Ahoj, dneska jsem měl smolný den, změřili mi na 50ce 101km/h - což je na sebrání papírů :c/. Zaplatil jsem kauci 5000,- že se dostavím ke správnímu řízení. Nepodepsal jsem papír že souhlasím se svým přestupkem, podepsal jsem papír o kauci.
Rád bych se s vámi poradil, jestli má někdo zkušenost s takovýmhle problémem jak to vyřešit, abych nepřišel o řidičák. Budu vděčný za každou radu.
Sorry ale 101 na 50 jsi ****s... Ale jinak pokud bys měl známeho tak se to nechá za nějakou častku uplatit aby ti alespon ponížili trest...Ale v tomhle případě si myslím nepojezdáš min pul roku, pač je blbá doma a každej se bojí o místo. Ale zase jsme v Čr a tady jde o peníze
... servis a diagnostika BMW Motorrad
To je prekérka.To je na poradu s dopravním právníkem.O noty nejspíš ale přijdeš.Kdyby to bylo na fotku,tak je to jednodušší.Takhle tě lapli a mají záznam na kameře asi včetně toho,jak tě kruponujou.
Když je hlad,je i husa dobrá.
nechci moralizovat,obcas taky prekrocim rychlost.. Ale toto je extrem,kterym ohrozujes vsechny okolo. Proto ti radit,jak snizit sankce nebudu. Spis preji opak.. !
Upravil bluesbery dne 14.03.2012 19:45
bluesbery napsal:
nechci moralizovat,obcas taky prekrocim rychlost.. Ale toto je extrem,kterym ohrozujez vsechny okolo. Proto ti radit,jak snizit sankce nebudu. Spis preji opak.. !
Máš 100% pravdu,já ve vsi víc jak 60 na tacho nikdy nemám.Skutečná je někde okolo 55.Na druhou stranu si tu trojnožku dokážou postavit šikovně.
Ahoj díky za příspěvky, prostě stalo se to, samozřejmě o papíry nechci přijít to je pro mě nejdůležitěší. Změřili mě státní a změřili mě klasickým radarem zabudovaným v Octavii.
Badu napsal:
Ahoj díky za příspěvky, prostě stalo se to, samozřejmě o papíry nechci přijít to je pro mě nejdůležitěší. Změřili mě státní a změřili mě klasickým radarem zabudovaným v Octavii.
Tak to si je pořádně prohlídni,protože je dlouho neuvidíš.
Hm, tak to bude problém, jedině zpochybnit samotné měření, tj.nechat si prokázat atest radaru, zda byl dodržen úhel měření stanovený výrobcem atd. , ale asi bych do toho nešel bez šikovnýho právníka a počítej s tím že se spíš budeš muset odvolat, u správního to nejspíš neprojde.
Druhá a teoreticky jednodušší možnost - uhrát to na promlčení po roce od spáchání přestupku, tj. několikrát se PLATNĚ omluvit ze správka, pak zvolit zástupce, klidně někoho z iziny, případně ho po měsíci změnit - ale taky bych použil právníka, pokud ti to za to stojí.
Čau, Tom
Badu napsal:
Nič osobné, ale keď si takto prekročil rýchlosť, dúfam o papiere prídeš a poučíš sa z toho skor než niekomu ublížiš. Nepoznám okolnosti ale obyčajne tie rýchlostné limity majú svoje opodstatnenie. A ak to bolo v obci, niet o čom...
Tome,
děkuju za radu, asi se skutečně budu muset obrátit na nějakého specializovaného právníka. Měli to postavené tak, že na části toho měřeného úseku už byla 70ka, ale jen prý asi 3% z té části, tudíž takto rozpočítaná průměrná rychlost by byla 98km/h což i tak je hodně samozřejmě.
No nechat si předložit protokol o kalibraci přístroje. Protokol o proškolení obsluhy.
Vzít právníka a vykrouti se na měrění, které nebylo v souladu s metrologickým zákonem.
Ale jako ostatní neschvaluji rychlost, ale na to si se neptal.
Splněný sen moje 1100GS
Tak to je v p.....i. To je myslím 6 až 12 měsíců bez papírů. Já jsem jel jednou 80 v obci a jednou 139 mimo obec. Takže 2x 2500 Kč 2x 3 body a papíry na 1 až 6 měsíců. V polovině trestu se mohlo zažádat o prominutí a po 15 dnech jsem měl zaplať pánbůh papíru zpátky. Jinak jsem byl bez práce. Zítra to bude přesně 2 roky, takže zítra by mě měli vymazat zbytek bodů.
Jinak mého kolegu chytli v obci a jel 99 km/h. Stálo ho to asi 30 táců na právníkovi , ale o papíry nepřišel. Ale když teď přemýšlím tak jak je to o víc než 50 km/h.tak to bude asi horší. Zkus nějakého právníka.
Badu napsal:
Ahoj, dneska jsem měl smolný den, změřili mi na 50ce 101km/h - což je na sebrání papírů :c/. Zaplatil jsem kauci 5000,- že se dostavím ke správnímu řízení. Nepodepsal jsem papír že souhlasím se svým přestupkem, podepsal jsem papír o kauci.
Rád bych se s vámi poradil, jestli má někdo zkušenost s takovýmhle problémem jak to vyřešit, abych nepřišel o řidičák. Budu vděčný za každou radu.