Zdravim, koupil jsem male GSo (prvni motorka) a potrebuju nejake obleceni. Radsi bych latku, kuze se mi moc nelibi a asi bych se v ni necitil, navic pri delsich cestach, ktere planuju asi neni tolik pohodlna. Takze by se mi vic zamlouvaly latkove hadry, idealne bunda s delsima zadama a kalhoty, aby sly pripnout zipem, paterak mam zvlast, chranice chci integrovane. Kamos mi doporucil PSI, no a zrovna jsem nevychytal slevy, v cenove relaci, co by mi vyhovovala, uz tam maji posledni velikosti XS ... Puvodne jsem pocital s cenou do 10tis za bundu a kalhoty. Bohuzel z PSI pro me nejprijatelnejsi bunda (model Taiga) a jenom ta stoji 10tis!!!
Penez moc nazbyt nemam, ale chapu, ze bezpecnost je na prvnim miste. Takze mate nejaky jiny tip na srovnatelne kvalitni hadry s krapet nizsi cenou? Pokud ne, koupim tohle.
Klidne doporucte i helmu, kolem 5tis.
Dik moc kanci ...
To jsem chtěl původně koupit, jenže si nejsem jistý kvalitou, výdrží, odolností při pádu, proti chladu, horku atd, pár lidí tu něco psalo, ale asi to kvalitou bude za PSI zaostávat, na druhou stranu cena je poloviční...
Za PSI to asi kvalitou zaostavat bude, ale lepsi pomer cena/vykon nenajdes. Neco mezi je treba Revit Sand http://www.moto-t...lid=281711Aktualne 1250 GSA HP
oj desert
RST adventure
DIFI terra east / siera nevada
pharao
atd.....
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Tak vidim, ze tech moznosti je vic, nektere i dost zajimave, peclive to projdu a zvazim, co bude nejlepsi, pri dostatku financi ale nejspis koupim PSI Taiga.
Dík za tipy
Mne se nahodou povedlo sehnat uplne zanovni set BMW Rallye 2 Pro presne za 10 a lepsi veci jsem na sobe v zivote nemel. Uplne bych v tomhle pripade nezatracoval "druhou ruku". Ja to R2P koupil a melo najeto 400km. Byla to ale megaklika, to je pravda...
Za mě PSI jasná volba.Sám ho mám a kvalita supr, hlavněmáš k tomu servis když si na tom něco poděláš tak ti to v pohodě za par kč spraví.
Jinak ještě dělají model Goreme GT http://www.psihub...e=category ten je taky dost dobrej a dnes je už cenově v pohodě
Upravil PavelSv dne 11.04.2012 22:31
No prave Goreme GT je za tak nizkou cenu, protoze maji poslednich par kusu, ale velikosti 48 (hodne male), s kalhotama, co jsou k tomu je to stejne. Bmw hadry sice urcite slusne, ale chce to fakt stesti na kup...
Projel jsem nabidku a zajedu se podivat na PSI a na Rockway a podle ceny a kvality se rozhodnu.
swat napsal:
oj desert
RST adventure
DIFI terra east / siera nevada
pharao
atd.....
Za mě jednoznačně DIFI terra east / siera nevada. Prodejce mi říkal, že se teď začaly dost prodávat, přesto se tady o tom moc nepíše a ještě jsem to na nikom neviděl.
Taky se koukni na bazarový servry. Občas se tam dá koupit za zajimavý ceny. Tedy pokuď ti nevadí použitý zboží. Někdy se tam objevuje i nový zboží,nebo jen vyzkoušený a prodávaný kvůli špatný velikosti. Já třeba včera koupil novej dres se slevou skoro 300,- jen proto,že byl majiteli malej.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Nedávno jsem si byl prohlédnout RST - na fotkách OK, živě nic moc - divný materiál a provedení některých detailů, střih... (3XL mi bylo malé, normálně mám XL)
Mimo Rallye 2 Pro (BMW oblečení) mám i zimní bundu z Pola (dříve stála běžně do 100 EUR - já ji měl tenkrát asi za 90)
a k tomu kalhoty - taky byly dříve levnější - asi za 130 EUR.
místo zimní bundy (nemá vyndávací termovložku) můžeš použít třeba tuhle bundu.
jsou i v jiných barvách...
Materiál Cordura, provedení výborné, ceny vynikající. Jasně, že to není TOP, ale je to funkční. Když jsem zkoumal oblečení v obdobné relaci (nebo i dražší - třeba to RST) v CZ, tak materiálově a provedením je na tom stejně asi jen ten Rockway, výhodou je u něj vyndávací membrána - to ty levnější věci z Pola nemají...
Kromě Pola zkus i Louise - je to obdobné, jde o to kde chytneš zrovna nějakou akci (no, předsezónní už asi skončili...), co ti padne na tělo, do oka a do peněženky
BMW GS = stroj na radost
No, ta zimni polo se mi docela libi, vypada i dost bytelne, jen jsem nenasel obchod, kde to vyzkouset. No nejspis pokud vyjdou penize, koupim PSi, libi se mi poctive zpracovani, materialy a pozdejsi servis, taky ma vybornou podsivku Outlast o ktere jsem cetl, ze je velice povedena. S Outlastem uz jsem pak nasel jenom od Nazran Amazon II Pro za 6500, ale nevim, jak zpracovani, ma ji nekdo, nebo jinou Nazran?
Já mám obyč Nazran na naháče a nedoporučuju. Začal se párat na lokti ještě v první sezoně a když sem hodil tlamu na levou stranu, tak se mi odškubl kolení protektor