mohli sosat slevy.Proč by tu měl někdo platit za reklamu,když jiný neplatí?Jestli z toho má být inzertní server tak pak ok.
Vlákno kamarádská cena tomu právě mělo zabránit.
JJ, souhlas, platit by se mělo. Emil by měl taky zaplatit a to i zpětně za ty roky, jak se tu čepějří jako kohout . A měl by taky zaplatit i penále za klamavou reklamu
sadilek napsal:
Teď jsi to trefil.řekli jsme "a"řekněme i "b".Buď budou všichni co tu vydělávají platit přiměřenou reklamu,nebo zbytek těch co platí uteče a bude třeba platit příspěvky za to abychom zde mohli sosat slevy.Proč by tu měl někdo platit za reklamu,když jiný neplatí?Jestli z toho má být inzertní server tak pak ok.
Vlákno kamarádská cena tomu právě mělo zabránit.
Měl by ses kousnout doprdele a splasknout.
Když je hlad,je i husa dobrá.
praskin napsal:
dobrá,končím s inzercí,myslel jsem,že se to bude někomu hodit,stejně to nestíhám práce mám dost,taky jsem toho,tady dost koupil,něco i od parise,ale i jiných,bohužel psy ani kočky tu nenabízím a ze dřeva moto nevyřezávám.tak že nic už nenabízím.lebo by se to nevyplatilo.
Praskine co se čílíš?U Tebe je jasný,že máš vrakoviště a nečistíš jen poličky od harampádí!
bluesbery napsal:
JJ, souhlas, platit by se mělo. Emil by měl taky zaplatit a to i zpětně za ty roky, jak se tu čepějří jako kohout . A měl by taky zaplatit i penále za klamavou reklamu
Taky my to připadá jak honění čarodejnic od těch co se jim změna nelíbí a vlákno nejlepší kamarádská sleva je blbost protože ani cena pro kamaráda nemusí být nejlepší nehledě na to kdo je skym kamarád.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal:
Taky my to připadá jak honění čarodejnic od těch co se jim změna nelíbí a vlákno nejlepší kamarádská sleva je blbost protože ani cena pro kamaráda nemusí být nejlepší nehledě na to kdo je skym kamarád.
Zkus najít lepší cenu na nový Hall co nabízím a sklapnu!
praskin napsal:
kvuli Sadilkovi neni duvod jakkoliv usmernoat se chovani.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
ty jo to je zas debata o ptaku nohovi, to tu rovnou muzeme udelat maly aukro , ale pak uz se to ani nevyplati tady inzerovat a to i za kamaradskou cenu
Upravil schrek dne 12.03.2012 22:08
TOLI napsal:
Tak sklapni....3200kč vč. DPH + poštovné a ještě mi zbyde na oběd...
Upravil zetor dne 12.03.2012 22:09
TOLI napsal:
TOLI napsal:
Ok,mažu svůj příspěvek v kamarádské ceně a prosím Zetora aby ho nahradil svou cenou.Tak by to mělo fungovat.Samočistící a elegantní.Díky za upozornění Zetore.
TOLI napsal:
Ok,mažu svůj příspěvek v kamarádské ceně a prosím Zetora aby ho nahradil svou cenou.Tak by to mělo fungovat.Samočistící a elegantní.Díky za upozornění Zetore.
Nikam to dávat nubudu,protože za týden už to za takovouto cenu mít nebudu...
A jak jsem psal...do toho Tvého vlákna nic dávat nebudu...(to neber nijak osobně)