Mám od nich set kterej jsem kupoval někdy v r 2005. Je to kombinace kůže textil. V létě hroznej hic, jediný větřání to má v podpaží a na zádech. Kalhoty nic. Sucháče po 2 letech musíš vyměnit, švy drží furt. Je to předražený.....dnes bych šl spíš do
oj desert, RST adventure nebo DIFI siera nevada už jen kvůli ceně. U Hubíka dáš 12tis jen za bundu....Zase je pravda že se v tom dá slušně jezdit i v -5
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Zrovna minulý týden jsem studoval jejich stránky a různé reference
Hubík má podle mě především výhodu v tom, že ti může oblečení udělat na míru a podle tvých přání (kapsy, větrání, materiál, chrániče atd.) - a posléze ti obleček případně opravit po nehodě či upravit po změně proporcí. Chápu to spíš jako službu, pokud přesně vím, co chci, a budu to nosit třeba dalších deset let.
PSI je kvalita, nevim jak ted ty novejsi modely, ale driv prave nemeli moc vyreseny vetrani, vyndavaci membrany atd,takze ne do leta. Ted uz jsou snad dal s nekterema modelama..... kazdopadne kvalita je super,narozdil od Difi a pod,asi ty materialy neco vydrzi i pri padu a myslim, ze se muze radit mezi spicku(zalezi na modelu a materialech) ale co jsem videl se mi libilo zpracovanim vic nez Rallye i Rukka.
Jinak ale osobne bych sel do KLIMU
Aktualne 1250 GSA HP
Mám komplet Taiga+Kiani a v kalhotech neni problém vydžet sedět v místnosti s pokojovou teplotou i 4h je to teda bez teplé vložky ale člověk rozepne větrací otvory a je to úplně v poho.
Jeste jsem nevidel hadry ve kterych by v zime nebyla zima a v lete nebylo teplo. Co se tyce kvality, ochoty a servisu vubec bych se PSIka nebal. Sam je mam a priste pujdu opet nakupovat k nim.
PavelSv napsal:
Mám komplet Taiga+Kiani a v kalhotech neni problém vydžet sedět v místnosti s pokojovou teplotou i 4h je to teda bez teplé vložky ale člověk rozepne větrací otvory a je to úplně v poho.
Větrání u bundy dobré??Jo a kolik jsi dál za komplet??
Upravil tomaspelant dne 15.04.2012 19:28
tom3
Taky budu ve velmi krátké době kupovat
Kandidátem je krom Revit Sand také PSI Taiga
tady je test: http://www.bmwr12...ubik-2011/
..plus bude určitě možnost oprav, ale chce to zkusit, myslím, že provedení bude nadprůměrně kvalitní..
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
Já jezdil v PSIjak textil tak kůžeoboje v super kvalitě,ale bohužel cena tomu odpovídalaco se týká reklamací maj dobré zastoupení a není pjoblém!!! BMW R1200GS
oni mají i jiné barevné variace i na zakázku, šijí to tam a je možnost se domluvit,po neděli se tam chystám, mám to totiž jen 50km http://www.psihub.../textilni/R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
gssg napsal:
oni mají i jiné barevné variace i na zakázku, šijí to tam a je možnost se domluvit,po neděli se tam chystám, mám to totiž jen 50km http://www.psihub.../textilni/
a maximalni spokojenost. Jezdil jsem v teplotach okolo 0 (s teplou vlozkou) a Chorvatsko v srpnu a oboji v pohode.
+ site na miru, takze vyborne sedi a chranice jsou tam kde maji byt. Vlastni volba barev
- nejde vyndat membrana a celkove mozna trochu tezsi a neda se rict ze by clovek nevedel ze to ma na sobe.
Upravil Pete dne 15.04.2012 19:58
gssg napsal:
oni mají i jiné barevné variace i na zakázku, šijí to tam a je možnost se domluvit,po neděli se tam chystám, mám to totiž jen 50km http://www.psihub.../textilni/
PavelSv napsal:
Větrání u bundy dobré??Jo a kolik jsi dál za komplet??
To je jediné slabé místo ta cena 20tis komplet Jinak jsem plně spokojen
Já mám také bundu Taiga - celou černou a kalhoty Guado 2 - taky černé. Kvalita je super, chrániče opravdu sedí perfektně na správném místě a větrání se zdá výborné (mám dodělané další nestandartní větrání), ale zatím to mám od podzimu, takže léto ještě nemám odzkoušené.
v uterý zajedu do Prahy mrknout..a ozkoušet..jen ta černá kdyby byla.. včera jsem potkal pana který měl na sobě Campanero ale vubec nevěděl o blečení nic a asi ani nic o ježdění,docela síla..No ale je to věc každého..
tom3
Taky mam komplet Taiga+Kianni od podzimu, na podzim ježděno 3-20st. větrání zatím dobrý, uvidím co v létě. Letošní jaro bez problénu, jezdím jen v termotriku a bundě- teploty od cca 3st., těší mě vlstní barevná konbinace.