nejspíš pojedu, dáme někde tam srázek? aby jsme se našli, pojedu sám, tak abych se tam nebál
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
servisak napsal:
Kamile nebooj nás s Petrem nepřehlídneš. Kdyžtak si zavoláme
to je pravda, stačí hledat u stolečků s potravou
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Vjetrnik napsal:
V Inveltu neservisuji, servisovat nebudu, tak jejich chleba nehodlám jíst....
Petřiku, nemusíš tam snídat. Stačí se přijet mrknout a ukázat. Jestli se nic nevyoslí, budu tam.
Mám dojem,že nás tam neservisuje většina. Skrz to moje kafe si však výčitky nedělám- pro firmu je kumulace tolika motorek pod jejich vlajkou reklamou,jakou by těžko pořizovala levněji Tak na viděnou tam
to Jarda: co to tedy spojit s tímto ,,stejkový týden" ? Resp. dívám se na předpověď a asi bych raději dal flákotu v pátek, než za sobotního deště....
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Jak už tu bylo napsáno, asi málo z nás tam opravdu servisuje. Byl jsem tam i na podzim, moc se mi líbila ta projížďka - pokec s J.Šímou, atd. Tenkrát vyšlo počasí, tak doufám, že tomu bude i v sobotu. Moto mám poměrně krátce, tak se jedu seznámit s kolegy... :-)
Vjetrník: Prima nápad, i když na tu sobotní slávu bych se rád opět po několika letech podíval.., napíšem si zítra večer - bude aktualizovaná předpověď, budem moudřejší , co? Třeba nakonec dáme oboje
tomasz napsal:
Jak už tu bylo napsáno, asi málo z nás tam opravdu servisuje. Byl jsem tam i na podzim, moc se mi líbila ta projížďka - pokec s J.Šímou, atd. Tenkrát vyšlo počasí, tak doufám, že tomu bude i v sobotu. Moto mám poměrně krátce, tak se jedu seznámit s kolegy... :-)
Neřekl bych,že tam potkáš opravdové kolegy z tohoto webu. Jednou jsem se tam dostal když jsme vyprovázeli sajdu do Afriky s vozíčkářem a řeknu ti,že TAM jsou ty lidi nějaký jiný. I když se určitě někdo odtud pojede podívat,ale většina byla prostě jiná...
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
tomasz napsal:
Neřekl bych,že tam potkáš opravdové kolegy z tohoto webu. Jednou jsem se tam dostal když jsme vyprovázeli sajdu do Afriky s vozíčkářem a řeknu ti,že TAM jsou ty lidi nějaký jiný. I když se určitě někdo odtud pojede podívat,ale většina byla prostě jiná...
tomasz napsal:
DIVNÁ
No prostě bylo vidět,že si motorku koupili (samozřejmě včetně oblečku a doplňků) tam a jen proto,protože je to momentálně IN.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
tomasz napsal:
DIVNÁ
No prostě bylo vidět,že si motorku koupili (samozřejmě včetně oblečku a doplňků) tam a jen proto,protože je to momentálně IN.
Tak to mě zrovna moc nepřesvědčuje o účasti, motorku jsem koupil jinde, ale na 1000km jsem tam servisoval.