Zdary chlapy,nějak mi dochází nápady,chtěl bych vyrazit z neděle na pondělí někam se jet podívat.Když bude počas tak na moto klidně do kempu-ale těch je málo otevřenejch nebo penzion,chatka....
Prostě někam vypadnout a na něco se podívat...ale nic mě nenapadá.Budu rád za každou inspiraci-nápad nebo tip.
Už jsem to taky řešil, bohužel podle dlouhodobé předpovědi počasí bude tak leda na vyzkoušení termo a nepromokavých vložek nových kompletů A to včetně Itáliehttp://italie.tri...tky/pocasi
Předpověď na příští víkend je odhaduji tak na 5-10% čili nic... Počkal bych tak do čtvrtka 5.4. Pokud bys vyrazil a chtěl třeba pojezdit po Krušných horách nebo Slavkovském lese, tak místo na přespání se u mě najde (stan nebo pokoj: viz vlákno "Ubytování v Krušných horách".
pavelgsxrv napsal:
Také jedeme s partou od pátku do pondělí kdyby se chtěl někdo přidat večery u ohně a buřtíků přes den nějaké hrady, zříceniny nebo pod. kultura
No člověče to bych přesně taky rád ale s tim počasím to vidím mizerně....to na buřty moc nevypadá...
No jednou jsme takhle na velikonoce spaly u Sečské přehrady a byla víc než z poloviny zamrzlá takže tak hrozné to nebude když bude kolem 10 C tak to stačí zas se nezapotíš při přípravě dřeva na ohen tak co nikdo se nechce přidat
pavelgsxrv napsal:
No jednou jsme takhle na velikonoce spaly u Sečské přehrady a byla víc než z poloviny zamrzlá takže tak hrozné to nebude když bude kolem 10 C tak to stačí zas se nezapotíš při přípravě dřeva na ohen tak co nikdo se nechce přidat
Jen tak pro info.Ja bohuzel spunty nazute jeste nemam, ale pokud by nekdo z Moravaku chtel, tak se mrknete: http://boxermorav...a-pro-bmw/I pád na hubu je pohyb kupředu
Ivan napsal:
S přítelkyní Drákulou kopneme zítra ráno do modrobílých vrtulí a hurá směr Slovensko- návrat pondělí... Počasí nepočasí si to užijeme:-):-)
tak drzim palce... ja se minulej tejden vratil v patek domu a mel jsem 38,1 a lehky mzitky pred ocima uz od poledne
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
pavelgsxrv napsal:
Markéta už se taky na tebe těší až tě konečně pozná
No neříkej, že se na mě Marketa, tak těší, aby mě poznala, když si mi psal, že mě zná, a sprostě mi tě ukradla a teď se ještě opíra na motorce, o drahou opěrku, kterou já jsem zaplatila*pissed*, no a kam dáte to vaše dítě, to povezete v sasjdkáře.?