Ahoj, jsem čerstvým majitelem R1200gs r.v. 2011 a chci se zeptat, chtěl jsem na motorku koupit takový ten malý zadní blatníček od Twalcomu cca. za 2600 Kč (myslím že na stránkách se to jmenuje ochrana proti vodě a blátu). Ale přijde mi že v tom podběhu je to všechno tak zadeklovaný že tam už není kam ho tam namontovat.V podstatě všechno je tam zakrytý. Mám verzi s ESA. Chci se zeptat jestli prostě tyhle roky už to tam mají víc zakrytovaný nebo jestli to přijde jenom mě a ten blatníček je dobrý tam koupit?
ten blatníček je max užitečnej doplněk. Chrání tlumič baterku nohy od odstřikující voddy.. Kup si ho nebudeš litovat
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Ahoj, no mě tam právě přijde všechno jako už zakrytý. Ta pružina centrálu je zakrytá i baterka je v podstatě zakrytá. Nejlíp by bylo kdyby nějaký majitel cca. taky roku 2010 nebo 2011,12 k tomu něco řekl.
Tak v tom nepomužu mám 08 ale jsem stím fakt max spokojenej.. Při lízdě v dešti máš sšpinavej jen pul kardanu a nic vícvše jde pod motorku
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Tak co nejsou tady další majitele toho blatníčku. Hlavně majitelé 2010 nebo 2011. Zajímá mě jestli tam prostě ten vnitřní blatníček vůbec jde namontovat - přijde mi tam těch plastů už docela dost.
Mám 2011ku a blatníček jsem tam dával, jinak je bordel až na baterce, navíc veškerá voda se hrne na jednotku ESA. Sice je utěsněná, ale špína je všude. Mám konkrétně tento: http://www.maier-...lash-guard
Sedí, chrání, není co řešit.
Jedine to.udelat tak ze se to posle k.nekomu kdo.je.ve statech a ten mi to.preposle jde hlavne o.cenu co.bude na baliku ne o to.co.zaplatim jako clo se mi nechce platit
Na balíku může být co chce, pokud se to celníkům jen trochu nezdá, nenajdou fakturu, tak budeš muset doložit skutečnou cenu. Zboží si lehce dohledají, ceny také. U takové částky o kterou se jedná, bych to snad ani neřešil. Můžeš se domluvit s prodejcem, to jo.
A ještě jednu věc zaplatíš tak jako tak... a to zastupování v celním řízení (české poště). Teda pokud nejsi zrovna celník a nedokážeš si vyplnit deklaraci sám...
Přesně ten Tomův blatníček jsem našel včera na Ebay.de,jen je tam to logo americké firmy začerněno a stojí 99 Euro.Mám takový dojem,že zdejší člen 100bubu se chystá k výrobě kopie tohoto blatníčku z laminátu,ale nevím jak je s tím daleko.Zkuste se zeptat.
Upravil PavelDR dne 25.03.2012 17:32