Nazdar chlapi, zajímalo by mně co jsi myslíte o tady tom GSA-čku? Myslím hlavně cena a výbava co je k tomu? Nebo jestli jste se byl někdo podívat?
Zdá se mi to trošku hodně, ale chtěl bych znát názor z jiné strany.
ahoj cena je ale 189000 a isto ju nespusti na 150000,podla foto nieco zazila ale neznamena to ze uz nezazije,dal by som max 165000-170000,ak by mala servisku a vsetko by bolo fajn a bez investicie...
citim sa fajn..
tantito napsal:
ahoj cena je ale 189000 a isto ju nespusti na 150000,podla foto nieco zazila ale neznamena to ze uz nezazije,dal by som max 165000-170000,ak by mala servisku a vsetko by bolo fajn a bez investicie...
ne, ne, ta cena je tam vážně o 10.000,- nižší. Servisku to nemá, jenom ten servis v BMW Car servis Praha, ale není pry problém se tam na ní zeptat majitele, pana Žlábka. Nemám s nimi zkušenost, tak nevím co to je za servis. Byli jste tam někdo?
No, mně se to taky zdá docela dost, ale aj tak se na ni zajedu mrknout, skutečnost může být mnohdy jiná.
Jinak dík za postřehy, toho plexi jsem si ani nevšim.
tantito napsal:
ne, ne, ta cena je tam vážně o 10.000,- nižší. Servisku to nemá, jenom ten servis v BMW Car servis Praha, ale není pry problém se tam na ní zeptat majitele, pana Žlábka. Nemám s nimi zkušenost, tak nevím co to je za servis. Byli jste tam někdo?
No, mně se to taky zdá docela dost, ale aj tak se na ni zajedu mrknout, skutečnost může být mnohdy jiná.
http://www.carser...
Carservis je jeden z nejlepších servisů v Praze a i mimo Prahu.
divný že na předním a zadním kole má jiné třmeny (BMW a Brembo) (vím, že oboje dělá brembo, ale myslím, že se dle roku výroby lišilo právě to co je na nich napsáno)
tantito napsal:
Žlábek je provařenej mezi všema baworama/kladně/.Ta cena je vysoká i za 170.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Je to anglánka motor šlape jedna báseň,po servisu u Cirila, bohužel pro mě rychlá 1.
Jinak je trošku od soli atd. není to leštěnka mít pomalou jedničku tak už je moje.
Co tahle tu jsem v reálu neviděl http://www.tipmot...nture.html
Ale taky rychlá 1 .Mám v pácu ale pomalou rychlostku
Upravil smazak73 dne 14.03.2012 23:08
To já bych se téo raděj vyhnul.Byl jsem se u tohoto pána loni dívat na 1150 když jsem sháněl pro sebe a na fotkách paradá supr. A když jsem tam dojel tak rám orezlej výfuky šmirglovaný vše nastříkaný kokpit sprejem nebo silikonovým olejem aby se lesklo, ale jak se člověk te motorky dotkl tak to lepilo. Zkrátka přeleštěná (vypucovanej) vrak*pissed*
Jo a jinak je to zřejmě dovoz z anglie.
To já bych se téo raděj vyhnul.Byl jsem se u tohoto pána loni dívat na 1150 když jsem sháněl pro sebe a na fotkách paradá supr. A když jsem tam dojel tak rám orezlej výfuky šmirglovaný vše nastříkaný kokpit sprejem nebo silikonovým olejem aby se lesklo, ale jak se člověk te motorky dotkl tak to lepilo. Zkrátka přeleštěná (vypucovanej) vrak*pissed*
Nechápu
Každá 1150 v dnešním podání bude vypucovanej vrak tak ukaž tu svojí
Máš zajisté najeto pouze 30 tis v bezvadným stavu ...nejsi ta paní co vykládala ty pohádky tomu sultánu
Nechápu
Každá 1150 v dnešním podání bude vypucovanej vrak tak ukaž tu svojí
Máš zajisté najeto pouze 30 tis v bezvadným stavu ...nejsi ta paní co vykládala ty pohádky tomu sultánu
Přesně tuto reakci jsem čekal
Máš pravdu moje GS fakt nemá 30 tis má cca 65tis a i kdyby víc, ale nemyslím tak mně je to jedno. Já jsem s ní max. spokojen. Je dost zachovalá což byla pro mě jedna z hlavních priorit.Rozhodne bych se nebál srovnání stavu mé a toho co jsem viděl v Luběnicích.
Jinak chápu a oceňuji, že se zastáváš kamaráda.Jinak v mém příspěvku jsou jen fakta jak ta motorka vypadala.
PavelSv přiložený následující obrázek: