Kolik km jste schopni ujet za den ?
Chystám se na cestu na Slovensko, je to přes 700 km a potřeboval bych to ujet za jeden den. Nejvíc mám zatím 400 km v jednom dnu, ale myslím, že by se dalo i víc.
brainoff napsal:
Chystám se na cestu na Slovensko, je to přes 700 km a potřeboval bych to ujet za jeden den. Nejvíc mám zatím 400 km v jednom dnu, ale myslím, že by se dalo i víc.
Zalezi jen na tobe a tve vydrzi. Kdyz jsme jeli z Dubrovniku domu tak jsme to dali na jeden zatah (1600km) s pauzama na cerpani. Ale je to sadomaso a pak se te ani prdele nedorezaji
3/6 Marines SEMPER FI
Já jsem ujel na drapcích s rotaxem za den necelý 4kila a dalo se v poho. . Kamarád ujel přes 1tis od rána do večera na LC4 Advíku, tělo na hadry a po zadnici ani citu včetně vlka. Zlatý gauče z Mnichova
brainoff napsal:
velmi zalezi treba na pocasi a provozu.
Pokud mas 300km zasekanou dalnici a musis jet v pravym pruhu, jak jsme to zazili ve FR... tak moc neujedes.
Hodnoty nad cca 1200 bych bral jako fakt hardcore i kdyz je volno.
Viz nez 1200 jsme nedali, ale bylo to jeste s komplikaci na zacatku, takze jsme vyrazeli nekdy po poledni. Nocni alpy nic moc.
Jinak Praha - Tatry se myslim v poho da za jeden den.
Upravil hicks dne 25.03.2012 20:46
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
brainoff napsal:
Pokud mas 300km zasekanou dalnici a musis jet v pravym pruhu, jak jsme to zazili ve FR... tak moc neujedes.
1200km není hrůza, když to hrneš po dálnicích. Za 10h i s obědem a kávou nemáš co dělat
brainoff napsal:
1200km není hrůza, když to hrneš po dálnicích. Za 10h i s obědem a kávou nemáš co dělat
ale ty dalnice musi byt alespon trochu prazdne.
My celkem v poho davame 1000km... o moc vic bych to nehrotil. Nebo resp. po tech tisici uz zacinam cejtit, ze to neni ono...
Upravil hicks dne 25.03.2012 20:49
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tak já loni na novém Advíku 1800km s pauzama na tankování... Jeli jsme s batůžkem do Řecka. Po vykoupání v místě pobytu a obídku jsem už pokukoval že bych někam jel. Jak já toho Sargenta mám rááád.