promiňte mi tento dotaz, doufám že nebude brán jako nemístná reklama...
jak víte, již jsem naznačil, že uvažuji o vydání kompilace cestopisů, jak těch které někde visí na netu, i těch které teprve píšu a neznáte je
nedělám to kvůli penězům, ale z lásky k motorkám a psaní jako takové se mi líbí, jinak bych ani dosud nepsal.
mám ale takové jakoby obavy, abych náhodou neinvestoval do něčeho, kde místo zisku na tom prodělám.
Mám na mysli velmi prototypní vydání s vloženým DVD a na něm fotky a videa, s copyright od autorů hudby a vše legálně. Nápady mám, jejich řešitelnost je teď v jednání. Ale to vím, jak na to tady, v řeckém vydání a za kolik je rozumná cena tady na našem trhu. Ale o českých cenových relacích nemám páru. Navíc, rozhodně se nebudu pouštět do jednání s českým vydavatelstvím, právech atd. Objednávky přímo přes net na mém situ (až by bylo hotovo...), vytištění zde v Řecku, abych to mohl lehce kontrolovat. Ale protože zaslání odsud do Česka kurýrem nebo poštou je určitě dražší, než zaslání zde po republice, musím vědět, že nespadnu do dluhů. V současné době naopak díky nemoci nepracuji a rodinná vydání běží, takže na zbytečné rozhazování určitě nemám.
Proto mi zkuste navrhnout nějakou logickou cenu, jak říkám pěkné vydání asi okolo 200 stránek i s vloženým DVD a profesionálním videem s autorskými právy atd.
Zajímá mě názor i těch, kteří jsou nějak z branže nebo celé této problematice nějak rozumí, ale i těch, kteří si myslí že za tu a tu cenu, znajíc mne, by si to koupili.
Materiálu mám dost na víc než jednu knihu, asi by šlo postupně o tři díly..
Ten název nejde změnit, už jsem se rozhodl,
"GR2 ... 1"
"GR2 ... 2"
"GR2 ... 3"
Upravil Doc dne 25.04.2012 17:10
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
tak já se mrknul na ten odkaz na Jardovu knihu, ale ne, nemám vůbec představu jít do tak vysoké ceny a tolik ilustrovanou. Já mám tedy na mysli ednodušší, podstatně levnější a na místo drahé ilustrace vložení DVD s foto plus video Já myslím, že se vejdu do 20-30 Euro v klidu...
to do upřesnění jak si tu cenu představuji já a jak ji eventuelně vy uvidíte rozumnou nebo ne.
anketa pozměněna, zaktualizována
Upravil Doc dne 25.04.2012 17:15
On Jarda někde psal, že náklady na knihu byly cca 50 Euro a že zbytek z ceny použije na další cestu a dárky pro děti na této cestě.
Pokud se vejdeš do 30 Euro, tak myslím že to bude super.
Po pravdě 100 Euro za knihu je pro mě a myslím i další dost velká investice.
to by zajimalo mne, abych si to mohl v klidu precist vecer na iPadu...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Bohužel dneska se čtou maximálně časopisy a kdykoliv přijdu někam na návštěvu, marně hledám knihovnu... Vzhledem k mnoha metrům knih v mé knihovně, z nichž některé se u nás dědí už několik generací, si knihu rád koupím a vychutnám i když na to taky mám čím dál míň času... Cenu respektuji - asi je to blbost vtloukaná mi od dětství do hlavy, ale dobrou knihu považuji za věc, jejíž hodnota se penězi nedá vyjádřit.
Já teda moc knížky nekupuju, ale mám hodně naučných, encyklopedií apod. a hodně od zahraničních zpravodajů ČRo (Mikoláš, Konvalina....), takže pokud výjde, rozhodně zakoupím
Ivan napsal:
Bohužel dneska se čtou maximálně časopisy a kdykoliv přijdu někam na návštěvu, marně hledám knihovnu... Vzhledem k mnoha metrům knih v mé knihovně, z nichž některé se u nás dědí už několik generací, si knihu rád koupím a vychutnám i když na to taky mám čím dál míň času... Cenu respektuji - asi je to blbost vtloukaná mi od dětství do hlavy, ale dobrou knihu považuji za věc, jejíž hodnota se penězi nedá vyjádřit.
Já naneštěstí patřím taky k těm barbarům,co čtou leda časopisy ,ale DVD bych rád shlídnul,takže za dývko se přimlouvám ...a čím delší,tím lepší Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Ivan napsal:
jakej je rozdil mezi pdfkem na ipadu a knizkou?
ten prvni pripad je ekologictejsi a skladnejsi.
navic ja ctu vicemen jen v anglictine, takze i shaneni knizek tady slozitejsi atd...
17 cm
xavier napsal:
A precist v klidu vecer knizku nejde?? Na ipod mas neco tady http://srdcari.cz/
jeste jsem to nesosal... ale uz jsem na to koukal v App Storu...
17 cm
Ivan napsal:
mluvíš mi z duše ..
odkdy ma zena dusi?!! 17 cm
Ahoj,
myslím, že ti rozumím ) sám jsem to zkusil - já bych si od tebe knihu koupil za cenu jakou navrhneš, stejně jako jsem si koupil filmy od Igora, kluků s Trabantem a jiných, pokud jsem o nich věděl. Udělat to tak, abys byl na nule bude zázrak.
Až knížku budeš mít napiš rád si ji nechám poslat i z Řecka )) Zvítězit s pokorou nebo prohrát se ctí...
hicks napsal:
Doci uprimne -- chybi mi tam eBook/PDF.
to je jednoduché...
hicks napsal:
Doci uprimne -- chybi mi tam eBook/PDF.
to je jednoduché...
tak jestli je to jednoduchy, tak o to lip...
17 cm
Ivan napsal:
.... Cenu respektuji - asi je to blbost vtloukaná mi od dětství do hlavy, ale dobrou knihu považuji za věc, jejíž hodnota se penězi nedá vyjádřit.
...jsem na tom podobně... (a blbost to rozhodně není)
Docovu knihu rád přidám do své knihovny.
bohuzel ani jedna neni plnohodnotna... 17 cm