prohlásil šéf odborů, které chystají na sobotu 21. dubna mohutný protivládní protest v Praze. Zúčastnit se ho mají desetitisíce lidí.
"Samotné demonstraci bude předcházet pochod, který začne ve 12 hodin z náměstí Winstona Churchilla, přes magistrálu, ulici Politických vězňů a Jindřišskou na Václavské náměstí," uvedl místopředseda odborové centrály Václav Pícl. Odboráři budou do Prahy svezeni speciálními autobusy a vlaky
---
co s tim?
btw: kdyz jsou to specialni vlaky, tak muzou mit specialni trasu... treba skrz Machovo jezero
Upravil hicks dne 19.04.2012 11:38
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
kaca napsal:
Problém je. co s tím udělá mlčící většina. Jako vždycky.....
Nic, jsem v práci Střílet se to nesmí, mlátit taky - zabiješ kr li pla a zavřou tě za celého. A to je dneska ještě ta kolo m rdí specialita z Jiřáku a zase mám práci do večera. Chtěl jsem se procházet po Vinohradskéa využívat svého práva plně na nějakém přechodu. Holt smolík. Musím být z něčeho živ.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
wirgil napsal:
Pro mě to je parta neschopných nýmandů, kterým se nechce makat. Ale furt budou vyřvávat, na co všchno mají nárok.
Tak úplně nesouhlasím. Ikdyž většina lidí asi budou netáhla.
Jde jim o svrhnutí vlády a s tím souhlasím. Je mi na blití z tý prorostlý korupce. Je několik možností jak o svém názoru dát vědět a toto je jeden z mála legitimních.
Ikdyž velice snadno zmanipulovatelnej ku prospěchu jiné zkorumpované strany.
Já tam nepůjdu, ale jsem rád, že se něco děje.
Upravil Petos dne 19.04.2012 12:46
allroad napsal:
Když chci někomu opravdu ale opravdu sprostě nadat, řeknu mu, že je POLITIK
Pravda je, že si při nějakém průseru těch pitomců říkám, že už to horší být nemůže... a ejhle.. Vždycky mi bylo na blití z oranžovajch a červenejch, ale teď bleju imrvére ze všech
*** koupím mladé pevné velké poprsí ***
** zn. VÝCHODNÍ ČECHY **
Pražáci tohle asi neviděj, ale tady v prdelákově, kde většina ženskejch dělá u pásu 12tky za minimální mzdu a chlapi načerno zedničej, aby si vydělali na nájem a jídlo, tak v každý demnostraci vidíme trošku naděje.
Ze srdce si přeju, aby se to zvrhlo v rabování a shořela půlka Prahy.....
Když už do pekla, tak ať je to na pořádným koni a se vší pompou.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
Pražáci tohle asi neviděj, ale tady v prdelákově, kde většina ženskejch dělá u pásu 12tky za minimální mzdu a chlapi načerno zedničej, aby si vydělali na nájem a jídlo, tak v každý demnostraci vidíme trošku naděje.
To je hezký, jak se to při každý přílžitosti selektuje na bohatou Prahu a chudáky z okolí. Moc dobře si pamatuju, jak za bolšánů na chalupě po dědovi místní dycky říkali "Jó pražácííí, vy se tam máte" a při tom tahali nakradený obilí z družstva pro prasata, co měli doma, kdykoliv byl traktor na odvoz bordelu atd. Za nic.
Týká se nás to celoplošně, je jedno, kdo odkud je. Pokud se ale jen mlátí prázdná sláma jako teď tady nebo v každý hospodě, nic se nikdy nezmění.....
Hrabe_X napsal:
Teda pri vsi ucte zrovna v tomhle muze videt nadeji leda nekdo, kdo nevidi ani na konec toho pasu...
Maiali nel Fango!
Myslím že dokud nebude před úřadem vlády několik politiku na kůlu, tak se ty k***vy nebudou bát ničeho. To samé před magistrátem. Osobně bych se klidně přidal do průvodu.
---------------
Život je cesta. Čím dál-tím líp.
tady je celkem dobře popsaný problém dneška tak to prostě je
Jinak nevidím co je na tom špatného, když se lidí domluví, že se půjdou vyřvat někde do centra? Sám Kalous řekl, že je to schválené a tudíž legitimní... kdyby to bylo každý víkend, asi by to bylo slušné psycho, ale jednou za půl roku ať si zařve ten, kdo chce.....