Tak asi takto,toho pána znám velmi dobře a je naprosto seriozní absolutně se není čeho bát.Sám jsem od něj kupoval moto a dodnes mi vyhoví takřka ve všem co potřebuji.Budu možná od něj brát v brzku znovu..ADV..Naprosto v klidu..
tom3
mám od něj motku, prý nebouranou ale postupem česu jsem zjistil že byla trochu bouchlá na předek, (lepaný budíky, promáčklá šavle, vadnej čep řízení nebo jak se to jmenuje) ale netvrddím že to věděl. Přístup a ochota na jedničku
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Taky ho znám osobně, motorku jsem měl taky od něj a naprostá spokojenost. Dva roky tomu co mi pomohl se zasláním dílů na nutnou opravu na cestě. Bylo to o víkendu kdy jiní ani nezvednou telefon. Chystal jsem se u něj na 12ku 2010-ku ale nakonec se to nějak zvrtlo a já skončil u jiné značky. Dojde-li někdy na bávo nepůjdu jinam.
Upravil vlada-adv dne 22.03.2012 00:37
R1200GSA>>KTM 990 LC8 ABS-R>>KTM1290SA-R
Novej napsal:
mám od něj motku, prý nebouranou ale postupem česu jsem zjistil že byla trochu bouchlá na předek, (lepaný budíky, promáčklá šavle, vadnej čep řízení nebo jak se to jmenuje) ale netvrddím že to věděl. Přístup a ochota na jedničku
Tak to by asi musel bejt hodne blbej, nezodpovednej, nebo prodavat min. 100 motorek mesicne, aby si toho nevsiml....
Maiali nel Fango!
za mě mohu jen doporučit.. neznáme se osobně, ale řešil jsem s ním už několik věcí po telefonu, vždy super přístup.. a slyšel jsem na něj také jen dobré recenze - Tonda, Dodo, Fíša, atd..
Novej napsal:
Tak to by asi musel bejt hodne blbej, nezodpovednej, nebo prodavat min. 100 motorek mesicne, aby si toho nevsiml....
Možná to tak je, nechci ho pomlouvat, jednání bylo super, ochotnej a vstřícnej člověk tak mu nechci ublížit. Jestli o tom věděl nebo ne je jen spekulace.
Tak bohuzel musim ja zmenit svuj nazor.. Po nedavne zkusenost urcite nemuzu doporucit. Motorka neodpovidala popisu, kilometry stocene, falesna servisni knizka a nakonec kamarada pri pocitani penez obral o dva tisice.. Nechapu to ale asi ho byznis a doba zmenila. Sam jsem neveril, nikdy takovej nebejval.. :-(
jezek napsal:
Tak bohuzel musim ja zmenit svuj nazor.. Po nedavne zkusenost urcite nemuzu doporucit. Motorka neodpovidala popisu, kilometry stocene, falesna servisni knizka a nakonec kamarada pri pocitani penez obral o dva tisice.. Nechapu to ale asi ho byznis a doba zmenila. Sam jsem neveril, nikdy takovej nebejval.. :-(
Už před dvěma roky byl na nějakém webu označen jako nedůvěryhodná osoba a vyřazen z inzerence. Neznám ho osobně, ale nic dobrého jsem o něm neslyšel. Já osobně doporučuji Pariho, koupil jsem od něj sám už 4 motorky, kamarádi dalších 5 a všechno úplně v pořádku, super přístup, jednání. Motorky prohlídnuty v Německu v BMW servisu a všechno sedí, žádné skryté vady. Stav odpovídá přesně popisu.
Tak jsem změnil názor, včera jsem nechal nasadit nový pneu a v pneuservisu byli z předního kola hotový, házelo do boku 13mm. nechápu že jsem si toho nevšiml. Když sundali pneu tak ráfek zevnitř opravovanej kladivem. Lítal jsem s tím jak splašenej, no když jsem to včera viděl myslím že teď nepřesáhnu 60km/hod. Motorka musela dostat opravdu pořádnou ránu. A já že se mi po přejetí přejezdu vlní že je silnice ouzká. Prej nebouraná a to tam ty nový pneu nasazoval právě p. Kaufner takže o tom 100% musel vědět, bylo to zatřený černou barvou a byla i na pneu. Takže pozor na něj zase takový neviňátko to není.
Upravil Novej dne 11.06.2013 07:29
no to jo...já kůpil kolo kvůli kotoučům tak sem ho tam dal celý...po překročení 80 km/h mi lítali řiditka jaxviňa.Házelo to 5mm...
Upravil Bohumil dne 11.06.2013 12:29
Kupredu spatki ni krok...