To je moje výroba.Ty první odešly s transalpem a pro Helmuta jsem si vyrobil jiné.Dám sem víc fotek ale jeden synek má skauta a druhý je taky fuč a mě se nechce dařit.
Dokud bude ropa,budu jezdit BMW
To Draco:Spokojnosť najväčšia,síce to vyzerá dosť brutálne na VARANOVI,ale o to je to praktickejšie.Predtým som musel fakt premýšlať čo berem so sebou,teraz to tam len natlačím a je to,vždy sa to v tom kufru nejako zrovná tak nejako samo .takže doporučujem v plnej miere
tak hyr je odkaz na zamky http://www.fssmagirus.cz/index.php?id=121&type=1 je to eo nejlevnejsi co sem nasel dnes mi snad uz dojdou tak pak muzu poreferovat pripadne nafotit jak to vypada
jinak taktez by me zajimaly naklady jestli se mam do toho vubec poustet
dík za odkaz,v noci se mi podařilo nalézt prodejce tak jsem ráno skočil do kočáru a už jsou doma
Náklady,hmmm,pokud si to nejsi schopen udělat sám celý,tak natom neušetříš.
tabule plechu stojí kolem 1500,jeden zámek 420,-,zaměření,nastříhání,ohnutí,spasování,snýtování nebo svaření a konečná úprava a přiděláním nějakých blbostí.
Myslím,pokudnemáš dílnu,kde si to může zdarma sám,nebo za flašku,udělat,tak to nemá smysl,já se zámečninou a plechařinou živím již 10 rok imrvere,jsem nato vybaven,mám takovou malou laboratoř,pěkně jsem se zapotil,než jsem to dal dohromady,páč je to ruční práce na obyč ohýbačce,mě to z automatů nevypadává
dik za info du do toho dilna neni problem ruky mam v poradku a s plechem sem delal taky dost tak sa uvidi jinak estli mas odkaz nato kde si kupoval ty zamky ? tam jak sem dal odkaz by to melo byt 490 za par tak sa uvidi
Tady ty jsem vyrobil já.Sice dost trvalo,než jsem se tomu dostal,ale mám z nich radost.Ještě musím vyrobit horní kufr.A nevím,jestli tam budu umět dát fotku
L přiložený následující obrázek:
--- POZOR TENTO NÁZOR JE SILNĚ ZAUJATÝ A NEOBJEKTIVNÍ ---
Pochopitelně mě zajímalo, jak to vypadá v reálu a jsem rád, že to lidi mohli vidět. Každý si mohl udělat úsudek sám. Někdo hodnotí jen podle vzhledu, někdo si je nechal ukázat vevnitř...
Obvykle nehodnotím výrobky jiných firem ale v případě téhle napodobeniny docela zdařilých kufrů BMW udělám vyjímku:
- vnitřní horní rantl spolehlivě rozerve věci i ruce a zmenšuje plochu
- šrouby s dříky dovnitř totéž
- materiál jak žvejkačka
- originál má poměrně chytře udělané tvarování rohů, takže spodní i horní část jsou tuhé na zkrut. Všimněte si rozdílu v provedení rohů. Originál má nahoře svařované trojůhelníky, kopie má plastové rohy a materiál obvodu je přerušený a plastem v rohu napojený. Bez víka se kroutí. Aby to mělo alespoň nějakou tuhost, museli udělat ten rantl kolem celého obvodu na spodním dílu. Kufr, kde nejde plynule vložit narvaná taška s věcma, je podle mě na seriózní cestování nesmysl. Budete vyndávat věci z tašky, abyste jí vyndali přes horní rantl?
Nemám rád kopie a tohle je prostě typicky asijský příklad napodobeniny. Naprosto to samé jako napodobeniny hodinek nebo třeba i motorek. Hyosung vypadá skoro jako V-ROD, motoscoot vypadá skoro jako YZ250 apod.. Sice to jen na první pohled vypadá ale je to levné a tím pádem pro nás dobré...
Na BMW bych to nikdy nedal ale třeba na Hyosung XRX125 jsou super.
Každý výrobek z garážové produkce, který jsem zatím viděl na tomto webu, má podle mě vyšší hodnotu než tyhle kufry.. protože to není kopie! *******************************
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...